Majka četvoro dece snimila POROĐAJ, a onda su počele traume: “Izgubila sam sebe kad sam ih rodila” (FOTO)

Iako je poznata po tome što širi pozitivnu sliku o telu i podstiče samopouzdanje kod žena, ona je iznenadila javnost kada je priznala da ona i njen suprug nemaju savršen odnos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Instagram/Printscreen

Džesika Hud je blogerka iz Australije koja svakodnevno na svom internet sajtu piše o najrazličitijim temama vezanim za trudnoću i majčinstvo. Zahvaljujući pitkim i iskrenim tekstovima i brojnim savetima ona je stekla veliki broj obožavatelja koji svakog dana sa radošću čekaju njenu novu objavu. Ona je svoju ispovest podelila prošle godine, a njeno iskustvo vam prenosimo u celosti.

Iako je poznata po tome što širi pozitivnu sliku o telu i podstiče samopouzdanje kod žena, Džesika, inače majka četvoro dece, iznenadila je sve kada je priznala da ona i njen suprug nemaju savršen odnos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pišući za sajt Mamamia, blogerka je priznala da ne dozvoljava suprugu da je vidi bez garderobe, a ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je muž nije video golu od rođenja njihovog prvog deteta, odnosno šest godina.

Uprkos činjenici da godinama savetuje žene da prihvate sve svoje nedostatke, Džesika je priznala da se plaši da će njenom suprugu zasmetati njen fizički izgled što bi moglo da je duboko povredi.

– Znam da ga to povređuje, ali nije u njemu problem već u meni. On mi sve vreme govori da mu nije bitan moj izgled i pita me šta bi moglo da se promeni kada bi me video celu golu? Moj opušten stomak, strije, celulit, salo – započela je svoju ispovest Džesika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Hood (@houseofhoods_)

Blogerka je potom objasnila kako je majčinstvo uticalo na nju, pre svega kako je promenilo njeno telo.

– Nisam više ista ona devojka sa početka veze, zapravo više uopšte nisam devojka. Sada sam žena. Žena koja je izgubila sebe kada je postala majka. Svoj identitet, blistavost i zategnuto telo – istakla je.

Australijanka je potom progovorila o svom seksualnom životu, tvrdeći da sa suprugom vodi ljubav samo u mraku. Tokom dana obično ne skida svu garderobu sa sebe.

– Nikada se ne tuširamo zajedno. Ne oblačim se, niti plivam ispred njega. Mrzim kada mi dodiruje stomak, to me čini anksizonom – otkrila je u objavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Hood (@houseofhoods_)

Supruga i majka četvoro dece je priznala da nikada nije očekivala da će se majčinstvo tako odraziti na njen život, odnosno u tolikoj meri uticati na njenu psihu i nesigurnost. Ipak, ona je rešila da priča o tome javno jer je sigurna da će je pratioci razumeti, kao i da će se mnogi prepoznati u njenoj priči.

Inače, Džesika je krajem 2018. godine postala poznata širom sveta, posebno među mladim mamama, kada je odlučila da uživo na svom Instagramu snimi svoj porođaj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Hood (@houseofhoods_)

“Mama, ne mogu da dišem”: Mali Dušan je počeo da se GUŠI i savija na podu, a onda je Mira uletela u sobu 



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (1)

  1. Bolesno. Ne da mužu da je vidi golu zbog straha da će se razočarati, a nema problem da kači slike golog stomaka sa strijama na internet. Vrlo licemerno, koga laže...Ili sebe prihvati ili ne smaraj ljude da rade nešto što ni sam ne radiš (ohrabruje žene da pokazuju svoje nedostatke)..Takođe, ako ti je izgled najvažniji nakon rođenja 4 deteta, disciplinuj se, treniraj, reši to što te muči, jer se sve može srediti.

    Odgovori

Ostavite komentar