SMS PORUKE

Čestitke za rođenje deteta – “Dobrodošao na svet, anđele mali”

Najlepše želje koje možete poslati novopečenim roditeljima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za rođenje deteta
Foto: Shutterstock

Neka bliska osoba iz vašeg okruženja je dobila bebu, možda ste postali baka, deka, tetka ili se porodila vaša najbolja prijateljica. Ko god da je u pitanju, bitno je da osobi koja je postala roditelj pošaljete prigodnu čestitku, jer ne postoji ništa lepše u životu od rođenja deteta. Čestitke za rođenje deteta se šalju iz kulture, iz ljubavi, zato što hoćete da poželite lepe stvari roditeljima i novorođenčetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo su najlepše čestitke koje možete poslati roditelju ako želite da ga raznežite. Možete ih slati SMS-om, ali možete poslati i pravu čestitku, koja će roditelju još više značiti.

Čestitke za rođenje deteta

Kada šaljete čestitke za rođenje deteta treba da se potrudite i napišete više od “srećno rođenje bebe”, jer će to mnogo značiti roditeljima. Sastavite najlepšu poruku koju možete u kojoj ćete poželeti sve najbolje i bebi i detetu.

Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći usporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu porodicu. Srećno rođenje bebe.


Želim da ti život bude kao san, da budeš srećna svaki dan, da te tuge nikad ne dotaknu, da te brige na putu nikad ne spotaknu, da ti put do zvezda bude čist, da samo najbolje bude tvoj cilj. Budi dobra i uvek tako mila, kao što ni jedna beba do sada nije bila.

 

Foto: Freepik/senivpetro

Savršeno. Prelijepo. Usta, uši, bucmaste nožice. Stisnute ručice prijete svijetu. Vaše. Nov život nastao kao plod vaše ljubavi. Čestitamo!


Od danas više niste sami, a svet je bogatiji za još jednu dragu dušicu. Najlepše želje vama i vašoj bebi.


Detetu treba, pre svega poželeti zdravlje, a roditeljima pružiti podršku na ovom putu koji nije ni malo lak, iako je predivan.


Najlepša vest koju sam mogla čuti. Mnogo sam srećan zbog vas. Dobro se pripremite na neprospavane noći ali i na mnogo prelepih trenutaka koje niko drugi sem deteta ne moze pruziti.

Foto: Freepik/jcomp

Imati dete znači kako ni u jednom delu tog puta jednostavno ne možeš zamisliti da ga je moguće voleti više nego ga već voliš jer se sav topiš od ljubavi. Voliš koliko uopštre ljudsko biće može voleti, a onda zapravo shvatiš da voliš ga još i više.


Dobrodošlo na svet, biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i srećno, život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža.

Zanimljiva teorija: Biolog objasnio zašto bebe noću neprestano PLAČU

Srećna sam što će onaj dosadni ćošak u vašoj sobi uskoro videti puno boja i veselja. Želimo veliku dobrodošlicu vašem novom članu porodice.

Šta poslati a rođenje bebe devojčice?

Šta napisati roditeljima kada se rodi jedna devojčica. Čestitke za rođenje bebe devojčice su prepune nežnosti, jer sve devojčice su mamine i tatine princezice kojima treba da ugađate i vaspitate u prave male dame.

Od danas više niste sami, ništa nije kao pre, od danas jedna mala zvezda s ljubavlju vas greje.

čestitke za rođenje deteta
Foto: Freepik/cookie_studio

Čestitamo rođenje ćerkice. Dete ne znači ni puno ni malo. Ono znači SVE!


Vaša kuća je postala pravi dvorac sreće i ljubavi jer je u njega pristigla jedna mala prelepa princeza. Neka vam svaki dan života ispuni radošću.


Čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i volite više nego same sebe. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali. Želimo vam srećno rođenje ćerkice!


Beba je najlepši poklon od Boga. Neka tvoja mala devojčica ojača i bude srećna sa vama.

Najlepše čestitke za 18. rođendan – srećno punoletstvo

Kako kažu naši stari: bitno je da je dete samo živo i zdravo, ostalo ćemo lako. I videćete kako devojčica bude rasla, mnogo ćete se lakše izboriti sa svim nedaćama i dečijim nestašlucima ako je zdravo. Budite svaki dan zahvalni na tome. Čestitke za rođenje bebe devojčice upravo to treba i da naglase.

Dobrodošla na svet, divna mala devojčice. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoje roditelje i neka vam život ispuni samo radosnim trenucima.

Foto: Freepik/yanalya

Iskrene čestitke i najlepše želje povodom rođenja najlepše bebe! Želimo joj da bude pametna na mamu i leepa na tatu! Greška, lepa na mamu, a pametna na tatu. Ma, neka bude pametnija i lepša i od mame i od tate.


Prema staroj priči, beba je pre rođenja upitala Boga: ”Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaći ovako bespomoćna?” On je rekao: “Odabrao sam anđele za tebe. Oni će te čekati i brinuti o tebi.” Vas dvoje ste dva anđela i pridružio vam se mali anđeo.


Čestitamo na rođenju ćerke. Želim mami više sna i tati strpljenje. Tako da se u vašoj kući čuje dečiji smeh koji će vam ugrejati srce. Pustite da se u vezi sa bebom odvija na najbolji način. Želimo ti, lepotice, tatina princezo, mamina dušo, da u životu osetiš samo radost i da svojim roditeljima uvek budeš ponos.

Čestitke za rođenje sina

Nije bitno kojeg je pola dete, dok god mu ništa ne fali. Sinčić je mali anđeo koji je će svojim postojanjem obogatiti život svojim roditeljima. Čestitke za rođenje sina treba da budu takve da poželite detetu dobro zdravlje, roditeljima mnogo strpljenja, ljubavi i blagostanja.

Maleni anđeo je poslat kako bi ispunio vaše živote i kuću samo lepim trenucima blagoslovenim njegovim postojanjem. Neka je srećno rođenje sina.

čestitke za rođenje deteta
Foto: Shutterstock

Dolaskom vašeg novog anđela u vaš život dolazi ogroman blagoslov i ljubav. Čestitamo rođenje sina.


Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći uporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu porodicu. Srećno rođenje sina.

Od kojeg roditelja nasleđujete inteligenciju i veličinu nosa, i kako da izračunate buduću visinu deteta

Čestitamo! Čuli smo da je dečak zdrav i veseo, želimo vam da tako ostane još sto godina! Verujemo da će biti lep i pametan kao i njegovi roditelji.


Nadam se da će tvoj sin biti lep na mamu, a ne na tebe prijatelju moj!

Foto: Freepik/yanalya

Dobrodošao mali dečače! Tvoja tetka je danas najsrećnija osoba na svetu, jer si ti ušao u naš život!

Dani provedeni sa detetom su srećni dani. Ako ste detetu tetka, kuma ili neki bliži rod imaćete priliku da posmatrate kako raste to dete i utičete na to kakvo će postati. Nemaju samo roditelji ulogu u vaspitanju iako je njihova najbitnija. Budite oslonac roditeljima i uzor detetu. Čestitke za rođenje bebe od tetke upravo to pokazuju. Ovo su najlepše takve čestitke koje će se roditeljima sigurno dopasti.

Mili moji, veoma mi je drago što se u vaše živote doselio jedan mali anđeo sa plavim okicama, veoma mi je drago što ste dobili sina. Neka vaš sin bude vaša sanga i vaš ponos u svakom trenutku i neka vas uvek i svuda prati sreća. Želim vam da uživate u radosnim i srećnim danima, želim vam da budete najsrećniji roditelji na svetu. Čestitam vam rođenje sina.


Dragi moji, ovog predivnog dana vaši životi bogatiji su za još jednu malenu dušicu koja blista od čistote i dobrote. Kad vas vaš mali sinčić zagrli i kada vas nežno poljubi shvatićete da je zaista lepo biti roditelj i da je to iskustvo jedno od najlepših u životu. Neka vaš mali sinčić uvek bude srećan kraj vas i neka uživa u vašoj ljubavi, želim vam da postanete primerni i dobri roditelji. Iskreno vam čestitam rođenje sina!

Foto: Pixabay/Bru-nO

Nikada nemojte da očajavate, od ovog dana niste više sami na ovome svetu, vaš sin je kraj vas i on će vam pomoći da prevaziđete svaku neželjenu situaciju. Neka vaš sin bude drugo ime za vašu sreću i vaše blagostanje, želim da ga uvek volite i da uvek budete ponosni na njega. Dovoljno je samo malo ljubavi i sve će biti savršeno, neka među vama uvek vlada ljubav i osećaji tolerancije. Želim vam puno lepih momenata u budućnosti, čestitam vam na rođenju sina!

Želje za rođenje unuka i unuke

Čestitke za rođenje unuke i unuka su veoma bitne zato što je baka/deka jedna od najbitnijih osoba u razvoju deteta. Detetu ćete dati svu ljubav koju imate, razmazićete ga, voleti i pružiti mu divne uspomene u životu.

Bog vas je blagoslovio sa novim životom, vi ste postali roditelji, ja sam postala baka. Obećavam da ću biti tu za mog unuka/moju unuku, da ga čuvam kad god vi želite, da mu kuvam najukusniju hranu, da ga mazim i grlim neprestano, da ga razmazim ali i naučim svim vrednostima života kako samo jedna baka to može. Želim vam svu sreću, ne postoji lepši trenutak u životu od rođenja deteta! Srećno rođenje deteta želi vam najsrećnija baka na svetu.

Pravila ponašanja se USVAJAJU u detinjstvu: 7 najvažnijih stvari koje odmah treba da naučite svoju DECU

Mili moji, želim da znate da ste postigli ogroman uspeh u životu onoga trenutka kada ste postali baka i deka jednog lepog i zdravog muškog deteta. Biti baka i deka je veoma lep osećaj koji se ne može ni sa čim zameniti, imati unuka znači imati najveće i najvrednije blago koje postoji. Neka se vaša budućnost u potpunosti okrene ka vašem unuku i neka postane sastavni i nezaobilazni deo vaše svakodnevnice. Želim vam puno lepih i prijatnih iskustva, čestitam vam rođenje unuka!

Foto/Freepik/freepik

Dragi moji, znajte da je danas Bog bio na vašoj strani i da vam je sa neba poslao jedan veliki poklon koji se veoma retko dobija u životu, danas ste postali baka i deka i zbog toga budite veseli. Neka vaš unuk kraj vas doživi svoju lepu i uspešnu budućnost i neka ljubav bude sastavni deo svakog vašeg zajedničkog dana. Vaš unuk će prepoznati vašu dobrotu i znaće da je ceni i poštuje, verujem da će vaš unuk izrasti u dobru i plemenitu osobu. Želim vam sve najbolje i najlepše, čestitam vam na rođenju unuka!

Napišite sve što osećate, koliko zdravlja želite detetu, čestitke za rođenje bebe od babe treba da budu iskrene i nežne jer unuk ili unuka su najveći darovi. Ne postoji ništa lepše nego kad vidite da se vaša porodica širi i koliko potomaka imate.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar