LJUBAVNE PORUKE

Najlepše poruke za dečka pune nežnosti i ljubavi

Ovo su najromantičniji načini da mu izjavite ljubav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
poruke za dečka
Foto: Shutterstock

Nema ničeg lepšeg od izjava ljubavi. Primiti ljubav je divan osećaj, ali nesebično je poklanjati je ono od čega duša raste. Zato su ljubavne poruke za dečka pravi način da izrazite svoja osećanja, da kažete ono što bi vam uživo bilo teže.

Ne morate sve govoriti svom partneru u lice. Posebnu romantiku može imati pismo, ili savremena verzija pisma kao što je SMS poruka ili poruka na nekoj društvenoj mreži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo našeg predloga šta sve možete poslati vašem voljenom i izmamite mu osmeh na lice i ulepšate mu dan.

Najlepše ljubavne poruke za dečka

Smatra se da su uglavnom žene te koje primaju izjave ljubavi kao nežniji i lepši pol. Muškarci su uglavnom ti koji pišu pesme, balade, koji realizuju romantične činove.

Kod žena je to znatno ređe. Ali ne treba da bude. Muškarci vole da im se pokaže ljubav i naklonost, jednako kao i žene. I poruke za dečka su za to odlične, daju vam priliku da preuzmete akciju i pokažete nežnost i ranjivost prema partneru.

Kada bih samo mogla da na jedan dan tebi pokažem kako te ja vidim i koliko si u mojim očima poseban, mislio bi da si san a ne stvarnost, mislio bi da si bajka a ne priča mog života. Volim te jer si poseban i najvažniji za mene od trenutka kada sam se srcem susrela sa tvojim.

Foto: Shutterstock

Mili moj, ti si deo mog sveta, ti si deo mog života, ti si deo moje sudbine, ti si deo mene. Moj život je sa tobom postao savršen, bez tebe bila sam veoma nesrećna, bez tebe sam se osećala usamljeno i napušteno. Ti si od mene napravio najveseliju i najradosniju devojku na svetu, ti si mi poklonio puno osmeha i puno dobre i optimistične energije. Ti si izlečio sve moje rane, ti si uništio sve moje tamne strane, ti si moj ljubavni heroj, ti si moje medeno srculence. Volim te puno dečkiću moj lepi!

Poruke za dobro jutro – devojci, dečku, prijatelju

Možda misliš da je prerano reći “volim te”. Ali ja ne mogu da potisnem svoje emocije. Nikad se nisam osećala tako srećnom i nadam se da razumeš zašto ne mogu da se suzdržim. Volim te, volim te, volim te…

Ponekad se pitam gde je bio moj život pre tebe , pa shvatim da si ti moj život. Svakim danom volim te sve više jer ti brišeš loše dane i teraš kiše. Sunce si u mom životu i ti daješ ovoj ljubavnoj simfoniji najlepšu notu.

Ne pitaj se nikad da li je moja ljubav prema tebi stvarna. Ja znam da jeste od trenutka kada sam počela da razmišljam o tebi više nego što sam brinula o sebi.

Pa i neka svi pomisle da sam luda, da sam neuračunljiva i da „nisam svoja“, jer i nisam jer sam samo tvoja, i zato me nije stid da glasno uzviknem tvoje ime i da svima kažem koliko te jako volim! Hvala ti što si mi darovao sreću, hvala što mi na svaki osmeh uzvraćaš istom merom! Topim se u svakom tvom zagrljaju i željno čekam svaki tvoj poljubac! Volim te najviše na svetu, i kada si blizu i kada si daleko!

poruke za dečka
Foto: Goran Bogicevic / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav i treba da bude dvosmerna ulica. Nemojte očekivati da vas partner samo obasipa nežnostima, dok ste vi uzdržani i niste skloni romantici i malim znacima pažnje.

Mali znaci pažnje su upravo ono što i održava vezu. Ne moraju biti to veliki srceparajući, romantični činovi, sasvim je dovoljna poruka za dečka da mu date do znanja koliko vam je stalo do njega. I on će vam za to biti i više nego zahvalan.

Najlepše ljubavne poruke za laku noć – preko 40 SMS-ova

Verujem da svaki čovek ima svoju savršenu polovinu koja treba da ga upotpuni i da mu ulepša život. Ti si moja savršena polovina, ti si sastavni deo mog srca, bez tebe ne mogu da živim svoj život. Obećaj mi da ćeš uvek biti kraj mene, znaj da ćeš u mom životu uvek zauzimati visoku poziciju. Dobro znaš da rečima slabo umem da baratam i zbog toga silno želim da te poljubim. Neka ljubav sama kreira misli i reči, neka strast govori umesto nas. Srce moje divno, volim te najviše na svetu!

Najmiliji moj, kada si se ti pojavio u mom životu mnoge stvari su se promenile iz korena i sve je postalo nekako drugačije. Sve te promene donele su mi samo radost i sreću i slobodno mogu da kažem da si ti osoba koja je najzaslužnija za moju srećnu sudbinu. Neka plamen naše ljubavi uvek gori punim sjajem i neka neprestano greje naša srca. Volim te i želim da ti poklonim čitavo svoje biće, ti si moja jedina ljubav i želim da u potpunosti budem tvoja. Ljubim te i volim te puno.

čestitke za rođendan dečku
Foto: Ilustracija, Profimedia/Cristina Neacsu/Alamy

Najmiliji moj, ti i ja smo savršen par, ti i ja se savršeno slažemo, naša ljubav je izuzetno jaka, naša ljubav je nesalomiva. Izuzetno mi je stalo do tebe, hoću da te gledam svakoga dana, hoću da živim sa tobom i da sa tobom delim svoju radost. Želim da znaš da tebi pripada moja mladost, želim da znaš da tebi pripada moja duša, živim za tebe, volim tebe i želim samo tebe. Poljubi me slatko, momčino moja lepa, poljubi me slatko i zauvek me osvoji.

Najlepše ljubavne poruke za nju i za njega

Kada bi ti bio film, ja bih stalno mogla da te gledam, kada bi bio vazduh disala bih sasvim punim plućima, kada bi bio vatra ne bih se plašila da u tebi izgorim.
Ušao si u moje snove, tiho i bez pitanja, i ostaješ u njima svake noći do svitanja, i ja ne želim da se budim, mada i na javi moram da te ljubim.

Ljubavne poruke su te koje dovode do produbljavanja odnosa. Naravno, nisu najbitniji faktor, ali nisu ni bezazlene.

Svako voli s vremena na vreme da čuje koliko je voljen, čak i kad zna da je u stabilnoj vezi punoj ljubavi. I nemojte se brinuti, izjave ljubavi neće učiniti da vam one dosade ili da izgube na značaju.

poruke za dečka
Foto: Shutterstock

Poruke za dečka pokazuju svu njegovu nežnost prema vama. Možete ih slati kad god osetite ljubav. Prosto, ljubav nemojte suzdržavati nego je izrazite kad god je osetite.

S tobom želim sve, sva jutra i sve noći. Sanjam te kada spavam, ali i budna. O tebi mislim danima i ne znam kako opisati osjećaj kada te nema kraj mene. Ti si moja mirna luka u koju uplovim svake noći i svakog jutra. Volim te.

Čestitke za rođendan dečku – Romantične poruke

Čudno je kako je tvoje prisustvo sasvim izokrenulo moj život naglavačke, i sama ne prepoznajem sebe, onda kada nisam pored tebe. Sa tobom se smejem i kada plačem, jer umeš da rasteraš svaku tugu i bol, a kada nisi na trenutak kraj mene, ja osetim nemir i nespokoj i ne znam kuda da krenem, zato nikada ne idi, budi uvek uz mene.

Jedini moj, svaki dan koji započnem tvojim imenom mora da bude lep i zanimljiv, sve što ima veze sa tobom za mene je drago i interesantno. Tebi posvećujem svu svoju pažnju, ti si osoba sa kojom mogu da razgovaram o svemu, ti me uvek razumeš i uvek me podržavaš. Volim te tako jako da bih mogla svojim rukama da pomerem ogromne stene kako bih došla do tebe i poljubila te. Ljubav prema tebi mi omogućava da uradim i ono što je nemoguće, strast koju osećam prema tebi daje mi neku čudesnu snagu i energiju. Volim te i voleću te sve dok postoji moje srce i moje biće.

Najlepše čestitke za godišnjicu braka ili veze

Možda niste dobri sa rečima ili nekada niste u stanju da sami opišete dubinu vaših osećanja. Zato su tu naši predlozi kako treba napisati poruke za dečka. Ni sa jednom od ovih poruka sigurno nećete pogrešiti.

Foto: Shutterstock

Ti si svetlost u daljini, tihi zvuk u tišini, moja java i moj san, svaka noć, svaki dan – ti si mi sve i hvala ti što si uz mene.

Moje srce za tebe bije, niko na svetu kao ti nije,
Za tebe moja duša diše, ja tebe volim od svih najviše,
Za mene si sunce i zvezda sjajna, moja je ljubav za tebe beskrajna.
Volim te najdraži moj, jedva čekam da se sklupčam u zagrljaj tvoj.

Najlepše čestitke za veridbu – Prigodne poruke za slavlje

„Ljubav je samo reč, i ništa više, ponekad samo slovo na listu papira,
Ruka u ruci je već nešto drugo, ko šapat nežnih reči i kapi kiše!“

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, opusteno.rs, cestitkomat.com, cestitkeporuke.com, znacenjesati.com, smscestitka.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar