EKSKLUZIVNO

Glumac Džamejn Klement za Objektiv: U teškim vremenima nalazimo utočište u umetnosti (VIDEO)

Popularni glumac je izdvojio vreme da našim čitaocima preporuči filmove i serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Čuveni Novozelandski glumac, scenarista i režiser Džamejn Klement je u prepisci sa novinarkom portala Objektiv našim čitaocima preporučio kako da “ubiju vreme” u izolaciji. Poručio je svima da probaju da nađu utočište u umetnosti.

Foto/LISA O’CONNOR / AFP / Profimedia

Klement je napoznatiji po radu na filmu “Šta radimo u senci” (What We Do In The Shadows) i istoimenoj seriji. On je igrao Vladislava – jednu od glavnih uloga u filmu, pisao scenario i režirao. Film se smatra jednom od najboljih komedija poslednjih godina i omiljen je među publikom. Snimljen je u formi dokumentarca – prati grupu vampira koji su cimeru na Novom Zelandu i pokušavaju da se snađu u svakodnevnim situacijama. Muče se da plate račune, idu u diskoteke i nikako ne mogu da se dogovore ko će da pere sudove. Ukoliko ga niste pogledali, toplo ga preporučujemo:

“U ovakvim vremenima je najbolje da se opustimo i mislimo o lepim stvarima. Slušajte savete lekara, pijte dosta vode, preporučuje se i konzumiranje vitamina C, možda to pomogne. Udišite svež vazduh i izađite na sunce – naravno ukoliko niste vampiri, ukoliko jeste – nemojte to raditi! Nađite utočište u umetnosti i pevajte, tako ćete zaboraviti na probleme!”, rekao je Džamejn Klement za Objektiv.

Da umreš od smeha: Stiže druga sezona kultne serije “Šta radimo u senci”

On je objasnio da je najbolji način da kvalitetno iskoristimo vreme da gledamo dobre filmove i serije.

“Pogledajte seriju “Sally 4 ever”, to je komedija sa Džulijom Dejvis, razveseliće vas!”, poručio je Klement.

“Preporučujem i film “The Dance of Reality”, morate da ga pogledate, film je fenomenalan!”, dodao je on.

Klement je “velika faca” u Holivudu već godinama, imao je značajnije uloge u filmovima “Ljudi u Crnom” i “Rio”, davao je glas glavnom negativcu u filmu “Vajana” odakle smo dobili ovaj muzički hit:

Poznat je sa zajedničkim produkcijama sa Oskarovcem Taikom Vaititijem, odakle bi izdvojili film “Eagle vs Shark”. Prethodnih godina ceo svet priča o njegovoj ulozi u Marvelovoj seriji “Legion”.

Autor: Nevena Tomašević

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar