Oglasila se Goca Božinovska i progovorila o SVAĐI sa Brenom: Evo šta kaže o RAZLOGU zbog kog se ne druže

Goca, Lepa Brena i Sanja Đorđević bile su tandem koji je bio nerazdvojan godinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Goca Božinovska navodno je ljuta na koleginicu Lepu Brenu nakon što je saznala da se ona udaljila od nje zbog dece.

Naime, kako se navodi, Brena je prekinula prijateljstvo sa Božinovskom zbog njenog sina Mirka, koji se svojevremeno kretao u problematičnom društvu, te Brena nije dozvoljala svom mlađem sinu Viktoru Živojinoviću da se druži sa njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada se tim povodom oglasila Goca i prokomentarisala ove navode.

– Ne čitam više ni vesti ni ništa jer se odmah iznerviram. Neću da komentarišem ni Brenu, ni tu situaciju. Eto, ne interesuje me šta se priča. O takvim glupostima da je moj sin krivac što Brena i ja više nismo tako dobre kao nekad neću pričati – rekla je Goca, ali je zato njihova zajednička prijateljica otkrila pravu pozadinu.

Foto: Printscreen Youtube

– Brena, Goca i Sanja Đorđević su bile trio koji je harao godinama. Svuda su putovale zajedno i bile su nerazdvojne. Međutim, kada su deca stasala i pozavršavala škole, Mirko je upao u neko malo problematičnije društvo, a to se Breni nije dopalo. Bila je upućena i kada je učestvovao u nekim incidentima i tučama zbog čega je bio i privođen. Kako su se Stefan i Viktor mnogo družili sa Mirkom i izlazili zajedno, Brena je zbog njih dvojice presekla. Jednostavno je zabranila da izlaze i da se druže sa Mirkom, a ona je onako na fin način prestala da se druži sa Božinovskom – rekla je zajednička prijateljica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar