HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Godišnji horoskop za DEVICU: Zvezde su na vašoj strani, kreću promene, a od septembra stiže veći novac!

Saturn i Jupiter već aktiviraju poslovno polje Devicama, a i u ljubavi ih očekuju lepa iznenađenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Šta će 2021. godina donet onima koji su rođeni u astrološkom znaku Device? Evo šta kaže naš astrolog:

Posao

Vaše promene već su počele u decembru odlazeće godine. Tako da 2021. godinu dočekujete sa novim poslovnim pravcima i trendom. Saturn i Jupiter useljavaju se u znak Vodolije, u vaše prirodno polje poslovnih aktivnosti. Zato možete računati na veoma dinamičnu godinu kada je posao u pitanju. Računajte na sopstveni osećaj za analizu jer će vam to napraviti dobre izglede za investicije. Zvezde su na vašoj strani kada su novac i zarada u pitanju. Zato tokom septembra, oktobra i novembra možete očekivati neočekivane prihode. Saradnja sa poslovnim partnerima je takođe veoma naglašena. Ove godine možete ići napred kada je ortački posao u pitanju, a i kap sreće može pasti direktno na vašu glavu. Pred vama je doza sreće malog partnerskog poslovnog udruživanja i vi ćete imati formulu uspeha. Vaš vladar Merkur je tri puta retrogradan, a prvi put je u periodu od kraja januara do 22. februara, pa u tom periodu vodite računa o lažnim informacijama koje mogu da vam naprave štetu na poslu. U oktobru vodite računa o finasijama i kako ulažete novac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Ovo je godina koja će vas primorati na aktivniji socijalni život. Imali ste ograničenja do sada ali sa tim je gotovo. Više prilike imate nego ranije zato ćete se više družiti i maksimalno iskoristiti svoje slobodno vreme. Planete su baš odlučile da promene status Devicama koje nisu u vezi. Već u januaru, kada Mars bude gostovao u znaku Bika, vi imate podršku planeta da se zaljubite, čak i da se na brzinu odlučite za zajednički život. Amor može da vas pogodi strelom ljubavi direktno u srce. Tokom godine Uran će vas stalno opominjati na promene kada su partnerski odnosi u pitanju. Zato se nemojte čuditi nepredviđenim događajima na ljubavnom polju. Tokom 2021. vaš ljubavni život dobija ravnotežu i balans za kojim odavno žudite.

Zdravlje

Stres je vaš najgori neprijatelj koji vam odmah “udara” na organe za varenje. Zato se čuvajte stresa i jedite redovno zdravu hranu.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar