NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 22. do 28. februara: Merkur je krenuo direktno, događaji počinju da se ubrzavaju

Astrolog Objektiva otkriva kakva je sedmica pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/S. Hermann & F. Richter

OVAN

Posao
Merkur je krenuo u direktan hod i ovo je nedelja kada poslovne stvari počinju, ali polako, da se odvijaju. Ipak vam treba još malo strpljenja. Dinamika koja vama odgovara neće biti zadovoljena. Sredinom nedelje ne upoređujte se sa drugima jer to nema nikakvog smisla. Pregovori o nagradama počinju ozbiljnije tek krajem ove sedmice.
Ljubav
Na polju emocija niste svoji jer sumnjate i analizirate svoje dosadašnje ljubavne odnose. Nesmotreni ste bili, a sada ste progledali i ne sviđa vam se ono što vidite. Krajem period Venera je Ribama i to vam donosi dozu tajni u ljubavni život. Vodite računa da li ste vi tajna nekome ili neko vama. Svakako je problem u najavi.
Zdravlje dobro.

Godišnji horoskop za OVNA: Nestaju poslovne barijere, stižu burna ljubavna dešavanja!

BIK

Posao
Na poslovnom planu počinje laka konverzacija o budućim planovima. Zato ste spremni da iznesete svoje dugo pripremane aktivnosti. Sredinom nedelje vaš vladar menja znak i upozorava vas da ne iznosite sve ideje na sto, neko ih može prisvojiti za sebe. Krajem sedmice očekujte dobar i povoljan razgovor sa nadređennima.
Ljubav
Nemate sklonost da ostvarujete veze sa zauzetim osobama, ali se to ove sedmice može dogoditi. S obzirom da lako privlačite suprotni pol izbor je na vama – zauzet ili slobodan. Krajem sedmice imate prijatne trenutke sa bliskim prijateljima. Čekaju vas dobri i opuštajući momenti koji nemaju nikakvu drugu svrhu, osim uživanja.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za BIKA: Promene su neminovne, radujte im se!

 

BLIZANCI

Posao
Ove sedmice harmonija i lepota je važna u vašem poslovnom okruženju. Zato ste veoma društveni pa i popularni na poslu. Pomažete drugima da urade svoje poslovne zadatke. Vaš vladar nije više u retrogradnom kretanju i vaši su se poslovni vidici otvorili i proširili. Krajem sedmice zakažite poslovne sastanke, jer možete imati odlične dogovore.
Ljubav
Ove sedmice vam je važna estetika, kako vas samih tako i partnera. Zato nećete žaliti novca na kupovinu dobrog autfita. Važna vam je prezentacija porodice i partnera u najboljem svetlu. To je fokus ove sedmice. Porodica i samopromocija.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za BLIZANCE: Ljubavni susreti drmaće vam srce, veliki poslovni uspeh stiže krajem leta

RAK

Posao
Sedmica vam počinje haotično bez obzira što je tranzitni Mesec u vašem znaku. To je samo potvrda vaše nesigurnosti na poslu i sa saradnicima. Ovu nedelju možete iskoristiti za učenje ili neku doedukaciju. Povoljna je za nova znanja i shvatanje života. Krajem sedmice imate mogućnost većeg troška koji vam nije neophodan.
Ljubav
Ako putujete kojim slučajem u inostranstvo možete očekivati značajan susret sa nekim iz druge kulture. To može biti sudbonosna priča u vašem ljubavnom životu. U drugom slučaju imate opet dobre aspekte u kojima obogaćujete svoj ljubavni život sa osobama koje nisu konvencinalne. Svakako jedna interesantna nedelja na emotivnom planu.
Zdravlje
Bez promena.

Godišnji horoskop za RAKOVE: Stiže vam srećnija godina, ostvarićete zacrtane ciljeve!

LAV

Posao
Ovo je period u kome sabirate utiske iz prethodnih mesec dana. Pre svega ovo su utisci o novcu, nekretninama i uspešno završenom poslu. Obezbedili ste sebe i svoju porodicu, pa možete napokon odahnuti. Krajem sedmice izbegavate novi poslovni izazov sa razlogom.
Ljubav
Veliki seksualni apetiti obeležavaju ovaj period. U ovoj sedmici posvećujete punu pažnju partneru jer želite da osetite celovitost u ljubavi. Partner će biti jako zadovoljan jer imate rešenost da mu učinite sve što može da mu pruži zadovoljstvo.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Godišnji horoskop za LAVA: Finansije se poboljšavaju, smeši vam se liderska pozicija!

DEVICA

Posao
Vaše zadovoljstvo se penje na lestvici sreće. Ove sedmice imate bolje osnove i odličnu komunikaciju sa klijentima i poslovnim saradnicima, ipak je vaš vladar krenuo u direktan hod. Sada je sve lakše. Iskoristite to Merkurovo kretanje i izgladite razlike koje su vas sputavale na poslu.
Ljubav
Napokon, partnerski odnosi vam idu na ruku. Imate strpljenja i smisla u ponašanju prema emotivnom partneru. Zato će na obostranu radost ljubavni život imati mnogo normalniji tok. Neće biti previše strasti ali zato će biti razumevanja koje je zatajilo poslednjih dana.
Zdravlje
Odlično se osećate.

Godišnji horoskop za DEVICU: Zvezde su na vašoj strani, kreću promene, a od septembra stiže veći novac!

VAGA

Posao
Poslovne probleme rešavate polako i izlazite iz začaranog kruga napetosti. Oslobodite se velikih očekivanja pa će i zadovoljstvo biti mnogo veće. Venera je promenila znak i ušla u Ribe, pa će vaše poslovne mogućnosti biti veće. Krajem sedmice imate povoljnu saradnju sa osobom iz javnog života.
Ljubav
Ne želite više da posmatrate druge kako se vole već želite da i vi imate nekog ko je samo vaš. Međutim, ova sedmica nije povoljna za ljubavne događaje. Imate prilike da se družite i mašatate, ali ne i za realizaciju na emotivnom polju. Krajem sedmice imate poziv iz inostranstva ali na čisto prijateljskoj osnovi.
Zdravlje
Solidno.

Godišnji horoskop za VAGU: Otvoriće se nove poslovne prilike, u februaru uplovljavate u ljubavne vode!

ŠKORPIJA

Posao
Veoma ste dinamični ali ulažete veliki trud da održite korak sa konkurencijom. Ovo je period u kome uspevate da ostvarite zacrtane ciljeve. Međutim, nećete imati potpunu kontrolu nad svojim poslovnim dešavanjima. Zato krajem sedmice hvatate dobar ritam i idete ka svom cilju.
Ljubav
Venera će 25.februara ući u vaše prirodno peto polje horoskopa. Zato možete očekivati da ćete biti veoma omniljena osoba u svakom društvu. To ne znači da se umanjuju vaše zavodničke moći, čak nasuprot, imate dobar emotivni i ljubavni život. Krajem sedmice ljubav je na prvom mestu svih vaših prioriteta.
Zdravlje
Dobro.

Godišnji horoskop za ŠKORPIJU: Od februara povoljni poslovni događaji, ljubav stiže od juna!

STRELAC

Posao
Ovo je dobar poslovni period za vas i vaše saradnike. Merkur je krenuo u direktan hod pa su dogovori i ugovori mnogo lakši i bez dodatnih ograničenja. Imate odličnu saradnju sa poslovnim timom. Krajem sedmice potpuno ste u drugoj dinamici nego do sada.
Ljubav
Posvećeni ste porodici i svoje slobodno vreme posvećujete svima. Naglašeni su harmonični odnosi sa roditeljima. Neke dizajnerske sposobnosti možete iskazati baš u svom domu. Imate potrebu da uređujete i ukrašavate sve oko sebe. Nije povoljna sedmica za ljubavni život, pa se na tom polju ne događaju specijalni izazovi koji bi pokrenuli adrenalin u krvi.
Zdravlje
Mogući problem sa probavom.

Godišnji horoskop za STRELCA: Flert će biti vaše drugo ime, a željeni poslovni planovi postaju realnost!

JARAC

Posao
Ovo je sedmica pripreme za nove poslovne ciljeve i zadatke. Zato nemojte gubiti vreme nego iskoristite svoje praktične sposobnosti. Veoma ste prilagodljivi i imate dobar osećaj za poslovne dogovore. Krajem sedmice dobar početak dugoročne saradnje.
Ljubav
Ohrabreni ste novim osećanjima koja se nisu do sada ispoljila. To vas raduje i vi letite na krilima mašte, a ne znate da isplanirate ljubav. Zato je dobro da se prepustite događajima jer se ljubav ne može kontrolisati ni isplanirati. Krajem sedmice nežni i intimni razgovori dovode vas u stanje zaljubljenosti.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za JARCA: Očekujte nove poslovne mogućnosti, a vrata ljubavi će biti širom otvorena

VODOLIJA

Posao
Znate i sami da volite da trošite, ali ove sedmice specijalno imate dobar apetit za trošenje para na sve što vam je potrebno i nepotrebno. Imate dobre finasije i zato ste opušteni. Poslovni zadaci se gomilaju i potrebno je da ih podelite sa saradnicima, da ne upadnete u haotičnu gužvu koju samo vi možete napraviti.
Ljubav
Mešate ljubav, zadovoljstvo i pažnju. Pa čak i prijateljstvo i ljubav. Odlučite ko vam je prijatelj, a ko je budući emotivni partner. Ovako šaljete nejasne signale, pa zbunjujete suprotan pol. Veoma ste šarmantni i prepuni samopouzdanja, a to utiče na vaš ljubavni život. Zato nemojte biti nedostupni.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za VODOLIJU: Spremite se za nezaboravnu poslovnu avanturu, a i ljubav vreba iza ćoška

RIBE

Posao
Merkur je krenuo direktno i vama kao da je neko skinuo maramu sa očiju. Odjednom ste progledali i imate jasne poslovne strategije. Jedino morate voditi računa da budete realni. Mogućnosti su pred vama, a vaše je da ih dobro i mudro iskoristite. Krajem sedmice imate novi poslovni dogovor.
Ljubav
Vaša melanholija je prošla i vi ste u ovom periodu druželjubivi i srdačni. Izgledate odlično i to znate, a Venera u vašem znaku samo pojačava vaše ljubavne magične i tajanstvene moći. Zato vam neće nedostajati flerta i šarma. Krajem sedmice očekujte pažnju i nežnost od osobe do koje vam je mnogo stalo.
Zdravlje
Odlično.

Godišnji horoskop za RIBE: Vi krčite put za novi životni ciklus, otarasite se svega nepotrebnog

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar