Šta znači sanjati simpatiju? Dogodiće vam se nešto pozitivno

Postoje razna tumačenja i situacije u kojima se pojavljuje simpatija u snovima, evo nekoliko tumačenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
šta znači sanjati simpatiju
Foto: Shutterstock

Sasvim je normalno sanjati simpatiju, to je osoba na koju mislite tokom celog dana, te nije ništa čudno da vam se pojavljuje i u snovima. Obično su to u pitanju lepi snovi, mada ne moraju biti, naročito ako sanjate da vas je simpatija odbila. Šta znači sanjati simpatiju, koje je tumačenje iz sanovnika?

Odgovor na ovo pitanje zavisi od nekoliko različitih faktora. Kako ste sanjali simpatiju? Kako ste se osećali u tom snu? Da li ste bili opušteni, da li ste se osećali prijatno, ili ste imali osećaj da nešto ne valja? Kako se simpatija ponašala prema vama u snu, da li vas je uopšte i primetila?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve te nijanse mogu pomoći da što bolje protumačite svoj san. Zato, ako vam je tumačenje ovih znakova važno, preporučujemo vam da na noćnom stočiću pored kreveta držite svesku u kojoj ćete upisivati vaše snove.

Tako ćete sačuvati sve detalje vezane za taj san i nećete zaboraviti šta ste tačno sanjali, što je ujedno možda i najveća prepreka prilikom tumačenja sna.

Šta znači sanjati simpatiju?

Generalno gledano, sanjati simpatiju znači nešto pozitivno. Odnosno, očekuju vas lepe promene na ljubavnom planu.

Ovaj san možete shvatiti i kao znak da je vreme da pozovete tu simpatiju na dejt ili da joj kažete da vam se dopada. Vreme je da rizikujete, jer bez rizika nema ni dobitka.

Takođe, ako sanjate da posmatrate svoju simpatiju, kako se kreće, priča i smeje, a ne stupate u kontakt sa njom, to može značiti da osećate preveliku tremu da joj zaista priđete i da se plašite neuspeha.

Foto: Shutterstock

Ako se pitate šta znači sanjati simpatiju, to se tumači i kao predznak da ćete u skorom periodu sresti osobu koja vam se dopada na nekom događaju ili slučajno na ulici.

Možda je simpatija vaš prijatelj ili poznanik, pa se plašite da ćete ga izgubiti kao prijatelja i da će prestati da komunicira sa vama i udaljiti se. Kada su u pitanju ljubav i prijateljstva, to je zaista prilično nezgodna pozicija, gde treba da vagate da li vam je bitnije prijateljstvo sa tom osobom i u pitanju je prolazna privlačnost, ili zaista mislite da je vaš prijatelj ta prava osoba za vas.

Šta znači sanjati da je neko umro? To može biti loš znak

Sanjati svađu sa simpatijom

Ovaj san se negativno tumači, znači da vas očekuje velika svađa sa partnerom ili sa nekim vrlo bliskim.

Ukoliko trenutno imate partnera, sanjati burnu svađu sa nekim ko vam se dopada se tumači tako što polako prestajete da volite vašeg partnera, vaša osećanja se gase i vi ste toga svesni, što izaziva nesuglasice između vas i vašeg izabranika.

A ako u ovom trenutku niste u vezi ili u braku, ovaj san znači da vas očekuju velike nesuglasice sa nekim bliskim. To može biti u pitanju član porodice ili veoma blizak prijatelj i ta svađa će mnogo uticati na vas, jer može čak dovesti i do prekida kontakta.

Ovo je jedno od retkih negativnih tumačenja sna u kome se pojavljuje osoba koja vam se dopada.

Šta znači sanjati da si trudna? Šta se krije iza toga?

San u kome se ljubite sa simpatijom

Ukoliko sanjate tako lep san koji bi mogao da se meri sa najlepšim ljubavnim filmovima, to znači da i vaša simpatija deli ista osećanja prema vama. Da, to što se čuli, vi se njemu dopadate, isto kao i on vama.

šta znači sanjati simpatiju
Foto: Shutterstock

Sledi vam lep period, pun nežnosti, harmonije, ljubavi i istinske ispunjenosti. Jedino pitanje je sada ko će da napravi prvi korak.

Ako primećujete da on ili ona ne namerava da vas pita za dejt, preporučujemo vam da ipak to vi učinite. U suštini nemate šta da izgubite, a možete dobiti mnogo toga. Sve i da vas simpatija odbije, prebolećete, koliko god da je bolno u tom trenutku, a ako pristane da izađe sa vama, to može biti početak jedne lepe romantične priče.

Veliki narodni sanovnik – Najobuhvatnije tumačenje snova

San gde se ljubite sa onim ko vam se sviđa je jedno lepo predskazanje i nemojte propustiti priliku da ga ostvarite.

Šta znači sanjati simpatiju kako vas odbija

Ovo je definitivno jedan od najbolnijih snova koji će ostaviti veliki utisak na vas. No, na početku vas upozoravamo, ovaj san nema veze sa tim šta vaša simpatija zaista oseća prema vama, odnosno, to ne treba da vas spreči da ga/je pitate za sastanak.

Šta u stvari znači sanjati simpatiju kako vas odbija? Ovaj san se tumači tako da vi trenutno niste zadovoljni svojim životom, da nemate mnogo stvari u životu koje vas ispunjavaju i čine srećnim.

Podsvest na ovaj način želi da vam kaže da ste nekako skrenuli sa puta, da je potrebno da nešto promenite u životu: da promenite posao, da raskinete sa sadašnjim partnerom ako niste srećni, da se pomirite sa davno izgubljenim prijateljem.

Šta znači sanjati pokojnika – Tumačenje snova

Osećate kao da vam nešto fali, a ne možete ni sami tačno da protumačite šta je u pitanju. Imate utisak da šta god da započnete, nećete uspeti.

Sasvim je moguće da trenutno prolazite kroz depresivnu fazu u životu i sasvim je u redu ako se za pomoć obratite psihologu.

Foto: Shutterstock

San u kome se pojavljuje vaša bivša simpatija

Ovo je jedan vrlo romantičan san i sigurno ćete se probuditi sa osmehom na licu. Ali nećete moći da se ne zapitate: šta znači sanjati simpatiju, to jesto osobu koja vam je nekada davno bila simpatija?

Ne mora značiti da će se u vašem životu pojaviti upravo ta osoba, već da ćete ponovo biti u kontaktu sa nekim sa kim ste bili bliski u periodu kad vam se ta osoba sviđala. Vrlo je verovatno da ćete sasvim neočekivano sresti drugara ili drugaricu iz detinjstva ili neku drugu osobu koja je bila prisutna u vašem detinjstvu.

Šta znači sanjati BIVŠEG dečka? Čeka vas VELIKA promena

To će kod vas probuditi lepa sećanja i osećaj nostalgije. Ne mora značiti da se vraćaju vaša osećanja prema osobi koja vam se nekada sviđala.

Ipak, život piše romane, pa se ovaj san može protumačiti i doslovno. Bilo bi baš romantično da posle toliko godina sretnete osobu koja vam se nekada dopadala, a tada nište ništa učinili po tom pitanju, možda je sada baš pravi čas da se nešto dogodi između vas.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, sanovniksnovi.com, mojsanovnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar