Drama u parku: Žena napala majku jer je DOJILA bebu, a onda je prišao DEDA i desilo se neočekivano

Kako je tada istakla uznemirena žena, bila je šokirana ovakvom neprimerno reakcijom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Anonimna žena podelila je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele iskustva i traže savete.

Ona je otkrila kakvu je neprijatnu situaciju doživela dok je u jednom parku dojila svoju bebu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sedela sam na klupici u jednom parku i dojila bebu jer je ogladnela. Imala sam širu košulju, a i ništa se nije videlo od bebine glave. U jednom trenutku dolazi neka žena (oko 30-40 godina) i počinje da viče na mene, govori kako je to nekulturno i odvratno, vređala me je i pričala da nemam ni trunke pameti, čak je počela i da me gura sa te klupe kako bi me oterala- rekla je ona i potom opisala kako je jedan deka reagovao:

– Tad je došao jedan deka i rekao joj par stvari nakon čega se ona sklonila. Njemu sam se zahvalila i evo sad još jednom kažem svaka čast tom deki! Ali onakvo ponašanje nikad nisam očekivala, pogotovo ne od žene koja takođe može biti majka – podvukla je ona.

HAOS u radnji u centru Beograda: Nervozna kasirka RASPLAKALA mušteriju, a onda se desio neočekivani OBRT 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (14)

  1. A gde bi trebalo podojiti malo dete?Trebalobi plakati a onda bi pojedinci rekli kako je neodgovorna majka ne umiri svoju bebu.Mnogo nam je lepsi drugi opisi sto gledamo vrsnjacko nasilje i druge neodgovorne stvari sto nam se desavaju svakog dana?Ili pojedinih neodgovornih osoba na ulici kaficima i sto mlade devojke i momci kopiraju razne vulgarne stvari sto se desavaju na raznim programima."kad mogu oni javno sto nemozemo i mi"i tako u krug i onda imamo sto imamo.Decu koja nevide vise nikog samo svoje mame koje ostvaruju svoje zahteve preko ceraka. Ova majka je za svaku pohvalu.

    Odgovori
  2. Strašno do koje mere su žene postale zle. Ne treba se obazirati, ima puno mentalno obolelih, treba da se leče.

    Odgovori
  3. MA, STRASNO.. DODJE MI DA ISAMARAM TAKVU Z E N U... KAKVA JE TO ZENA DA TAKO REAGUJE NA PRIRODNE, NORMALNE I POHVALNE SITUACIJE.. IMA LI ISTA LEPSE DA MAJKA DOJI SVOJE DEDE!! SRAMOTA ZA TAKVO ZENSKO STVORENJE A DEDI VELIKE POHVALE KAO I MAJCI...

    Odgovori

Ostavite komentar