SMS PORUKE ZA ROĐENDAN

Najlepše SMS čestitke za rođendan sestri

Niko se nema tako blizak odnos kao dve sestre, zato sestri treba poslati najlepšu poruku za rođendan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za rođendan sestri
Foto: Shutterstock

Sestra je jedna od najbitnijih osoba u životu. Često je najveća podrška u životu i najbolja drugarica. Tačno je da ne postoji ljubav kao sestrinska, nebitno da li je vaša sestra starija ili mlađa. Sestra je sinonim za bliskost, razumevanje, podršku i ljubav. Zato čestitke za rođendan sestri treba da budu najlepše moguće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Napravili smo odabir čestitki koje bi svaka sestra htela da dobije, koje pokazuju koliko ih volite i pružate zahvalnost za sve što je za vas učinila. Naravno, ove poruke možete i personalizovati i popuniti onako kako smatrate da je potrebno.

Smešne čestitke za rođendan sestri

Želite da nasmejete sestru za njen rođendan, ove duhovite čestitke za rođendan su najbolji izbor.

Hoćeš da ti poklon kupim ili da sa pedeset evra nastupim?! Srećan rođendan, sestro.


Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.


Šaljem čestitku od pola metra, rođendan slavi moja sestra. Želim ti svu sreću ovoga sveta, da imaš sve što poželiš, i malo meni udeliš. Srećan rođendan, seko.


Znaš da si baš ostarila, kada počneš da se budiš vikendom,
U ono vreme u koje si nekada ranije tek išla na spavanje iz noćnog provoda.
No, nema veze, ti ćeš za mene uvek ostati lepa i mlada, kao i do sada!
Srećan rođendan, volim te sestrice draga!

čestitke za rođendan sestri
Foto/Pixabay.com/Free-Photos

Sestrinski odnosi su toliko bliski da sestra sestri može bez problema da pošalje lepu, šaljivu poruku. Možete sestri poslati i emotivnu poruku, koja je dirnula, ali i šaljivu koja će joj ulepšati čitav dan. Čestitke za rođendan sestri treba da postigunu upravo takav efekat.

Kada ti kažu da još si mlada, veruj mi da te samo teše,
Ja sam tu da ti “otvorim oči”, kada te lažu i kada greše,
No nemoj da te to nasekira, da te to što slabije vidiš iznervira,
Tvoja lepota jeste da bledi, ali sada ti stres ništa ne vredi.
Ovo je šala, baš ona mala, sva moja želja u nju ne bi stala,
Za sve dobro što si mi dala, da ti se vrati i večno hvala!
Voli te tvoja “sestrica mala”, moja nadraža i najbolja na svetu duši i draga moja!


Da li želiš da ti poklon sada neki kupim,
Ili možda bolje sa sto evra da “istupim”,
Pa da kupiš sebi šta god ti poželiš,
I to sa mnom, naravno odmah da podeliš!
Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu!


Od danas je vrag odneo šalu, ja više nemam sestricu malu, sve najbolje želim ti ja seko moja najdraža. Srećan rođendan.

Lepe čestitke za rođendan

Starija sestra je obično ona koja je brižna, koja čuva mlađeg brata ili sestricu i ta dinamika se retko kad promeni i kad oboje porastete. Sa druge strane, mlađa sestra je nestašnija, glasnija i više joj se popušta.

Čestitke za rođendan sestri
Foto: pixabay/Pexels

U suštini, svaka sestra je specifična i zato treba prilagoditi poruku koju ćete joj poslati za rođendan. Ovo su čestitke za rođendan sestri sa kojima će biti oduševljena.

Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rođendan sestrice!


Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno… Za svaku glupost koju si mi oprostila. Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan rođendan seko, volim te najviše na svetu.


Kupila sam ti ogledalo, da shvatiš koliko si posebna i divna, jer ja to rečima ne mogu da opišem. Srećan rođendan najboljoj sestri, volim te puno!

Foto: Pixabay.com/Lorri Lang

Mada sam stalno morala da pazim na tebe i na sve tvoje nestašluke i da čuvam tvoje tajne, i sada znam da nema ničeg lepšeg kada te mlađa sestra iskreno zagrli i kada znaš da se na tebe neko baš iskreno oslanja u životu. Srećan rođendan, ti za mene i uvek moja malena i najdraža sestrice.


Roditelji su nas učinili sestrama, a mi same smo postale najbolje prijateljice. Srećan rođendan, sis!

Čestitke za rođendan sestri ne treba da budu dosadne i obične. Najgora stvar koju možete da uradite jeste da pošaljete samo “Srećan rođendan”. Ovakve poruke su u redu ako ih šaljete nekome ko vam nije blizak, ali za sestru se definitivno treba potruditi i odabrati od ponuđenih poruka koja odgovara vašem odnosu.

Da imam još jednu šansu da izaberem sestru, izabrao bih te svaki put jer si najbolja i nezamenjljiva! Srećan ti rođendan, srećo moja!


Uvek si bila moj partner u glupostima, ali ćeš, molim te, od sada da stariš sama za sebe. Ja neću. Srećan ti rođendan!


Na današnji dan se rodila moja najveća dosada i radost! Želim ti da usrećuješ svakog kao što usrećuješ mene! Sestra kao ti se više ne rađa! Ko bolje ume sa mnom da se posvađa? Ali me isto tako i ne smiri niko! Voli te sestra, evo ovoliko! Srećan ti rođendan!


Šta želiš da ti se ostvari na ovaj dan? Samo zamisli i stvorićemo zajedno! Sve najlepše i najbolje bi tvoj brat za tebe dao. Jesi dosada, jesi zvrk pravi, ali brat nikog ne voli tako da gnjavi! Želim da znaš da sam za tebe uvek tu, i u dobru i u zlu! Nije fraza, nije šala, volim te, ludice mala! Srećan ti rođendan!


Nema tog stiha i te želje koji mogu da opišu koliko sreće ti želim! Volim te najviše na svetu, sestro moja! Srećan ti rođendan!

Foto/Pixabay.com/Free-Photos

Poruke za rođendan sestri u stihu

Želite da vašoj sestri pošaljete poruku u stihu? Originalne čestitke za rođendan sestri u obliku kratke pesme su odlična ideja, jer pokazuje da ste se potrudili oko odabira čestitke i da želite čestitkom da joj poručite još nešto osim lepih želja.

Sestrice moja, dušo moja,
Ti si lepa poput duginih boja,
Ti si moja mala maza, srce moje,
Za tebe bih dao sve svoje.
Ti si moja sestra jedina,
Nežna, poput belog krina,
Ti si draga biću mom,
Bez tebe prazan je naš dom.
Srećan rođendan, sestrice!


Ja te volim najviše na svetu, i želim da ti poklonim baš celu planetu,
Pa da tvoja sve veća sreća, baš kao ona sama stalno “kruži”,
Da ti život bude najlepši i najduži,
Da ti nikad tuga ne zakuca na vrata,
To su neke male stvari koje želi tebi “bata”.
Srećan rođendan najboljoj sestri!


Neka te sjajne zvezde u svakoj tami prate,
Ti dobro znaš da ne mogu godine da se vrate,
Ali nemoj da žališ ni za jednim trenutkom,
Pronađi za sebe najveću radost, i smatraj je svojim “tajnim kutkom”.
Srećan ti rođendan!

Čestitke za rođendan drugarici
Foto:Pexels/Daria Sheftsova

Najbolja na celom svetu je moja seka,
Njena duša je kao pamuk meka,
Njeno srce je čisto i nežno,
Puno je volim, jer to je neizbežno.
Srećan rođendan, seko!


Koliko stresa sve do nebesa, kada se slavi rođendan još jedan,
Mada je teško da sve stanu sveće, to neka te teši da je puno sreće,
I jedno parče torte možeš jesti, ali više nemoj jer će ti presesti,
Kad se uz godine i kilogrami zbroje!
Ma šalim se i volim te najdraže sestrino, i malo pile moje!

 

Čestitke za rođendan sestri koja je daleko

Sestrama uvek teško pada razdvajanje i to uopšte nije čudno. Provele su čitav život zajedno, bitan su deo života jedna drugoj i normalno je da nedostaju jedna drugoj i jedva čekaju da se ponovo vide. Čestitke za rođendan sestri koja je daleko treba upravo to i da naglase. Naglasite koliko vam nedostaje i koliko jedva čekate da je ponovo zagrlite. Poruka za rođendan naglašava tu nadu o ponovnom viđenju.

Da znam da je čitav svet protiv mene ja bih znao da ćes ti ostati sa mnom do kraja i da me voliš koliko samo sestra moze voleti. Šaljem ti ovu poruku srećna zbog tvog rođendana i tuzna jer neću biti sa tobom. Iako neću biti tu sa tobom, ti ćes biti sa mnom u mojim mislima i srcu. Još jedanput, neka ti je srećan rođendan i da bude najbolji do sada.


 Otkad si otišla zaista nemam nikoga sa kim bih mogao iskreno da porazgovaram o svemu, tvoj odlazak je ostavio veliku prazninu u mom životu koja se nikako ne može ispuniti. Jedino rešenje za taj problem jeste da se ti opet vratiš, nadam se da će taj dan uskoro doći i veruj mi da taj dan nestrpljivo iščekujem i da se radujem kao malo dete. Kada si otišla daleko odnela si sa sobom i deo mog srca i molim te da se vratiš i da na taj način upotpuniš moje srce. Jako mi nedostaješ! Želim ti srećan rođendan!

Foto: Pixabay/kevinbism

Ovaj rođendan neka ti donese svaki srećan sekund, minut i sat. A ceo život neka ti bude prepun srećnih dana, srećnih kao i ovaj tvoj i svi tvoji sledeći rođendani. Srećno sestrice, iako smo daleko jedna od druge znaj da sam mislima i srcem uvek uz tebe.


Draga moja sestro, kada si mi rekla da odlaziš plakao sam kao kiša i nisam mogao da se izborim sa tugom. U meni tinja nada da ćeš se uskoro vratiti i da će se svi naši životni vozovi vratiti na svoje stare koloseke. Iako si daleko od mene, radujem se što je danas tvoj rodjendan i ovim putem ti želim sve najlepše u životu. Jedva čekam da se vratiš i da zajedno proslavimo i obeležimo ovaj dan. Neka ti je srećan rodjendan!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar