Nepoznati muškarac joj tražio vrele snimke iz kreveta: Kad mu je odbrusila, doživela je još veči ŠOK

Nije mogla da poveruje sa čim se suočava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Džesika (levo) sa partnerkom, Foto: Facebook/Jessica Taylor/Metro.co.uk

Džesiki Tejlor zabranjen je pristup Fejsbuku jer je nazvala ludakom muškarca koji je zahtevao od nje da snima sebe i partnerku u krevetu i da mu pošalje.

Ona je njegove zahteve potom podelila javno, a zatim optužila jednu od najpopularnijih društvenih mreža na svetu da “ohrabruje” to što muškarci maltretiraju žene na internetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve je počelo tako što je Džesika podelila fotografiju ljubljenja sa svojom partnerkom Džejmi sa medenog meseca, nakon čega joj je stigao komentar izvesnog muškarca kako želi da vidi eksplicitne scene njih dve.

Ona mu je rekla da je jadni ludak, zbog čega joj je, zbog navodnih kršenja pravila društvene mreže, onemogućeno 24 sata da objavljuje postove.

Foto: Facebook/Jessica Taylor/Metro.co.uk

– Muškarci mogu da mi šalju šta god žele, a kada ih prijavim ili im odgovorim, ne radi se ništa. Rekla sam mu takođe da odj**e i odmah sam banovana. To je odvratno. Pre nekoliko dana takođe mi je zabranjeno da objavljujem na Tviteru jer sam jednog muškarca nazvala kukavicom, što je okarakterisano kao “uvredljivi govor mržnje” – navela je Džesika Tejlor za Metro.

Ova žena, koja je inače psiholog i pisac, prošlog oktobra takođe je dobila, kako tvrdi, još smešniju zabranu na Fejsbuku.

Tada je, prema njenim tvrdnjama, navela da “umesto što dajemo savete ženama o preventivnom silovanju, treba da sprečimo muškarce da ih siluju”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar