HOROSKOP ZA 2021.

Godišnji horoskop za ŠKORPIJU: Od februara povoljni poslovni događaji, ljubav stiže od juna!

Rođene u znaku Škorpije očekuju velike promene, zato je potrebno da budu prilagodljivi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Drage Škorpije, pred vama je jedna vrlo interesantna godina u kojoj će vam se otvoriti raznolike mogućnosti. U redovima koji slede pročitajte šta su zvezde i planete pripremile za vas u 2021. godini:

Posao

Pred vama je vreme u kojem ćete svojim veštinama i resursima doći do uspeha. Čekaju vas velike promene i izazovi u karijeri koje će imati za posledicu dobre finasijske rezultate. Iskoristite to da stabilizujete finasije. Iako imate jaku samokontrolu, ovo je godina promena. Hteli vi to ili ne, promene su već započele. Vaše je da upotrebite svu snagu za prilagođavanje. Početak godine je pun prepreka i odugovlačenja, ali već od februara stvari se menjaju na bolje pa možete krenuti napred sa velikim optimizmom. Iako imate veliku želju da sprovedete ideje u delo, ali potrebno je da imate i strpljenja. Ipak je ovo obećavajuća godina u kojoj možete izvojevati male pobede. Izazove u finasijama možete osetiti samo ako ne poređate prioritete i radite stihijski, bez reda i rasporeda. Većina pripadnika znaka Škorpije bi trebalo da iskoriste ovu godinu jer može biti plodonosnija od prethodne. Odlični meseci za poslovni rast su april, maj i avgust. Zato raširite jedra i uhvatite dobre vetrove 2021. godine!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Na ljubavnom polju imate mogućnost da se zaljubite baš u ovoj godini jer vam Neptun svesrdno pomaže iz znaka Riba. Nije nemoguće da bude puno suprotnosti u partnerskim odnosima. Tako može doći do prekida kod jednih pripadnika Škorpije, a kod drugih do velike idealizacije partnera. Uran savetuje da se ne libite ulaženja u iskrene razgovore, jer samo na taj naćin možete popraviti odnose. Škorpije koje nisu u vezi ili braku mogu očekivati značajnu osobu koja će da im uđe u život. Isto važi i za osobe koje nisu zadovoljne u postojećoj vezi. I oni mogu imati šansu da se ludo zaljube. Drugi deo godine je mnogo povoljniji za ljubavne prilike od prvog. Tada možete računati na veću emotivnu stabilnost i bolje, nežnije i romantičnije partnerske odnose.

Zdravlje

Dovoljno je da ne preterujete ni u čemu. Tako možete održavati zdravlje na dobrom nivou.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar