HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Godišnji horoskop za BLIZANCE: Ljubavni susreti drmaće vam srce, veliki poslovni uspeh stiže krajem leta

Zanimljiva i dinamična godina sledi za pripadnike ovog znaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArrt

Kakva je godina pred rođenima u znaku Blizanaca, otkriva astrolog portala Objektiv.rs. U narednim redovima saznajte kakve prilike očekuju Blizance u poslovnoj i ljubavnoj sferi, kao i po pitanju opšteg zdravlja:

Posao

Vi ulazite u godinu u kojoj je jako naglašena potreba za poslovnim razvojem. Zato se spremite na veliki rad i trud. Nije godina lakih mogućnosti, ali je zato vreme ličnog zadovoljstva. Osećaćete se mnogo bolje sami sa sobom iako imate izazove u poslu. Prva tri meseca u 2021. godini rezervisana su za vaš stav. Novi stav prema sebi i prema drugima potrebno je da potpuno usvojite. Budite fleksibilniji. Sada je red da se preoblikujete i doneste odluke u svoje ime a ne zbog drugih. Verujte u svoje principe. Čuvajte se sukoba sa porodicom. Najbolje je da uzmete nekog ko će to raditi umesto vas jer pravna pitanja ne možete sami rešavati.

Vaš vladar Merkur je retrogradan od 29. maja do 22. juna pa se pripremite za avgust i septembar kada možete imati maksimum kada je karijera u pitanju. Na poslovnom planu osloniite se na mlade snage jer će vam oni najviše pomoći u kreativnom radu i izrazu. Vaše sveže i neobične ideje nailaze na razumevanje mlađe populacije. Kada su finasije u pitanju imaćete mogućnosti za zaradu ali ona se neće dugo zadržati kod vas. Prilike za lakši finasijski saldo imate krajem 2021. godine. Ovo je godina koja će se pretvoriti u vašu godinu jurnjave za novcem. Zato šanse koje budete dobijali od marta do maja nemojte olako propustiti. Procenite situaciju i uzdajte se u svoju intuiciju, ali nemojte biti agresivni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

U novu godinu ulazite sa glavom puno mašte. Vaše nade i očekivanja ako ste slobodnog statusa mogu lako biti uslišene. Kao i svake godine, Venera će vas voditi kroz ljubavni život koji vam sledi. A to su veze bez obaveza i mnogo ozbiljnosti. Ipak, već u prvom tromesečju 2021. godine možete imati interesantne ljubavne susrete koji će vam uzdrmati srce. Međutim, neće biti ništa senzacionalno ali će vam prijati. Više ste raspoloženi za veze koje nemaju obaveze jer vam je dosta problema iz prošlosti. Zato vam je sada bitniji fizički odnos od ljubavnog zanosa. To vas leči. S obzirom da je vaš vladar Merkur kao i svake godine retrogradan tri puta, to su periodi koji će vas vraćati unazad na ljubavnom planu. I to su periodi u februaru junu i oktobru. Tako da veze koje su se završile mogu vam doneti problema baš tada. Držite se svojih odluka jer ne možete vratiti život unazad. Imate priliku da zaboravite prošlost i neudobne ljubavne sukobe. Iako nećete biti omiljena osoba kod suprotnog pola u pojedinim periodima retrogradnog kretanja Merkura, možete računati na romantične trenutke ako ste u dugoj vezi ili braku. Od aprila do kraja godine događaji na ljubavnom planu promeniće vas i vaše stavove kada su partnerski odnosi u pitanju. U novembru i decembru imate mogućnost da uđete u bitnu ljubavnu vezu. Tako da kraj godine dočekujete potpuno novi, nezavisni i možda zaljubljeni. Krajem godine nije potrebno da uplićete snagu svoje volje da vas neko voli. To će doći vremenom. Jednostavno je potrebno da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje

Vodite računa o zdravoj i redovnoj ishrani.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar