HOROSKOP ZA 2021.

Godišnji horoskop za JARCA: Očekujte nove poslovne mogućnosti, a vrata ljubavi će biti širom otvorena

Planetarna žurka je konačno iz znaka Jarca prešla u Vodoliju, pa će Jarčevi osetiti olakšanje tokom 2021. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Dragi Jarčevi, vi konačno možete lakše da dišete nakon protekle dve i po godine. Nije vam bilo lako da istrpite pritisak stelijuma planeta koje su gostovale u vašem znaku. Sada se spremite za nove mogućnosti, koje vam zvezde obećavaju u 2021. godini.

Posao

Nije ovo loša godina za pripadnike znaka Jarca. Imate mogućnosti da radite timski i planski. Jupiter i Saturn će gostovati u znaku Vodolije u vašem drugom polju horoskopa i doneti vam nove mogućnosti. Sada je vreme da budete timski igrač iako to nije vaš manir, ali je potrebno da bi napredovali na poslovnim projektima.Ulazak Marsa u vaše prirodno peto polje 6 . januara donosi vam pojačanu kreativnost i želju za napretkom. Trudićete se da razvijate svoje veštine i da poradite na svojim ambicijama. Ukoliko tako i uradite, nemate ni jedan razlog da sumnjate u finasijski rast tokom 2021 godine. Vaš naporan rad i posvećenost donose rezultate koje niste očekivali. Jupiter i Saturn u vašem polju zarade donose ograničenja ali i napredak kada su poslovni projekti i način zarade u pitanju. Širite svoje interesovanje i svoju edukaciju da bi mogli biti u korak sa vremenom. Pokušajte da dobro isplanirate investicije kako ne bi imali rizične situacije. Vi ne umete da delujete bez plana. Mart i april mesec su veoma dobri za finasijski rast. Napredovanje u karijeri možete očekivati od aprila do oktobra 2021 godine. Budite otovreniji za komunikaciju i rezultati će se nizati jedan za drugim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Dragi Jarčevi najzad možete malo da odahnete, žurka planeta napušta vaš znak. Tako da će Jupiter i Saturn gostovati u Vodoliji i vašem prirodnom drugom polju. To je samo početak promena koje su pred vama. Potrebno vam je i tražićete više slobode u partnerskim odnosima. Bitno vam je da budete mentalno rasterećeni. Ovo je godina u kojoj nećete mnogo biti sami. Imate veliku mogućnost da se više socijalizujete i družite. Zato će partner biti zadovoljan jer ste počeli promenu u ponašanju. Vrata ljubavi biće širom otvorena za vas. Ljubavni i partnerski odnosi će se potpuno transformisati. Pronaći ćete nove načine da se izrazite na ljubavnom polju. Saturn će testirati snagu vaše izdržljivosti i strpljenja. Za pripadnike znaka Jarca koji planiraju brak povoljni su jul i avgust.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno ove godine. Oslonite se i na alternativnu medicinu koja vam može vratiti balans organizma.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar