Majka s ćerkom nasred parka zatekla par u akciji: Devojka je STENJALA, pa je uradila ovo (VIDEO)

Skandal na javnom mestu zapanjio je sve koji su se tu našli

Foto: SNAPCHAT/Laticia Deee Meee

Majka sa malim detetom zatekla je u parku razuzdani par koji je naočigled mnogih sugrađana na travi vodio ljubav.

Žena iz britanskog gradića Ejslberija sedela je na muškarcu ritmično se pomerajući kada ju je majka upitala šta to radi i da li je svesna da to nije u redu.

Snalažljiva majka snimala je sve kamerom kako bi posle dokumentovala skandal pred policajcima.

– Izvinite, ovde ima dece a vi vodite ljubav – rekla je majka koja je bila sa ćerkom u društvu.

– Da, znamo – rekao je opušteno muškarac koji je ležao na travi.

– I šta sad, mislite da je to u redu – upitala ih je ogorčena majka.

– Ne, nije u redu – rekla je žena koja pritom nije ni pomislila da treba da siđe sa svog partnera – štaviše, nastavila je da se pokreće na njemu!

– Pa, zašto onda još je….o sediš na njemu u parku? Moje dete ima sedam godina. Pokažite je….o poštovanje prema drugima – besnela je majka.

– Znam, za…..i smo se – rekla je žena pitajući majku zašto ih i dalje snima.

– Snimam vas jer imate je….i seks u parku – dodala je majka na kraju okačivši snimak na Fejsbuku i Redditu.

Drama u parku: Žena napala majku jer je DOJILA bebu, a onda je prišao DEDA i desilo se neočekivano

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (16)

Ostavi komentar

  1. Sreca kad Sam ovo radio niJe bilo telefona.a histericna mama je mogla da prodje.siroko je polje.jadno dete,ostace trauma,zbog blesave mame.

    Odgovori
  2. Sunce ti kalajisano. Kakve telefone imaju ovi Britanci. Ovo ko da je snimano sa fiksnim telefonom sa točkom za biranje brojeva. Da sam ja ovo snimao sa mojim Note 20 ultra, pore i strije na gu*ici bi joj se videle u 4K rezoluciji. To mi stvarno nije jasno. Kako bre ti svi prilozi iz inostanstva o seksu u parkovima, Bigfutu u sumi, čudovistu iz Loh Nesa, UFO letećim tanjirima… svi su u rezolucini 20×20, ko da ih je Milton Manaki snimao. Ako neko zna za razlog, neka napise. Izgleda da smo mi u Srbiji, telefonsko kamerski, na samom tehnoloskom vrhu. Pa kod nas bre i baba Zivka sa kalenića ima telefon sa bar 15 mega piksela. A o seksu u parku? Pa to je zbog kriznog staba. Zabranili su okupljanje “na gomilu” u zatvorenom prostoru. Pa moraju ljudi ispod topole u parkiću. Neka zove ova gospodja policiju, da uhapse krizni stab a ne ove *ebače na ladnoj i orosenoj travici. Nisu oni jadni krivi. Kriva je korona. Ali ovo mi daje nadu, da zbog trenutnih zakonskih normi, sutra prekosutra, u Kosutnjaku naletim na drKona, Trepavčevićku i Tiodorovića u trojki na travici, kako daju primer gradjanima, da to ne rade u stanu nego na otvorenom, zbog zaustavljanja, sirenja zaraze. Pod uslovom da Sisićka ima negativnu urinokulturu

    Odgovori
  3. Kako ih nije sramota? Od koga?Od nas.Pa, mi smo došli njih da gledamo,hahaha.Gospođa besni ne zbog deteta,već što dugo nije imala sex.Ipak su je poslušali i prekinuli,najslađu radnju na svetu.

    Odgovori

Ostavite komentar