Šta znači sanjati trudnicu? Nalazite se na raskršću

Snovi vezani za trudnoću druge osobe se vezuju za materijalne dobitke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sanjati trudnicu
Foto: Shutterstock

I na javi i u snu je dobra stvar videti trudnicu. Sanjati trudnicu ima pozitivnu simboliku, obično u smislu da će se stvari promeniti na bolje, da će se vaš trud, napokon isplatiti i da vas očekuje prekretnica u životu.

Naravno, konkretno tumačenje sna zavisi od situacije kako ste sanjali trudnicu. Treba obratiti pažnju i na čitavu atnosferu u snu: da li je trudnica bila prijateljski nastrojena prema vama, da li jej čitav san bio težak i sumoran ili ste se osećali prijatno?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo taj osećaj predstavlja predznak do kakve vrste promene će doći u vašem životu. Evo šta sve može znači kada sanjate trudnicu.

Sanjati trudnicu

Gotovo da ne postoji žena koja bar jednom nije sanjala da je trudna ili je sanjala trudnicu. Ovakva vrsta snova se mnogo više vezuje za žene nego za muškarce. Naravno, vaša podsvest vam nešto govori i kad sanjate trudnog muškarca.

Elem, sasvim se drugačije tumači ako ste sanjali da ste vi trudni, a u ovom tekstu ćemo se orijentisati na tumačenja sna u kome je trudna neka druga osoba.

Foto: Shutterstock

San u kome je trudna vama poznata osoba

Sanjati trudnicu koju već poznajete se vezuje za vaš odnos sa tom osobom. To može značiti da ćete se ponovo zbližiti sa njom ili da ćete čuti lepe vesti od nje.

Trudnicu u vašem snu očekuje mnogo novih dešavanja, a neka od njih mogu biti u direktnoj vezi sa vama.

Šta znači sanjati bebu – Vreme je za nove početke

Na ovaj način vaša podsvest želi da vam kaže da obratite pažnju na tu osobu, da joj se javite ako ste skoro niste čule. Možda joj je potrebna pomoć, a nema kome da se obrati. Pratite je budnim okom, jer će se toj osobi desiti velike i neočekivane promene u životu.

Šta znači ako vam trudnica nije poznata?

U tom slučaju san se odnosi samo na vas, to jest vaša podsvest želi da vam ukaže na stvari koje vas mogu očekivati u budućnosti.

Sanjati trudnicu, odnosno da ste samo prošli pored nje i videli je, govori da možete u skorije vreme očekivati veliki materijalni dobitak. Sreća vam se menja, može se desiti da ćete pronaći velike količine novca, dobiti nasledstvo.

sanjati novac
Foto: Shutterstock, ilustracija

Možete se čak i oprobati u igrama na sreću jer san u kome se pojavljuje trudnica govori da postoje dobre šanse da ćete zaista nešto i dobiti.

No, ne znači svaki san sa trudnicom materijalna korist. Postoje razna tu mačenja u zavisnosti od toga kako ste sanjali trudnicu, kako se ponašala prema vama, šta ste radili u snu.

Šta znači sanjati da si trudna? Šta se krije iza toga?

Pokušajte da zapamtite što je više moguće detalja iz sna kako biste mogli uhvatiti njegovu pravu simboliku.

Zato je najbolje da se tumačenjem snova bavite čim ustanete, jer što više vremena prođe od kad se probudite, to ćete se manje sećati pojedinačnosti u snu.

Ako hoćete da što bolje protumačite sopstvene snove, preporučujemo vam da pored kreveta, na noćnom ormariću držite svesku u kojoj ćete svakog dana čim se probudite upisati šta ste to sanjali. To može postati lepa jutarnja rutina, pa kasnije možete tumačiti pojedinačnosti sna.

Šta znači sanjati novac – Očekuje vas veliki dobitak

Sanjati trudnicu koja plače

Trudnica u snu generalno predstavlja pozitivan simbol, ali u slučaju kada plače to ne važi. Tumačenje ovog sna zavisi od toga da li poznajte trudnicu koja je polakala ili ne.

Ukoliko je poznajete, sanjati trudnicu koja plače znači da će se konkretno toj osobi desiti nešto loše. Očekuje je izuzetno težak životni period.

Možda će se spolja činiti da se ništa ne dešava, ali ako ste prijatelj sa tom osobom, trudite se da budete tu za nju i da joj pomognete što više možete.

sanjati trudnicu
Foto: Shutterstock

Sa druge strane, ako ste sanjali nepoznatu trudnu osobu kako plače, to znači da možete očekivati loše vesti od okoline. Nešto negativno će se dogoditi nekoj osobi koju poznajete, ali ne možete tačno znati kojoj.

Ovaj san vam, na neki način, poručuje da obratite više pažnje na svoje prijatelje, koje ste možda zapostavili jer ste pretrpani sopstvenim problemima.

Niste ni svesni šta se događa osobama u vašoj okolini i odsutni ste. Potrudite se da otkrijete šta se loše dogodilo i budite spramni da pomognete i pružite ruku prijateljstva toj osobi.

Šta znači sanjati BIVŠEG dečka? Čeka vas VELIKA promena

Trudnica koja se porađa

Porođaj ima simboliku novog početka, novog života, novih prilika i šansi. Tako treba posmatrati i san u kome se trudnica porađa.

Ukoliko je u snu sve prošlo kako treba i ako je rođena zdrava beba, to znači da vas očekuje velika materijalna dobit, da ćete ostvariti svoje planove, da ćeste stići do cilja za koji ste vredno i veoma naporno radili.

No, ukoliko je beba rođena mrtva ili sa nekom manom, to može značiti da će vaši planovi i pored sveg truda i vremena koje ste u njih uložili propasti.

Foto: Shutterstock

Sanjati trudnicu koja se porađa znači da se vaš život sada nalazi na raskršću i da će se u vašem životu skoro sve promeniti u skorijem periodu. A kakav će biti ishod tih promena, to zavisi od toga da li je beba rođena zdrava ili ne.

Šta znači sanjati pokojnika – Tumačenje snova

Sanjati trudnicu koja povraća

Očekuje vas nezadovoljstvo, vaši planovi neće uspeti iako ste sve veoma dobro organizovali. Desiće se nešto neočekivano što će negativno uticati na vaše planove. To će za vas biti izuzetno iritirajuće i poželećete da odustanete do planova.

Sasvim je normalno da na vašem putu nailazite na prepreke, to ne znači da nije moguće ostvariti to što ste naumili, već da ćete se morati više potruditi kako biste došli do krajnjeg cilja.

Takođe, sanjati trudnicu koja povraća može značiti da niste ni svesni koliko dobre prilike propuštate. Ovo se naročito odnosi na poslovne planove. Možda ste odbili da budete deo nekog projekta koji će biti izuzetno uspešan.

sanjati trudnicu
Foto: Freepik/gpointstudio

Simbolika trudnice se generalno vezuje za materijalno, za poslovne i profesionalne odluke i prilike. Ono što trudnica radi u snu odnosi se na to šta vas očekuje na poslu.

Šta znači sanjati more? – Suočićete se sa jakim emocijama

Pričati sa trudnicom

Ako pričate sa trudnicom, vama nepoznatom ženom, to se tumači tako da vas očekuju dobre poslovne prilike. Imaćete podršku šefa ili nekog sa vrha, možda ćete dobiti unapređenje ili povišicu.

Ovaj san znači da ste primećeni na poslu i da se vaš trud ceni i da će zasigurno biti nagrađen.

Na privatnom planu sanjati trudnicu i razgovor sa njom znači da ćete čuti lepe vesti od vama drage osobe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, sanovniksanjarica.com, sanovnik.net, sanovniksnovi.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar