HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Godišnji horoskop za OVNA: Nestaju poslovne barijere, stižu burna ljubavna dešavanja!

Astrolog Objektiva otkriva kakva će 2021. godina biti za rođene u znaku vatrenog Ovna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

U iščekivanju Nove i nadamo se mnogo bolje 2021. godine, astrolog Objektiva otkriva šta će tokom nastupajućih dvanaest meseci moći da očekuju rođeni u horoskopskom znaku Ovna:

Posao

Prva i osnovna stvar je da već početkom godine nestaju poslovne barijere koje i nisu bile nepremostive, ali su predstavljale veliki napor. Čak i na početku godine možete dobiti novi podsticajni posao. S Obzirom da je Uran u Biku u vašem polju zarade, nije nemoguće da promenite način prihodovanja. Zato je početak godine rezervisan za prodor na poslovnom planu. Neće vam nedostajati samopouzdanja a ni energije.Kažu da kako započnete godinu, takva vas energija i prati tokom svih 12 meseci. Vaša energija će biti vulkanska većim delom 2021 godine. Zato nemojte brinuti jer ostvarenje želja možete dobro realizovati. Pogotovo što će Saturn i Jupiter boraviti u Vodoliji, u vašem polju neograničenih mogućnosti. Ako imate afinitete ka promeni načina zarade, to bi moglo da se dogodi već u aprilu 2021 godine. Mnogi Ovnovi će izaći iz izolacije u kojoj su bili zatečeni. Uran će vas naterati da se više družite i socijalizujete. Posle perioda izolacije neće vam to teško pasti. Bitno je da napravite dobru ravnotežu između posla i karijere, jer vaš entuzijazam je toliko naglašen da možete pomeriti osu cilja kad god poželite. Možete da je približite. Saturn će vam doneti oslobađanje od tereta kao i veću odgovornost prema životu. Zato se oslobodite svega što vas koči i opterećuje. Nemojte dozvoliti da vas guše i usporavaju situacije ili ljudi koji su daleko iza vas. Jupiter u Vodoliji će vam doneti optimizam i jako samopuzdanje da sve možete da ostvarite. On će takođe doprineti da vam ova godina ostane dugo u sećanju, kao godina pozitivnih promena.

Najbolji meseci u 2021. godini za Ovnove su mart, april i novembar. To su meseci u kojima možete predstaviti svoj rad ili hobi. I možete se nadati dobrom prijemu u poslovnom svetu. Pogotovo u prvom kvartalu godine, kada možete započeti bar jedan san o kome dugo maštate i razmišljate. Zato budite efikasni i upotrebite mudrost i znanje koje imate. Budite motivisani i pokažite svoje veštine u mesecima kada se sve budi i raste. Hronokatori Saturn i Jupiter su u Vodoliji, a vama donose dobar početak, pa i korist od poslova koje budete radili profesionalno ili iz ljubavi. Imajte na umu da ne forsirate stvari na vaš način jer je Saturn tu da vas usporava. Nemojte obraćati pažnju na osobe koje vas koče u vašim namerama do kraja maja. Oni koji vas podržavaju i razumeju mogu vam biti velika podrška u novom poslu kojim ćete se baviti. Takođe, ovi počeci mogu doneti dugoročne dobiti koje će vam koristiti u poslu. Od 15. jula do 19. decembra imate dobru priliku da dobijete baš ono što želite. Zato iskoristite ovaj period da predstavite svoj rad i trud jer su vam i finasije naklonjene. Generalno, tokom godine novčane obaveze nisu male, ali potrudite se da ih držite pod kontrolom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Godina pred vama je obećavajuća kada je ljubavno polje u pitanju. Ipak, u prvom kvartalu godine možete imati ozbiljnu želju za promenom. Zato svi pripadnici znaka Ovna koji su u vezi ili braku, žele da poboljšaju i unaprede svoj emotivni život. Vaš glavni predlog će biti da zamenite ozbiljnost sa radošću a rutinu sa povremenim ludostima. Potrebno vam je osveženje i esencija novih događaja. Blagi aspekti Saturna i Jupitera iz znaka Vodolije mogu imati povoljan uticaj na vaše polje ljubavi. Bićete smeliji i sigurniji u sebe, jer će vas Jupiter svesrdno podržavati. Pored Saturna i Jupitera i vaš vladar Mars donosi vam mogućnost za flertovanje i povremene avanture. Zato ste podložni strastima i fizičkim užicima koje vas mogu odvesti u veze koje neće trajati dugo. Tražićete od partnera veću dozu slobode u odnosima, ali i razumevanje vaše želje za slobodom. Ako imate partnera koji će vam širom otvoriti vrata slobode vi možete ojačati vezu kao nikada do sada. U suprotnom možete računati na krizu u emotivnim odnosima, ali do kraja maja meseca. Imate izazovan period u maju kada bi vam se javila želja da uskočite u avanturu, međutim strah od žrtvovanja vas može savladati. Tako da će neki Ovnovi mogućnost za ulazak u ljubavnu avanturu preskočiti. Zvezde savetuju da začinite stvari u postojećem emotivnom odnosu i preuzmete inicijativu. To će jako obradovati vašeg partnera. Slobodni pripadnici znaka Ovna mogu naći posebnu osobu i stati na ludi kamen.

Zdravlje

Čuvajte svoje zdravlje i povedite računa o ishrani. Poradite na prevenciji. Neke propuste u 2021. možete jako teško i dugo otklanjati.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar