HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Godišnji horoskop za LAVA: Finansije se poboljšavaju, smeši vam se liderska pozicija!

Rođeni u znaku Lava su dugo čekali na stvari koje im donosi nastupajuća godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Dragi Lavovi, vi ćete tokom 2021. godine ubirati plodove dosadašnjih poslovnih zalaganja. Pročitajte u narednim redovima detalje o tome šta su za vas pripremile zvezde i planete:

Posao

Ovo je godina novih projekata i potpuno novih poslovnih aktivnosti. Vaš poslovni ukus će biti oštar i veoma pronicljiv. Pogotovo ako ste u novim tokovima. Zato možete iskoristiti prilike koje vam donosi 2021. godina. Strpljenje i upornost je drugi moto koji vas vodi do poslovno uspešne godine. Veliku pažnju obratite na komunikaciju u poslovno-partnerskim odnosima, jer će vam na tom polju biti potrebno najviše takta. Pluton je i dalje i vašem polju posla i saradnje pa vam i dalje donosi moć prilagođavanja. To nije ništa novo za vas ali je potrebno da znate da su saradnici i dalje promenljivi. Početak godine nije krucijalno loš ni dobar, jednostavno je fleksibilan. Ovo je period koji traži da savladate izazove u februaru i junu. Ako ste započeli posao koji do sada niste radili možete takođe imati niz promena kako bi poboljšali svoje aktivnosti. Mars će vam pomoći da se vratite unazad i ispravite greške. Planetarni aspekti već na proleće dočekuju vaše kreativne sposobnosti koje možete dobro unovčiti. Dugo ste čekali i ovo je godina koja vam može doneti napredovanje na poslu. Zato možete postati lider ili vođa tima. Vaše zalaganje u prethodnoj godini sada će doneti dobre plodove. Septembar i oktobar su meseci vašeg maksimuma u kojem se vaše finasijsko stanje bitno popravlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Na ljubavnom polju ovo je godina koja vam donosi velike izazove. Preoblikujte odnos sa partnerom pre nego bude kasno. Prekidi ali istovremeno i ulazak u ozbiljnu vezu nisu neizvesni. Saturn i Jupiter useljavaju se u polje partnerskih odnosa. To je dovoljno da znate da su vam naglašeni bračni odnosi. Vreme je da se usaglasite sa emotivnim partnerom. Iako Jupiter traži slobodu, Saturn vas koči i daje ograničenja. Neki kompromis je potrebno da napravite. Osobe koje su u braku ili dugoj vezi a odnosi su već neudobni, mogu očekivati prekid veze. Saturn će odbaciti sve što je staro i otarasiće se tereta koji već dugo nosite. Lavovi koji su u braku imaju vremena da do maja konsoliduju svoje odnose sa partnerom. U suprotnom, jun donosi tajnu ljubavnu vezu jer će planeta ljubavi ući u vaše 12 polje. Ako preskočite ovaj mesec onda možete mirno uživati u romantičnim odnosima sa partnerom do kraja godine.

Zdravlje

Probavne smetnje u maju ili junu. Povedite računa šta jedete. Nemojte trpati sve u stomak.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar