Intervjui koji su obeležili 2020. godinu: Holivudske zvede su govorile za Objektiv

Evo šta Mark Hamil, Giljermo del Toro, legendarna Kasandra, Itan Hok i mnogi drugi imali da poruče čitaocima Objektiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Godina 2020. bila je puna novih premijera, dobre muzike, kvalitetnih knjiga i serija koje su zaludele svet. Iako ova godina nije bila uopšte bila ono što smo očekivali mogli smo da vidimo da se svet za utehu okrenuo ka umetnosti i da smo godinu lakše prebrodili uz fiktivne svetove najboljih pisaca, muzičara i kinematografa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je reč o oblasti kulture za Objektiv.rs su godinu obeležili razgovori sa velikim svetskim zvezdama. Imali smo čast da porazgovaramo sa nekim od najboljih i najpopularnijih glumaca i pisaca današnjice, ali i sa ponekom legendom i donesemo vam nekoliko ekskluziva.

Mark Hamil

Dobili smo pravu ekskluzivu, pošto je Mark Hamil prava legenda iz daleke galaksije. Imali smo čast da razgovaramo sa pravim Lukom Skajvokerom, mada nismo uspeli da ga nateramo da nas nauči kako da postanemo džedaji. Mark nam je dao odgovor na pitanje kako da poboljšamo raspoloženje tokom ove komplikovane godine. Evo šta je Mark Hamil rekao za Objektiv:

NEKA SILA BUDE S VAMA! Skajvoker ima poruku za čitaoce OBJEKTIVA!

Giljermo del Toro

Legendarni režiser Giljermo del Toro je ove godine takođe izdvojio vreme da odgovori na pitanja Objektiva. Pokazao nam je zašto ga publika zaista obožava. Sa ovim talentovanim dvostrukim oskarovcem smo razgovarali o lepoti kratke priče, ali i njegovim početcima.

Dvostruki oskarovac GILJERMO DEL TORO za OBJEKTIV: “Frankenštajn me je uveo u svet fantastike i horora”

Dejvid Harbor

Zvezda jedne od najpopularnijih američkih serija “Stranger Things”, kao i dugoočekivanog Marvelovog filma “Crna udovica” je, takođe, izdovjio malo vremena za naš portal. Zamolili smo ga da nam kaže koji je najbolji film koji je gledao tokom izolacije, a on nam je sa oduševljenjem pričao o Kusturičinom “Podzemlju”.

Dejvid Harbor iz serije “Stranger Things” za Objektiv: Kusturičino “Podzemlje” je genijalno

Koraima Tores – Kasandra

Divna Koraima Tores, zvezda popularne serije “Kasandra” nam je rekla da nije zaboravila ljubav koju joj je Srbija pokazala. Poslala nam je poruku podrške na samom početku pandemije, ali je i za Objektiv govorila u tome kako se ona zabavlja kada joj je dosadno.

Kasandra za Objektiv: “Draga Srbijo, drži se i čuvaj se! Volim vas!” (FOTO+VIDEO)

 

Harvi Giljen

Objektiv.rs je uspeo da ugovori video intervju sa jednom od najsjajnijih zvezda američke televizije u 2020. godine – to je Harvi Giljen. Harvi je domaćoj publici poznat po popularnoj seriji “Šta radimo u senci”. Razgovarali smo sa njim o novim epizodama, o tome kako će se pandemija promeniti svet komedije, ali i o mogućnosti da novi lik u popularnoj seriji bude srpski vampir. Ovako je to izgledalo:

Harvi Giljen za Objektiv: Sledeći junak serije “Šta radimo u senci” bi mogao biti srpski vampir (VIDEO)

Den Fogler

Tokom 2020. godine smo zašli i u svet čarobnjaka. Glumac Den Fogler, zvezda filma “Fantastične zveri” koji je smešen u svet Harija Potera, je izdvojio malo vremena za naš portal. Objasnio nam je da za njega filmovi lek za dušu, i preporučio nam je par klasika.

HOLIVUDSKA ZVEZDA ZA OBJEKTIV: Den Fogler poručuje našim čitaocima! (FOTO+VIDEO)

Džon Čalis – Bojsi

Pred samu svetsku premijeru filma “Bojsi u Beogradu” Džon Čalis – legendarni Bojsi iz “Mućki” je pristao na veliki telefonski intervju za Objektiv.rs. Razgovarali smo u popularnosti “Mućki”, Hramu Svetog Save, koji ga je oduševio, kao i o rakiji. Otkrio nam je da planira da se vrati u Srbiju i obećao nam je da ćemo se videti “sledeće godine, u ovo vreme”.

Rakija je NAJBOLJA, a HRAM božanstven! Emotivna ispovest Bojsija iz “Mućki” za Objektiv o Srbima i Srbiji

Rupert Grejvs

Ruperta Grejvsa smo obožavali kao detektiva Lestrada u kultnoj seriji “Šerlok”, a on je za naš portal govorio o ostvarenjima koja su na njega ostavila poseban utisak. Na listi su se našle najbolje komedije, ali i najstrašniji horori. Grejvs je bio oduševljen kada je saznao da srpska publika voli “Šerloka”.

Rupert Grejvs iz “Šerloka” za Objektiv: Evo koje filmove treba da pogledate ako se dosađujete (VIDEO)

Džamejn Klement

Imali smo priliku da uradimo pravi “intervju sa vampirom”. Glumac, scenarista i režiser Džamejn Klement je pozat kao autor i zvezda filma “Šta radimo u senci”, ali i po ulogama u ostvarenjima “Vajana” i “Legion”. Za naš portal je govorio o uticaju umetnosti na dobro raspoloženje i svima je poručio da uživaju u svežem vazduhu i zracima Sunca, naravno ukoliko nisu vampiri (onda to nemojte nikako da radite).

Glumac Džamejn Klement za Objektiv: U teškim vremenima nalazimo utočište u umetnosti (VIDEO)

Itan Hok

Prisustvovali smo i svetskoj onlajn premijeri filma o “Tesli”, kao i virtuelnoj konferenciji za štampu. Imali smo priliku da nekoliko pitanja postavimo režiseru Majklu Almereidi, ali i zvezdi filma Itanu Hoku. Zanimalo nas je koliko Hok je znao o srpskom naučniku pre nego što je prihvatio ulogu, ali i šta je naučio od njega. Režiser i glumac su imali mnogo toga da kažu za Objektiv.rs.

Objektiv na premijeri filma o Tesli: Itan Hok je za naš portal govorio o čuvenom srpskom naučniku

Havijer Gomes Santander, autor serije “La casa de papel”

Nakon prikazivanja nove sezone popularne serije “La casa de papel” imali smo priliku da postavimo nekoliko pitanja glavnom scenaristi serije. Havijer Gomes Santander nam je rekao koliko su unapred znali kako će se serija završiti. Otkrio nam je tajne poslednje sezone, ali nam je i rekao ko mu je omiljeni lik i kako je on nastao.

“Znamo kako će se završiti”: Tvorac “La casa de papel” otkrio kraj hit serije! (FOTO+VIDEO)

Nensi Springer – Autorka romana o “Enoli Holms”

Tokom prethodnih meseci svet je zapalila Enola Holms, a Objektiv je imao čast da razgovara sa autorkom čuvene književne heroine – Nensi Springer. Nensi je otvorila dušu za naš portal, otkrila nam je kako se osećala kada je ove godine urađen film po njenom romanu i kako se nosi sa novom popularnošću. Razgovarale smo o književnosti, značaju kompleksnih ženskih likova, ali i ljubavi prema romanima o Šerloku Holmsu.

Autorka romana o Enoli Holms je otvorila dušu za Objektiv: Sve devojčice moraju da imaju svoje heroine

Nadamo se da ćemo i u narednog godini moći da vam donesemo još svetskih ekskluziva.

Autorka: Nevena Tomašević



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar