SANOVNIK

Šta znači sanjati krv? Ovo vaša podsvest želi da vam poruči

Snovi o krvi sa sobom nose posebnu simboliku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sanjati krv
Foto: Shutterstock

Kada se pitate šta znači sanjati krv, obično mislite da je to neko loše predskazanje. Ali ne mora značiti da je tako, sve zavisi od situacije kako ste sanjali krv, nekada može značiti da će vam se dogoditi nešto veoma dobro, a nekad je san u kome se pojavljuje krv upozorenje na potencijalne nesreće koje se mogu dogoditi.

Nekad sanjamo sopstvenu krv, nekad tuđu, nekad menstrualnu krv, nekad par kapi krvi. Svaka od ovih situacija ima drugačije tumačenje, zato je važno da se potrudite da što  bolje zapamtite šta ste sanjali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Postoji verovanje da ćete san zaboraviti istog trenutka kad pogledate u svetlost. Zato da biste što bolje zapamtili san, preporučujemo vam da pored kreveta držite svesku u kojoj ćete zapisivati šta ste sanjali čim se probudite i izbegavajte da pogledate kroz prozor.

Nema boljeg načina da zapamtite šta se događalo u snu i kasnije to tumačite, nego da ga zabeležite čim otvorite oči, jer što ste duže budni to san više bledi.

Evo šta sve može značiti ako sanjate krv.

Šta znači sanjati krv?

Generalno se smatra da se krv sanja onda kada vam sledi neki veliki događaj, bio pozitivan, bio negativan. Krv ne mora imati negativnu konotaciju, iako je prva asocijacija na krv nasilje ili smrt; krv je zapravo tečnost koja se povezuje sa životom, dati krv je jedan od najhumanijih činova, a menstrualna krv je prirodan proces koji omogućava da se u ženskoj utrobi stvori nov život.

sanjati krv
Foto: Profimedia/Antonio Guillen Fernández/Panthermedia

Sanjati tuđu krv

Nije dobro sanjati krv drugoga, i to se najčešće tumači kao negativno predskazanje. Preti vam neka opasnost, naročito u odnosu sa nepoznatim ljudima. Nemojte verovati strancima, osobama sa kojima ste se tek upoznali i svima koji su u skorašnjem periodu ušli u vaš život na koji god način.

Šta znači sanjati tuđu krv? To znači da neko želi da vas prevari i vi ste na intuitivnom nivou toga svesni. Poslušajte svoju podsvest, i pazite šta pričate i otkrivate o sebi nepoznatim osobama.

Šta znači sanjati pokojnika – Tumačenje snova

Šta znači kad sanjamo sopstvenu krv?

Sasvim suprotno snovima gde sanjamo tuđu krv, sanjati svoju krv se tumači kao dobar znak. Dogodiće vam se nešto jako dobro i to najverovatnije u karijernom smislu. Neko će prepoznati vaš talenat i trud, bićete nagrađeni, bićete prepoznati.

Foto: Catalin Petolea / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako očekujete vesti vezane za vaše zdravlje, dobićete dobre vesti. Ovakva vrsta sna vam poručuje da nemate čega da se plašite i da će se sve završiti ako treba. A čak i da naiđete na manju prepreku rešićete je bez problema.

Ukoliko, pak, sanjate da krvarite iz usta – to se negativno tumači. Ako sanjate krv u ustima to znači da ćete razočarati nekog vama bitnog. Progutati krv  – imaćete velike prepreke ali ćete uspeti da pređete preko njih koliko god da su vam neprijatne.

Šta znači sanjati BIVŠEG dečka? Čeka vas VELIKA promena

A san u kome ste ispljunuli krv vam govori da ćete se vi naljutiti na nekog i da će vas neko razočarati. Sanjati da pljujete znači da ste pod velikim stresom, a da ne činite ništa po tom pitanju. Zato se tumačenje sna gde pljujete krv može protumačiti i kao da imate ozbiljne zdravstvene probleme.

sanjati krv
Foto: Martin Lee / Shutterstock Editorial / Profimedia

Videti kapi krvi u snu

Tumači snova se slažu u tome da sanjati krv obično znači neki problem. Zato kada sanjate kapi krvi to znači da ćete imati manje probleme. No, to ne mora značiti da ćete ih sa lakoćom i rešiti, sve zavisi od toga kako ste se vi postavili.

Sanjati ranu koja krvari

Rane u snu predstavljaju emotivne rane u realnosti. Ovakva vrsta sna može biti prilično neprijatna, naročito jer kada se probudite odmah pomislite da nešto nije u redu sa tim delom tela. A, zapravo, nešto nije u redu sa vama psihički.

Ovaj san označava da imate potisnute emocije. Da treba da osvestite odakle su potekle te emotivne rane i da radite na tome da ih zacelite.

sanjati krv
Foto: WLADIMIR BULGAR / Sciencephoto / Profimedia

A ako sanjate da neko drugi krvari, to jest ako krvari osoba koju poznajete, to znači da taj vaš prijatelj ili poznanik ima problema, a da vi to ne primećujete. Potrudite se da budete podrška toj osobi, možda ona želi da zatraži pomoć od vas, ali se snebiva.

Sanjati životinjsku krv

Ako sanjate krv ne mora automatski značiti da je ona ljudska. Može biti životinjska, sve i da ne vidite životinju. U snovima intuitivno znamo neke stvari čak i ako nisu jasno predstavljene. Kao na primer kada sanjate da ste bili u nekom gradu, a nikada niste bili u njemu.

Sanjali ste konja, slona ili mačku? Proverite šta to znači i šta vam snovi PORUČUJU

Sanjati krv životinje, a da sama životinja nije prisutna znači da ste do sada bili previše okrenuti ka materijalnim stvarima u životu i da je vreme da se okrenete duhovnosti ili spiritualnosti.

Ako vidite krv zaklane životinje i samu zaklanu životinju to znači da vas u budućnosti čeka mnogo teških izazova u budućnosti i da treba dobro psihički da se pripremite.

Foto: CRISTINA PEDRAZZINI / Sciencephoto / Profimedia

Videti reku krvi u snu

Krv koja teče, takođe, ima svoje tumačenje u sanovnicima. Reka krvi je jedan od najstresnijih snova koji možete sanjati, jer se vezuje za rat i velike gubitke.

Ovaj san se negativno tumači, znači da neko hoće da vam naškodi i na ne planira skoro da prestane, već će da nastavi da vam nanosi zlo, kao i što reka neprestano teče.

Šta znači sanjati zmije prema sanovniku i prema psihologiji

Budite oprezni, može se zadesiti da vam se dogodi velika svađa u kući ili na poslu, čuvajte se od zlih jezika. Ne verujte ništa što čujete, a da to prethodno ne proverite, pošto ne možete znati da li osoba koja vam prenosi informaciju vam, zapravo, želi dobro.

Poslušajte svoju intuiciju, da li nekoj osobi možete verovati ili ne. Uvek nekako podsvesno osetimo čija nam energija ne prija i ko nam ne želi dobro.

Foto: IAN HOOTON / Sciencephoto / Profimedia

Sanjati da krv teče niz zidove je predskazanje budućnosti u kojoj ćete plakati zbog velike nesreće.

Krv iz nosa

Ako imate neku bolest koja uzrokuje da često krvarite iz nosa, onda nije ništa neobično u tome što to i sanjate, zato ovakvom snu nemojte pridavati poseban značaj. U snove često prenesemo ono što nam se događa u svakodnevici.

Šta znači sanjati da si trudna? Šta se krije iza toga?

No, ako ste zdravi i bez ikakvog razlog sanjate da vam curi krv iz nosa – to je onda jedno dobro predskazanja. To znači da će do vas stići neke dobre vesti, da ćete rešiti problem sa kojim se dugo mučite ili da će vam u posetu neočekivano doći neki dragi ljudi.

Šta znači sanjati menstrualnu krv?

Smatra se da menstrualna krv sa sobom nosi posebnu simboliku. Menstruacija je ciklus koji se javlja na mesec dana, pa se tako snovi o menstruaciji tumače da će vam se neki problem periodično pojavljivati.

Ne mora značiti da će se to dešavati na mesečnom nivou, ali neki problem će se iznova vraćati ili nećete biti u stanju da ga rešite odjednom, već će vam za to biti potrebni meseci, glodine dok ga rešite. U nekim slučajevima sanati menstrualnu krv znači da će vam se taj problem ponavljati do kraja života.

Foto: CRISTINA PEDRAZZINI / Sciencephoto / Profimedia

Ako u snu vidite sopstvenu menstrualnu krv, to znači da će vam se dogoditi neko prijatno iznenađenje. Takođe, to može značiti da će vam neko bliži otkriti neku tajnu koju ćete morati duže vremena čuvati. Ne brinite se, vest će biti dobra.

Nemojte slučajno ovo sanjati! Ako vam se to dogodi, očekujte JAKO LOŠ naredni dan

Muškarcima je prilično nezgodno kad vide menstrualnu krv, pa se kada muškarci sanjaju menstrualnu krv tumači kao da im će se dogoditi neka veća neprijatnost od koje će samo hteti da pobegnu.

A ukoliko sanjate da perete menstrualnu krv, to znači da će od vas neka osoba koja vas je mnogo povredila tražiti oproštaj, na vama je da li ćete da ga pružite.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf, sanovnik.org, sanovniksanjarica.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar