HOROSKOP ZA 2021.

Godišnji horoskop za VAGU: Otvoriće se nove poslovne prilike, u februaru uplovljavate u ljubavne vode!

Vage koje su u ortačkom poslu, imaju dobre izglede za uspeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Drage Vage, bi nestrpljivo očekujete 2021. godinu, nadajući se da će vam biti lakša i lepša od 2020-te, ali i prethodne dve, jer vam nisu bile nimalo lake. U redovima koji slede pročitajte da li su vam zvezde pripremile lepa iznenađenja za narednih 12 meseci:

Posao

Godina neće početi sjajno kada je posao u pitanju, ali ne treba dugo da čekate. Već sa prvim zracima martovskog Sunca imate širom otvorene prilike za poslovni napredak. Proleće je deo godine u kome možete poboljšati ili obnoviti saradnju sa vama važnim poslovnim partnerima. Imate podršku i okolnosti, ali i prijatelja koji će vam pomoći. Svakako je ovo godina ličnog razvoja i promocije. Jedino što u drugom delu godine potrebno je da vodite računa o troškovima, naročito u periodu kada je Merkur retrogradan. Iskoristite uticaj Jupitera i Saturna iz Vodolije da bi učvrstili poziciju i nastavili započete projekte. Očekujte i nove ponude za posao, a ako ste u nekom ortačkom poslu, imate dobre izglede da taj projekat uspe. Nemate mnogo neudobnih aspekata kada je vaša karijera u pitanju, samo obratite pažnju na retrogradnog Merkura i radite pametno sa novcem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Planete najavljuju da će godina biti dobra na ljubavnom polju. Zato imajte u vidu da nemate ograničenja jer nemogućnost ulaska u vezu napravili ste sami. Nemojte to dozvoliti u ovom periodu. Savet za usamljene Vage je da što pre povedu bitku sa sopstvenim egom, pobede i krenu ka ljubavnim susretima. U februaru i martu možete lako ući u emotivnu vezu i zaploviti na brodu ljubavi. Ukrcajte se i zaplivajte rekom osećanja i nežnosti. Ovo je godina koja će biti lakša i bolja kada su emotivni odnosi u pitanju. One Vage koje nisu naučile lekcije iz ljubavi ili treba da obnove emocionalno gradivo, neka se prilagode partneru. Poštujte tuđe potrebe da bi taj neko poštovao vaše. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu stati na ludi kamen baš u ovoj godini.

Zdravlje

Držite se određene rutine jer vas neredovna ishrana izbacuje iz ravnoteže.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar