SANOVNIK

Šta znači sanjati BIVŠEG dečka? Čeka vas VELIKA promena

Postoje različita tumačenja sna u kome se pojavljuje bivša ljubav, uglavnom se odnosi na vaše emocije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sta znaci sanjati bivšeg dečka
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Freepik/stockking

Snovi nekad mogu ostaviti prilično jak utisak, da čim se probudimo pokušavamo da rastumačimo zašto smo nešto sanjali. Jedno od najčešćih pitanja u sanovnicima je šta znači sanjati bivšeg dečka? Na ovo pitanje se ne može odgovoriti toliko prosto, zato što ima mnogo tumačenja šta sve ovakav san može označavati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pokušajte da se prisetite kako ste sanjali vašeg bivšeg dečka, šta vam je bilo upečatljivo u tom snu? Da li ste ga sanjali sa nekim, da li ste ponovo bili zajedno?

Mnoge devojke prvo pomisle da ako su sanjale bivšeg dečka to znači da i dalje gaje osećanja prema njemu, a ne mora značiti da je tako. San o bivšem dečku ne mora imati nikakve veze sa njim, već podsvest pokušava da vam kaže nešto drugo. Zapitajte se šta vaš bivši za vas predstavlja: autoritet, bolnu prošlost, lepa sećanja? Tu se može naći ključ u  tumačenju ovakvog sna.

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Ako ste sanjale bivšeg dečka i mislite da je to znak da treba da se pomirite, reći ćemo vam samo – verovatno postoji vrlo dobar razlog zašto je bivši bivši. Ipak, u nekim slučajevima sanjati bivšeg može značiti da su ostala neka osećanja prema prošloj ljubavi koja pokušavate da potisnete, ali su našla način da isplivaju u vašoj podsvesti.

Foto: Credit line: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Kako treba tumačiti san sve zavisi od specifične situacije koju ste sanjali, jer različite situacije se mogu drugačije protumačiti. Takođe, pokušajte da se setite raspoloženja koje ste imale u toku sna: da li ste bile srećne, da li ste patile, da li ste se osećale uplašeno? Atmosfera sna vam može pomoći da bolje shvatite šta vaša podsvest želi da vam poruči.

Nedostaje vam BIVŠI, iako ste u srećnoj vezi? Psiholozi navode 5 mogućih razloga za to

Sanjati bivšeg da ste se pomirili

Ako ste u snu sanjali da ste se pomirili sa bivšim i ako ste u snu osećali emocije mira i spokoja, to znači da ste konačno raskrstili sa emocijama koje ste osećali prema tom dečku i da ste spremni za nova osećanja i iskustva.

Vaša podsvest hoće da vam kaže da je ste ili u redu sa tim da budete sami ili  da ste spremni za ulazak u nove ljubavne odnose. Iza vas je period patnje i nepomirenosti sa datom situacijom. Pomirenje sa bivšim, dakle, može predstavljati i pomirenost sa prošlošću.

šta znači sanjati bivšeg dečka
Foto: Freepik/master1305

Sa druge strane, ako ste sanjali da ste vi očajnički hteli da se pomirite sa bivšim i da vi prvi inicirate taj kontakt, to može značiti da, zapravo, ponovo želite vezu sa svojim bivšim.

Ovakav san pokazuje da se osećate usamljeno, da patite za prošlošću, da još uvek imate neka osećanja preko kojih niste prešli. To može biti znak da treba da razmislite da li postoji mogućnost da obnovite odnos sa bivšim dečkom, ukoliko ste oboje voljni da radite na vašem odnosu.

Sanovnik: sanjati seks sa bivšim

Seks sa bivšim može imati drugačije značenje u odnosu na to da li ste sada u vezi ili niste. Ako se pitate šta znači sanjati bivšeg dečka i seks sa njim, a vi već imate dečka, to vam govori da vam verovatno fali strasti u krevetu i da patite za lepšim vremenima koja ste imali u prošloj vezi.

Sanjati da si trudna? Šta se krije iza toga?

Sa druge strane, ako niste u vezi i sanjate kako vodite ljubav sa svojim bivšim, to može značiti da imate poteškoće da ulazite u nove odnose, zato što i dalje niste razrešili vaša stara osećanja, kao i da vas u budućnosti čeka velika promena po tom pitanju.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

Naravno, ništa od ovog ne znači da treba istog trenutka da se vratite svom bivšem, već da treba da razmislite šta vas to koči da upoznate nekog novog.

Šta znači sanjati bivšeg dečka (muža) sa drugom ženom

Iako ovakva vrsta snova može biti prilično neprijatna, sanjati bivšeg dečka ili muža sa drugom ženom ili sa njegovom novom devojkom predstavlja veoma dobar znak.

To znači da ste vi sami spremni za nekog novog i da je vašoj podsvesti postalo zamislivo da vaša bivša ljubav može imati nekog novog. Samim tim osećate se dovoljno slobodno da sebe zamislite sa nekim drugim.

No, ako ste sanjali bivšeg sa drugom ženom i san vas je mnogo potresao – to može ukazivati da u vama i dalje postoje neka nežna osećanja prema bivšem partneru. Zato je kod tumačenja snova kada se pitate šta znači sanjati bivšeg momka najbitnije da pratite kako ste se osećali u snu.

Foto: Shutterstock

U snu ste poljubili bivšeg dečka

Sanjati da ste poljubili bivšeg uopšte nije dobar predznak, jer govori da ćete u budućnosti imati nekih većih i naizgled nerazrešivih problema. To mogu biti problemi na poslu, problemi u porodici ili neki neočekivan negativan događaj.

Šta znači sanjati zmije prema sanovniku i prema psihologiji?

Ovo je, takođe, pokazatelj da ste pod stresom i da vam trenutno nešto u životu ne prija, da možda izbegavate neki problem koji bi trebalo da rešite.

San u kome se vaš bivši dečko oženio

Još jedna vrsta snova koja može biti izuzetno uznemirujuća jeste sanjati bivšeg da se ženi sa drugom ženom. No, ovakav san ne treba tumačiti bukvalno.

Venčanje treba posmatrati kao raskrsnicu, jer venčanje i jeste prekretnica u svačijem životu, a motiv bivšeg dečka ili muža treba posmatrati metaforički – kao osobu sa kojom ste mnogo bliski i koja vam mnogo znači.

šta znači sanjati bivšeg dečka
Foto: Pixabay/StockSnap

Tako ako se pitate šta znači sanjati bivšeg dečka kako se venčava znajte da taj san označava da ćete oprostiti nekome bliskom što se ogrešio o vas. To znači da ste spremni da idete dalje i da ste preboleli to što vas je neko povredio, a to ne mora nužno značiti da je u pitanju bivša ljubav.

Kada bivši dečko plače u vašem snu

Prva asocijacija na ovakav san jeste da pomislite da vaš bivši hoće da mu se vratite, naročito ako je u snu plakao i patio za vama.

Sanjali ste konja, slona ili mačku? Proverite šta to znači i šta vam snovi PORUČUJU

Ako ste sanjali kako vičete na svog bivšeg dečka i da je to uzrokovalo njegovo plakanje onda se ovaj san se tumači na negativan način i predskazuje situaciju u kojoj ćete vi nekoga mnogo povrediti svojim rečima. Posvađaćete se sa nekim, želećete da ga povredite i nećete razmišljati šta pričate – što će veoma uvrediti tu osobu. Ovo može dovesti i do cepanja vašeg odnosa.

Foto/Pixabay/StockSnap

Sa druge strane, ako dečko plače u snu i vi hoćete da ga utešite, to označava da će neka vama bliska osoba tražiti veliku uslugu od vas za koju niste sigurni da li možete da je pružite.

Šta znači sanjati bivšeg dečka i svađu sa njim

San u kome se pojavljuje bivši dečko sa kojim se svađate treba pažljivo protumačiti. Da li je u pitanju sećanje na jednu vašu svađu ili je u pitanju neki vama nepoznat scenario svađe?

Šta znači sanjati bivšeg dečka i kako se svađate? Znači da niste razrešili vaše prošle probleme i da vam u realnosti i dalje nije jasno kako da izaći na kraj sa njima. Svađa u snu znači unutrašnji sukob i da vaša podsvest nije mirna.

Foto: Freepik/gpointstudio

Ako se u snu odvija svađa koja se već sa vašim bivšim odigrala u realnosti, to znači da vi još uvek ne želite novu vezu. Podsvest nas tad podseća zašto smo još sami i zašto ne želimo da ulazimo u nove odnose.

Dakle, sanjati bivšeg može imati različita tumačenja, uglavnom označava neku prekretnicu, odnos sa bliskim osobama i oproštaj. Ovakvi snovi nam govore u kakvom smo emotivnom stanju, da li smo još uvek povređeni ili smo srećni i spremni za nov odnos i novu ljubav



Izvor: Objektiv.rs, sanovniksnova.com

Komentari (1)

  1. Sta znaci sanjati da te bivsi zove koji nikada nije imao kredit i koji se nikada u zivotu nije prvi javio i pricate bas dugo (oko 1-2 h)

    Odgovori

Ostavite komentar