Poruke za dobro jutro – devojci, dečku, prijatelju

Poruke za buđenje su divan način da nekom ulepšate dan

poruke za dobro jutro
Foto: Freepik/freepik

Poruke za dobro jutro su definitivno najlepša stvar koja vas ujutro može dočekati – osim, naravno, poljupca i zagrljaja drage osobe. Jedan lep SMS sa lepim željama za početak dana će vam zasigurno ulepšati dan, a vi na isti način možete ulepšati dan nekom drugom.

Ovakve poruke su mali znak pažnje, a ono što na kraju krajeva u životu jeste bitno je upravo to – sitnice i male stvari koje činimo da nekom ulepšamo život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ove lepe poruke ne morate slati samo vašim ljubavnim partnerima, već i prijateljima i drugim bliskim osoba. Najbolje je da to budu personalizovane poruke, mogu biti i šaljive i ljubavne, motivacione… to određujete po onome šta mislite da toj osobi treba.

Ljubavne poruke za dobro jutro

Ako niste u mogućnosti da zajedno sa dečkom ili devojkom dočekate jutro, najlepša stvar koju možete da učinite jeste da joj poželite dobro jutro putem SMS-a ili neke aplikacije koju koristite za dopisivanje. Ovo su ljubavne poruke za dobrojutro za devojku koje će je oduševiti. Šaljite poruke jer veze na daljinu nisu lake.

Poželite divno jutro devojci

Kao što su Sunce i sunčevi zraci nerazdvojni, tako smo i ti i ja spojeni magičnom rukom sudbine. Probudi se, draga moja i neka ti je dobro jutro!


Važno obaveštenje: Najlepša devojka na planeti se upravo probudila. Dobro jutro, ljubavi!

poruke za dobro jutro
Foto: Freepik/lookstudio

Budi se, ustaj hitro, zaista je vrlo bitno, moram nešto da ti saopštim, dobro jutro ti želim i mnogo te volim.


Ne postoji bolji način da započneš novi dan od tvog osmeha. Hvala ti, ljubavi moja, što moj život činiš neverovatnim. Dobro jutro!


Draga, probudi se i započni dan, činjenica da sam kod mojih, ne znači da bi trebalo da provedeš celi dan u krevetu. Želim ti dobro jutro, neka tvoj šef bude ljubazan prema tebi danas, da ne bih morao da dolazim!


Pusti me da ti zavirim u srce, da zaspim na tvojim usnama i probudim se u tvom zagrljaju, pusti me da te zagrlim snažno i tiho, sasvim tiho ti šapnem, volim te.


Proleće na tebe miriše
stale su dosadne kiše
čuješ li moje korake
dok jurim sive oblake
Dobro jutro!

Foto: Freepik/pressfoto

Dobro jutro, bleso! Probudi se što pre da zajedno budemo budni u ovom šašavom svetu! Volim te!


Kad ti sobu sunčevi zraci ukrase
i kad se neumorni slavuji oglase
kad zamirišu ljubičasti jorgovani
molim te ljubavi tad nežno ustani
Dobro jutro!


Da su noći duge koliko te samo volim, vladao bi potpuni mrak, nikada ne bi svanulo! Dobro jutro, ljubavi!


Gde god da te ova poruka stiže, gde god da te moje reči bude, znaj da želim da sam bliže kad se tvoje lepe oči probude! Dok maštam o tvom sanjivom licu, poruku ovu pišem! Osvojila si ovu ljubavnu izbeglicu, bez tebe jedva mogu da dišem! Dobro jutro, ljubavi!


Misliš da je meni lako kad mi dan počne daleko od tebe? Želim da znaš da sam zbog ove daljine najviše ljut na sebe. Voleo bih najviše na svetu da mogu da te sada poljubim i sa tobom jastuk delim! Dobro jutro, mila moja!


Probudi se srce, kad te nežno budim. Probudi se srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna. Probudi se ljubavi, jer volim te ja.

Poruke za dobro jutro za dečka

To što ste se setile da vašem dečku za dobro jutro pošaljete lepu poruku znači da ste romantične i da mislite na njega. Nema lepšeg osećaja od toga da smo voljeni i zato partneru treba pokloniti pažnju i reći da ga volimo kad god možemo.

Zato su poruke za dobro jutro za dečka jedna od najlepših poruka koje možete poslati vašem dragom.

Poruke za dobrojutro i poruke za laku noć su veoma bitan deo rutine parova. Nikad ne treba da prestanete da pokazujete da vam je do nekoga stalo. A ovo su idealne poruke za osobu koju volite:

Još jedan sviće dan
polako rasteraj san
pusti neku dragu muziku
da ukrasi prolećnu sliku…
Dobro jutro!


Zaboravi na to koliko si još mogao spavati i pomisli šta sve možeš postići tokom ovog dana dok si budan. Volim te, dobro jutro.


Kad dobiješ jutarnju poruku od mene, to nije samo obično ,,Dobro jutro”. To znači da si ti prvo na šta pomislim kad otvorim oči!

Foto: Freepik/freepik

Ti si najdragoceniji dragulj u mom životu. Želim ti jedno super dobro jutro i divan ostatak dana!


Jedna je reč malo, a hiljadu mnogo, ali su dovoljne samo dve da kažu baš sve: „Volim te“. Dobro jutro, srce!


Poruku za dobro jutro za dečka ne treba da glasi samo “Dobro jutro”, iako je i to neki znak pažnje, mnogo će mu draže biti ako od vas dobije neku lepu ljubavnu poruku.

Znam da voliš da započneš dan sa jutarnjom kafom, prelistavanjem Fejsbuka i laganim doručkom. Ali znam i da sve to nema smisla ako ne dobiješ ujutru poruku od mene. Zato, dobro jutro ti želim. Volim te najviše na svetu.


Iako nismo jedno pored drugog, moja ljubav prema tebi jaka je kao stena. Dobro jutro i lep dan želim ti ja!


Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, na usne ga stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na mene podseti.


Dobro jutro ljubavi! Da mogu u ovu poruku bih nagurala svu ljubav koju osećam prema tebi. Da otvoriš oči sa saznanjem da neko misli na tebe i da te voli više nego sebe.

poruka za dobro jutro
Foto: Freepik/ Freepik

Volela bih kad bi samo znao šta mi značiš! Svet bi stao na trenutak kad bi ljudi shvatili koliko velika je ljubav koju osećam prema tebi! Ti mi značiš SVE! Volim te, dobro jutro, srećo moja!


Sunce izlazi iz mraka kako bi pružilo novu priliku ovom svetu, i kako bi mi omogućilo da te danas mogu voleti malo više nego juče, a ipak za nijansu manje nego sutra u isto ovo vreme.


Volim te, dušo! Ti si moj san iz kog sam se probudila! Ti si moja java u kojoj te željno iščekujem! Ti si moje Sunce, moj Mesec, sve moje zvezde! Ti si moj svemir ceo! Dobro jutro, ljubavi!

Poruke za dobro jutro prijateljima

Ne mora da znači da poruke za dobro jutro treba slati samo ljubavnom partneru, ove poruke možete slati i prijateljima i svim drugim ljudima koji vam znače. Ljubav se često u društvu vezuje samo za seksualnog partnera, ali ljubav treba pokazivati svakome ko vam znači, jer svako voli da čuje lepe reči od drage osobe.

Evo par predloga šta da pošaljete dragom prijatelju kao SMS poruku za dobro jutro.

Zadovoljstvo je provoditi trenutke, dane i godine sa tobom. Ti si jedino što vredi u mom životu i našem prijateljstvu ništa ne može stati na put . Zauvek ću sa tobom deliti i dobro i zlo. Dobro jutro!


Kad sam te upoznala odmah sam znala da ćeš zauvek biti moj najbolji drug. Niko nije bio toliko pravedan prema meni kao što si ti. Svako jutro ću ti reći da sam ti zahvalna što postojiš. Dobro jutro, jedini moj druže!


Ustajem i pokušavam da se setim pesme koju smo zajedno pevušili onda kada nam je bilo najteže. Da nije tebe, bila bih samo praznina bez ikakvog smisla. Dobro jutro moj druže!

Foto: Freepik/ halayalex

Mili moji prijatelji, kada god vam je teško prisetite se lepih dana našeg druženja, ti dani predstavljaju riznicu i arhivu radosnih trenutaka, ti dani su nešto najlepše u našim životima. Svaki put kada se prisetim njih osetim neopisovo jako želju da se sve to vrati. Kada bih u svojim rukama imao vremeplov, tačno bih znao šta da uradim, ovako mogu samo da se prepustim emocijama i da uživam u njima. Drago mi je što sam deo vas i vaše sudbine, poznavajući vas upoznao sam sebe, svoju sreću i svoj život. Dobro jutro prijatelji!


Ne mogu ni u snovima da zamislim da sam bez tebe na ovome svetu, prepušten sebi. Jednostavno sam navikao da se uvek oslonim na tebe, jedini moj druže. Dobro jutro ti želim.

Šaljive poruke za buđenje

Za dobro jutro dragim osobama pošaljite i vesele i šašave poruke. Ovo je naš predlog kakve šaljive poruke za dobro jutro treba da pošaljete.

Dobro jutro! Naručili ste buđenje? Podsećamo vas da za ovu uslugu dugujete jedan poljubac. Kamata je velika i zato na vreme podmirite dug.


Dobro jutro. Hteo sam da ovog jutra osvojim svet za tebe, ali opet sam se uspavao. Zato ti dajem svoje srce koje si ti osvojila. Kiss!


Rano je jutro a tebi se spava, trljaš okice i pada ti glava. Nije mi žao što te baš ja budim, lep dan ti želim i puno te ljubim.


Ljubav je slepa dok se ujutro ne probudim i ne vidim tvoje lice!

Čestitke za rođendan drugarici
Prijatelji se zabavljaju; Foto: pexels.com

Nasmeši se odmah kad se probudiš jer ćeš dovoljno brzo shvatiti da još nije vikend. Dobro jutro!


Dobro jutro, dragi. Znam da imaš toliko ciljeva s kojima želiš započeti dan. Rano ustajanje nije jedan od njih.


Pored toga što treba vašem prijatelju da poželite dobro jutro, treba i da napišete lepu poruku za rođendan. Na OVOM linku se nalaze najlepše čestitke za drugaricu.

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar