SMS ČESTITKE

Najlepše čestitke za venčanje – šaljive, romantične, od kumova

Ovo su najoriginalnije poruke koje možete poslati novopečenom bračnom paru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za venčanje
Ilustracija,foto:Pixabay/Darkmoon_Art ,Freepik/cookie_studio

Svi jedva čekamo da se život vrati u normalu, ali definitivno niko nije nestrpljiviji od mladenaca. Mnogi od njih su zbog mera usled pandemije i zabrane okupljanja morali da odlože svoje venčanje – jedan od najvažnijih događaja u životu. Napokon, situacija se polako normalizuje, de se pretpostavlja da će ovo leto biti imati znatno više svadbi nego prošle godine u ovo doba. To znači da je konačno došlo vreme da se ponovo pišu čestitke za venčanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Što se tiče ovakvih čestitki možete napisati samo “Čestitamo i želimo sve najlepše, mladenci”, ali morate imati u vidu da je to najobičnija poruka, koja sigurno neće ostati zapamćena u moru drugih. Ako vam je stalo do toga da što bolje pokažete sreću koju osećate jer su vama dragi ljudi stali na ludi kamen, pošaljite im neku od ovih poruka, ili ih napišite u čestitki.

Čestitke za venčanje – Poruke za mladence

Ovo je dan koji će mladenci pamtiti do kraja života, brak je mnogima svetinja, jedna od najbitnijih stvari u životu. U tom smislu, bitnije je čestitati nekome što je stupio u brak nego rođendan. Jer rođendan se događa svake godine, a brak samo jednom (ili par puta). Zato su čestitke za venčanje bitne i nikako ne smete preskočiti da mladencima čestitate makar SMS porukom.

Bogatite svoj zajednički život, borite se za raznovrsnost života, budite realni i odmereni kad određujete svoje ciljeve i želje, jaki i uporni kad treba da ih ostvarujete.

Preko interneta je poručila venčanicu za samo 3.700 dinara: Evo zašto o njoj priča ceo Tik-Tok (VIDEO)

Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste na vaš dlan i ispune vam sve želje na današnji dan!

Foto: Ilustracija, Roberts Ratuts/Panthermedia/Profimedia

Nemojte odmah da potrošite svu sreću i iljubav, već je rasporedite na svaki budući zajednički trenutak! Vi ste jedno drugo pronašli, neka sada životna radost pronađe vas i ispuni vaša srca! Srećno sklapanje braka, sve najlepše i najbolje svakoga dana do kraja večnosti koja je pred vama!

Danas svima dajte na znanje, da je vaš najlepši dan, vaše venčanje,
Da ste našli sreću od svih prostranstava veću, da stre jedno drugom dali ono što ste obećali,
Ljubav, poštovanje i srca pola, neka vas uvek prati radost i neka ne znate za tuge i bola!
Srećni bili, uvek se veselili, i najradosnije vesti sa nama uskoro podelili!

Duško Radović bi rekao: “Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak.” Bračna zajednica podstiče ono najbolje u ljudima, pokreće to što znamo da je životna ljubav zauvek tu i da sa njom gradimo nešto predivno. Čestitke za venčanje, bilo od drugarice, bilo od kumova, roditelja ili rođaka treba da dočaraju to.

čestitke za venčanje
Foto: Freepik/freepik

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam sve najbolje i neka vas sreća koju danas osećate prati kroz celi život.

Najlepše čestitke za 18. rođendan – srećno punoletstvo

Ne sanjajte san, živite ga svaki dan!
Srećno vam sklapanje braka,
neka se ne bojite ni vetra ni mraka,
i neka vam večno sunce sja, to vam želim iskreno ja!

čestitke za venčanje
Foto: Freepik/bristekjegor

Danas svima dajte na znanje, da je vaš najlepši dan, vaše venčanje,
Da ste našli sreću od svih prostranstava veću, da stre jedno drugom dali ono što ste obećali,
Ljubav, poštovanje i srca pola, neka vas uvek prati radost i neka ne znate za tuge i bola!
Srećni bili, uvek se veselili, i najradosnije vesti sa nama uskoro podelili!

Srećan je ovaj trenutak, vaša su srca pronašla svoj kutak,
Radost je svuda i obasjava lica, eno nebom leti jato lastavica,
Veseli su dani koji vama slede, ne dajte da uspomene nikada izblede,
Ali bez buduće sreće one vam ne vrede, tako da je važno što ću sada reći,
Radujte se ljubavi i beskrajnoj sreći, nek vam svakim danom osmeh bude veći.

Foto: Ilustracija, Unsplash

Nije dovoljno samo poželeti srećan brak, čestitke za venčanje su i odlična prilika da pružite svoj savet o srećnom bračnom životu. Svako ko je u braku može reći neku pametnu reč o tome.

Volite se više nego danas, a manje nego juče! Sutra je samo za vas, neka svaki novi dan obasja sunce, i neka svaka vaša noć bude prepuna sjajne mesečine. Izgovarajte što češće jedno drugome ime, jer je vaše ime u istom srcu kao i vaša ljubav! Srećno sklapanje braka, da zajedno proslavite puno godišnjica, da obiđete sve svetove i da osnujete svoje gnezdo koje će vam doneti mir i spokoj.

Poruke za dobro jutro – devojci, dečku, prijatelju

Kažu da je sve tako lako kada vas vodi ljubav, kada vas sreća gura napred! Čvrsto se držite za ruke i idite uvek zajedno svakim putem u svakom trenutku! Tako će sreća da bude veća, i svaka prepreka da se lakše prevaziđe! Srećno venčanje i sve najlepše želje i iskrene čestitke!

Foto: Freepik/teksomolika

Puno sreće u braku, da vam nikada ne zafali mašte i inspiracije u mraku,
Jer kada se sva svetlka ugase, šta tada sledi zna se, pa da slavimo uskoro opet,
Kada vaše mezimče dođe na svet!
Srećnio bili i život zauvek jedno sa drugim delili!

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam sve najbolje i neka vas sreća koju danas osećate prati kroz celi život.

Najlepše ljubavne poruke za nju i za njega

Poruke za venčanje od kumova

Postoji više vrsti kumstva, kum može biti onaj ko je kumovao na krštenju ili na venčanju. Nebitno kakvo je kumstvo u pitanju, ono je vrlo bitno. Zato vašim kumovima napišite najlepše čestitke za venčanje, a posebno se treba potruditi ako vi kumujete mladom bračnom paru.

šta znači sanjati bivšeg dečka
Foto: Pixabay/StockSnap

Ovaj dan će biti lepa uspomena koja će rado da vam se pojavi u mislima sa vremena na vreme. Ono što je važno, jeste da sve buduće dane ispunite srećom i radostima, te da ne živite za ono što je bilo, već za ono što ćete tek da ostvarite zajedno, i da postignete dok zajedno ne ostarite. Srećno venčanje, žele vam vaši najmiliji kumovi.

Dovoljno je samo da se volite i da budete zajedno, sve ostalo je nevažno, vaša ljubav je vaša najveća dragocenost i zato čuvajte ono što imate. Neka vaš dom bude prepun pozitivne energije i neka bude ispunjen dečijim smehom. Vaša ljubav je danas krunisana i od sveg srca vam želim da u skorijoj budućnosti vaša ljubav iznese svoj plod emocija i uzavrelih strasti. Želim vam puno dece, radosti i veselja, imajte na umu da su deca naše najveće bogatstvo. Neka vaš brak bude simbol ljubavi i blagostanja, vaš kum vam želi sve najlepše. Dragi moji, čestitam vam na venčanju!

Zabranio verenici da obuče belu VENČANICU, razlog je krajnje BIZARAN

Shvatili ste zbog čega ste toliko srećni kada ste se u svim svojim različitostima pronašli kaojedna celina i savcršeno biće! Budite jedno za drugo mirna luka kroz koju ćete zaploviti u beskonačnu radost i uživanje u sreći i zadovoljstvu! Srećno sklapanje braka, žele vam vaši kumovi!

čestitke za venčanje
Foto: Pixabay/ Veton Ethemi

Ako cele sebe jedni drugima damo, tek tada možemo spoznatio sreću, i od danas i mi to znamo! Neka vas ove reči vode, neka vam pokažu put ka sreći, neka vam se mnoga dečica rode, vaši zagrljaji neka su čvrsti, vaši osećaji ljubavi samo da su i snažniji i veći! Srećno venčanje, sve od srca najlepše želje, za moje drage kumove i prijatelje!

Ipak, kako svako vreme ima i neke svoje karakteristike, to je danas sasvim i “normalno i veoma moderno” da se venčanje čestita na duhovit način, te da mladencima to bude sasvim zanimljivo i zabavno, i da se kasnije sa svojim prijateljima, rodbinom, kumovima, svemu tome “sasvim slatko i smeju”.

Narodna verovanja: Ovaj trik otkriva KADA ćete se UDATI, potrebne su vam samo 3 stvari

Čestitke za venčanje šaljive

Ako ste bliski sa mladencima sasvim je u redu da im pošaljete i šaljive čestitke za venčanje. No, budite pažljivi da ih tom prilikom ne uvredite, treba da vam bude cilj da se mladenci lepo nasmeju kad pročitaju vašu poruku. Ovo su neki od smešnih predloga:

Biti u braku je isto kao imati najboljeg prijatelja koji ne pamti ništa što kažes. Želimo Vam da se puno slušate!

Biti u braku je slično kao i svaki drugi posao, puno će vam pomoći ako vam se zaista sviđa šef!  Srećno venčanje dragi naši!

čestitke za venčanje
Foto: Freepik/freepic.diller

Dragi prijatelju, zapamti ti si gazda… naravno, kad žena nije doma. Tvoja riječ u raspravi uvijek je zadnja i od danas glasi: „Da draga!”

Srećno mladenci. U slučaju razvoda tražimo povrat novca.

Čestitamo. Puno zdravlja, sreće, uspeha, zdrave dece … a sve ostalo imate kod Kineza.

Savet za uspešan brak: ako vam ne bude išlo, rodite dete. Ako i dalje bude zapinjalo, onda još dvoje ili troje. Manji problemi se uspešno rešavaju većim. Srećno!

Čestitke za rođenje deteta – “Dobrodošao na svet, anđele mali”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar