Čestitke za rođendan dečku – Romantične poruke

Ovo su najlepše poruke koje možete poslati vašem izabraniku za njegov rođendan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za rođendan dečku
Foto: Shutterstock

Rođendani vaših najmilijih su prilično bitni, a tu se posebno izdvaja rođendan vašeg dečka. Želite da mu za ovaj dan napišete savršenu čestitku i kupite ili napravite savršen poklon, napravite tortu, organizujete slavlje. Možda ne znate najbolje sa rečima, zato će vam ove čestitke za rođendan dečku biti od velike pomoći.

U jednoj čestitki želite da sažmete sva osećanja koja imate prema njemu i to je nekad zaista teško, zato smo mi tu da pomognemo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neka od ovih čestitki je pravi izbor za njega i sigurno će je pročitati sa osmehom i biće srećan što baš vas ima za devojku.

Čestitke za rođendan dečku

Očekuju vas čestitke za rođendan dečku koje će mu ulepšati dan, čestitke koje slave vašu ljubav i u kojima je izražena zahvalnost što je baš on ušetao u vaš život i učinio ga toliko lepšim.

Ti si osoba koja me uvek drži nežno za ruku, koja dan i noć sluša moj glas i čini da sve bude baš onako kako treba. Srećan ti rođendan i neka ti se svaka želja ostvari jer ti to zaslužuješ!

Ti si lepša misao od svake koju sam ikada znala! Ti si smisao mog jutra i san moje noći! Volim te jer si poseban i jer si u moj život uneo dašak radosti i sjaj jači od miliona zvezda! Srećan rođendan najdraži moj, neka te sreća prati, jer si ti sreća koja je samo moja!

Foto: Shutterstock

Želim ti da ti ovaj dan bude srećan i bezbrižan! Da se uvek osloniš na moje rame i da uhvatiš moju ruku! Da zajedno gradimo budućnost, i da zaboraviš sve ono što je bilo dok se nismo sreli! Slavimo tvoj rođendan kao krunu naše zajedničke sreće! Volim te svakog trenutka sve više, i želim da se nikada na tvom licu osmeh ne izbriše! Srećan rođendan milo moje!

Citati za rođendan – 30 lepih želja za najmilije

Ja sam kao i svaka druga devojka, devojka sa jednostavnim željama i razmišljanjem koja živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio spomenik, pesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspela sam da dobijem poštovanje i ljubav najbolje osobe koja je ikada živela na zemlji. Dečka kojeg volim svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život. Srećan rođendan ljubavi.

Svestan si da si ukrao moje srce, ali se ne ljutim ni malo na tebe.
Naprotiv, stalno nalazim opravdanje“ za taj zločin“, jer mi se dopada da sam tvoj saučesnik i da sam se pravila da ne primećujem kako me osvajaš sasvim lako, i kako se naša ljubav pretvara u sunce. Srećan ti rođendan, i kada si već uzeo moje srce, evo i da ti pošaljem najveće divne poljupce za ovaj tvoj poseban dan.

čestitke za rođendan dečku
Foto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Čestitke za rođendan dečku su romantične, lepe, šaljive… Čestitku možete da iskorstite da mu napišete kako se osećate u vezi, koliko ste srećni, zahvalni, kakvu budućnost vidite sa njim.

A ukoliko je dečko udaljen i imate vezu na daljinu, poruke i pozivi su verovatno glavni način vaše komunikacije. Time je još bitnije da svoja osećanja izrazimo na ovaj način.

Najlepše čestitke za godišnjicu braka ili veze

Dragi moj, dušo moja, sa tobom se osećam kao devojka koja je apsolutno uspešna u životu i koja u svemu vidi sreću. Ti si simbol mog zadovoljstva, ti si čarobnjak i majstor za poljupce. Volim te, volim tvoje telo i tvoju dušu, tvoje ime je ime za moju radost. Sve što mi treba u životu nalazi se u tvom srcu, tvoje srce je za mene nešto što nema cenu, nešto veoma posebno i unikatno. Danas je tvoj rodjendan i pre svega ti želim divnu zabavu i dobar provod. Neka ti se ostvare svi snovi, kao i sve želje, srećan ti rodjendan, ljubavi volim te!

Foto: Shutterstock

Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste na tvoj dlan i ispune ti sve želje na današnji dan!

Ne mogu da poverujem da me neko tako lako promenio svojom ljubavlju i dobrotom. Da me naučio da volim iskreno i da sasvim predam svoje srce, da se ne bojijm da budem voljena ili da volim. Srećan ti rođendan, i volim te neizmerno, i reči mi nisu dovoljne da ti opišem svu svoju ljubav, a koju osećam sada i zauvek, kao i svu sreću koju za tebe želim do kraja vremena.

Najlepše čestitke za veridbu – Prigodne poruke za slavlje

Jedini moj, tvoje ime mi daje snage da se borim u životu, tvoje ime je simbol moje hrabrosti, simbol moje duše. Želim da ti se predam, želim da me grle i maze tvoje nežne i snažne ruke. Ti si moja muškarčina, ti si moj dečko i moram ti reći da te beskrajno volim. Ovog fantastičnog dana uživaj u društvu, uživaj u zabavi i veselju. Budi čovek koji je zadovoljan svojim životom i koji svuda oko sebe vidi sreću. Svim svojim srcem ti čestitam rodjendan!

čestitke za rođendan dečku
Foto: Ilustracija, Profimedia/Cristina Neacsu/Alamy

Svi momci na svetu treba da uče od tebe kakav jedan dečko treba da bude. Ti si najbolji! Volim te. Srećan rođendan, dragi!

Ti si momak koji me je naučio sve o ljubavi i romantici. Ti si jedna veoma osećajna duša koja zna iskreno da voli i želi i zbog toga ću te uvek beskrajno poštovati i obožavati. Jednom rečju, ti si delija. Ti si moj dečko i veoma sam zadovoljna zbog toga. Želim da naša ljubav konstantno napreduje, želim da se naše duše zauvek spoje. Neka ti ovaj rodjendan pruži puno radosti i trenutaka u kojima ćeš uživati, želim ti sve najlepše rodjendanske željice ovoga sveta. Neka ti je srećan rodjendan ljubavi!

Čestitke za krštenje – Neka ga Gospod čuva

Čestitke za dečka u stihu

Čestitke za rođendan dečku mogu biti i u stihu, ako želite posebno da se potrudite. Nemojte poslati samo običnu poruku u kojoj piše “Srećan rođandan”, jer on to može shvatiti kao znak da vam nije, zapravo, stalo do njega.

Takva poruka je krajnje hladnokrvna. Suprotno tome, čestitke za rođendan dečku u stihu su posebno romantične i vašem dečku će se sigurno dopasti.

Poklonio si mi mnogo lepih i nezamenljivih trenutaka od kako smo zajedno.
Zbog toga ti šaljem hiljade rođendanskih želja i hiljade ispunjenja!
Srećan rođendan mom najdražem dečku u koga sam ludo zaljubljena!

U mome srcu uvek imaš sklonište,
u mome naručju uvek imaš toplinu,
na mojim usnama uvek imaš izvor radosti!
Srećan ti rođendan ljubavi! Zauvek tvoja!

Foto: Shutterstock

Moj si oblak kada je kiša,
i moje sunce kada je lep dan.
Moja si zvezda u noći,
i moja tama kada nema meseca.
Moje si sve što sam ikada želela,
i moja je sreća potpuna kada si samo ti njena druga polovina.
Srećan ti rođendan najveća i jedina moja ljubavi.

Čestitke za prvi rođendan – 365 dana neopisive sreće

Ti si moja ljubavna pesma,
moja prva misao.
Kad me jutro probudi,
ti si potreba i smisao.
Ti si moja životna ljubav,
neko ko me zagreva.
Kad je hladno i svuda je tama,
ti si svetlost jedina.
Srećan rođendan!

Srećan ti rođendan, i volim te u tišini, pogledom i osmehom,
Korakom koji je toliko bešuman, kao da ti se čini da sam sena,
A ne stvarna, i ne ona tvoja voljena žena, ona koja će da te obožava uvek, zauvek i za sva vremena.

Foto: – / PhotoAlto / Profimedia

Kada svane dan, budi radostan, tebi lete moje misli, ti si svaki moj novi san,
A kada dođe veče, sve što ti moje srce reče, neka se umnoži puta još sto,
Koliko te volim, znaš ti dobro to, danas je posebanm ipak dan,
Srećan ti dušo rođendan, da se volimo bar još godina sto, to skromno želim, i samo to!

Ja sam predugo tražila poklon, koji je lep, skup, najlepši i slično,
Ali ništa nisam dovoljno dostojno tebe pronašla, pa ti zato poklanjam samo sebe lično!
Srećan rođendan najboljem dečku na svetu!
Hvala što me maziš i paziš kao najređi cvet, hvala što si dao novi smisao i doneo sreću u sav moj svet!

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, cestitkomat.com, cestitkeporuke.com, znacenjesati.com, porukeicestitke.com, smscestitka.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar