EKSKLUZIVNO

Rupert Grejvs iz “Šerloka” za Objektiv: Evo koje filmove treba da pogledate ako se dosađujete (VIDEO)

Glumac Rupert Grejvs je oduševljen filmovima "Male žene" i "A train to Busan"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia/HARTSWOOD FILMS-BBC WALES - Album / Album / Profimedia

Detektiv Lestrad je jedan od najpoznatijih likova koji je nastao iz pera Artura Konana Dojla. Baš po toj ulozi je najčuveniji glumac Rupert Grejvs, koji je Lestrada genijalno odigrao u kultnoj seriji “Šerlok”.

Lestrad je detektiv dobrog srca, ali često pomalo neobavešten i smeten. Moramo priznati da je Grejvs u stvarnom životu suha suprotnosti liku kog tumači. Naime, britanski glumac je izdvojio malo vremena i u prepisci sa novinarkom Objektiva poručio našim čitaocima koje filmove treba da pogledaju.

“Čuvajte se ljudi i izdržite u karantinu. Imam par filmova da preporučim svima koji se sada dosađuju”, rekao je Rupert Grejvs za Objektiv i dodao:

Foto/Profimedia/Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia

“Pogledajte film “Male žene” Grete Gervig, odličan je. Ko voli ozbiljne drame, super su “La haine” iz 1994. godine,  “Gummo” iz 1997. godine i “A Separation” iz 2011. godine. Ljubiteljima horora bih preporučio korejski film “A train to Busan”, jezivo je dobar. Ko voli komedije tu su uvek “Neki to vole vruće” i “Povratak u budućnost”. Uživam gledajući filmove, a ovo su prvi koji mi padaju na pamet. Nadam se da će vam se svideti.”

Evo kompletne liste filmova, koje je Grejvs preporučio čitaocima Objektiva:

“La haine”

 

“Force majeure”

“Gummo”

“Neki to vole vruće”

“Povratak u budućnost”

“A Separation”

“Male žene”

“A train to Busan”

Grejvs je veliko ime na javnoj sceni Velike Britanije, poznat je kao filmski, pozorišni i televizijski glumac. U žižu javnosti se probio 1985. godine sa ulogom u filmu “Soba sa pogledom”. Zatim je igrao u filmovima “Maurice”, “Madness of King George”, “V for Vendetta” i mnogim drugim. Našoj publici je najpoznatiji, ipak, kao detektiv inspektor Lestrad u jednoj od najboljih adaptacija čuvenih romana.

Iskoristite slobodne dane i pogledajte neke od filmova koje je Grejvs preporučio. Naravno, uvek možete i ponovo da bindžujete “Šerloka” ili da ga gledatate po prvi put, ako vam se nekako desilo da niste do sada.

Autor: Nevena Tomašević

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar