HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Godišnji horoskop za RAKOVE: Stiže vam srećnija godina, ostvarićete zacrtane ciljeve!

Vreme je za transformacije, u junu i avgustu ostvarujete prodor na poslovnom planu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Rođeni u znaku Raka, kao i svi ostali pripadnici zodijaka sa velikim nestrpljenjem čekaju da isprate ovu 2020. godinu. Boljoj i srećnijoj 2021. godini se svi nadamo, a evo šta kaže astrolog Objektiva o tome kakava će naredna godina biti za Rakove:

Posao

Ovo je godina u kojoj ćete biti manje melanholični. Vreme je promena i transformacije jer su vam Saturn i Jupiter gosti u osmom polju prirodnog horoskopa. To je samo znak da imate fazu prilagođavanja koja neće biti laka, ali će biti veoma lekovita za vas. Ovo srećnija godina od prethodne jer možete ostvariti neke od svojih zacrtanih ciljeva. Potrebno je da uskladite emocije i da ne sumnjate u svoje veštine. Obasjani ste optimizmom i pozitivnom energijom skoro cele godine. Najbolji meseci su jun i avgust da napravite prodor na poslovnom planu. Tako da vam je druga polovina 2021. godine povoljnija za poslovni napredak. Ovo je i period u kome možete pokrenuti privatan posao. Ako niste promenili posao u martu ili junu, to možete uraditi krajem godine. Imate pojačanu intuiciju koja će vas nepogrešivo voditi do cilja. Iako cilj nije tako blizu, neće se ni udaljavati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav

Prvi deo godine nije povoljan za ljubavne događaje. Nisu vam naklonjene planete ljubavi, ali vi ste stabilniji i smireniji. Tokom godine zvezde podržavaju vaš ljubavni život tako da može doći do poboljšanja na ljubavnom planu. Rakovi koji su u vezi lako mogu skliznuti u brak tokom juna i septembra. Ipak, kroz kratke periode nepovoljni aspekti Saturna iz Vodolije testiraće vašu odanost i posvećenost porodici i partneru. Zato možete imati lekcije o strpljenju i posvećenosti. Osim strpljenja imate izazov u finasijskom delu, pa može doći do nesporazuma u pravilnom rasporedu troškova. Najveće primedbe imaće vaš emotivni partner. Za pripadnike znaka Raka koji su slobodni preporuka univerzuma je da ne očajavaju. U vašoj okolini postoji osoba koja čeka na vaš znak da vam priđe. Zato otvorite oči i uživajte u ljubavi. Osobe iz prošlosti mogu se pojaviti samo u kontekstu opomene da se ne vraćate na staru i istrošenu vezu. Zato otpustite stare veze, ostavite ih definitivno iza leđa i nastavite dalje bez osećaja krivice. Niko vam nije dodelio ulogu dežurnog krivca.

Zdravlje

Ishrana može doneti manju neravnotežu na zdravstvenom planu, ali vaš imuni sistem je jak.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar