SMS PORUKE

Najlepše rođendanske čestitke – Prijateljima, deci, svima voljenima

Evo šta da poželite najmilijma na njihov dan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
najlepše rođendanske čestitke
Ilustracija,foto: Profimedia

Voleli ih ili ne, rođendani su važni. Neke samo podsećaju da su stariji za jednu godinu, a neke inspiriše da krenu u nove pobede. Rođendanske čestitke su veoma bitan deo svačijeg rođendana, a mi smo odabrali najlepše.

Poruke za rođendan su veoma bitne svakom slavljeniku, jer pokazuju da je vama stalo do njega, pokazuju da ga volite i poštujete i da to želite da pokažete na neki način.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato treba da se potrudite da osmislite što zanimljiviju i originalniju čestitku, koja će se dopasti slavljeniku i gde ćete mu poželeti sve najlepše. No, nekad inspiracije ponestane i ne znate tačno šta da napišete. Tu mi dolazimo u pomoć i nudimo vam najlepše čestitke, a vaše je samo da izaberete.

Najlepše rođendanske čestitke

Ovo su opšte čestitke koje možete poslati svima i među njima ćete sigurno pronaći onu koja će se dopasti i vama i slavljeniku. Nemojte nikada samo poslati nekome poruku u kojoj će pisati samo “Srećan rođendan!”, jer to govori da ste uložili malo truda u čestitku i da vam ta osoba nije draga.

Neki će se čak i naljutiti zbog ovako jednostavne poruke. Zato se potrudite da poželite nešto konkretno, a ako ne znate šta da napišete evo predloga kako se pišu najlepše rođendanske čestitke.

Čestitke za rođendan sestri
Foto: pixabay/Pexels

Da voliš i imaš, da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, svaka potajna želja, skriveni san i sve najlepše na današnji dan. Srećan rođendan!

Neka te prati svaka sreća, tamo gde je ima da postane veća! Neka ti sunce sija snažno, da se ostvari sve što ti je važno! Da te zdravlje služi, a ljubav cveta! Da ti se ispuni svaki san! Želim ti srećan rođendan!

Najlepše čestitke za venčanje – šaljive, romantične, od kumova

Rođendani dolaze i prolaze. Neka te ne brinu godine i bore na licu sve dok je ukrašeno osmehom! Neka ti se duša puni doživljajima, srce ljubavlju, a novčanik parama. Od zdravlja da pucaš, od sreće da štucaš! U meni ćeš uvek imati iskrenog prijatelja! Srećan rođendan!

Šta da ti poželim na ovaj divni dan? Beskrajnu sreću ili veliku ljubav? Uspeh bez granica ili slavu bez premca? Kad bih mogao, sve bih ti dao! Sve što ti treba svakoga dana od ovog do sledećeg rođendana, pa ispočetka! Srećan rođendan!

najlepše rođendanske čestitke
Foto: Freepik/ Freepik

Da te najlepša muzika budi! Da te zagrle sve ljubavi i nežnosti ovoga sveta! Da tvoj smeh odzvanja na drugoj strani planete! Da se raduješ kao dete! U osmeh da smestiš zvezde i komete! Da se u srce smesti svaka rima, a da opet za sreću uvek mesta ima! Da ti se ostvari sve što poželiš na ovaj dan! Želim ti srećan rođendan!

Želim ti ljubav u venama sreću u očima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama da imaš zdravlje, pamet i lepotu, od srca ti zelim sve najbolje u zivotu. Život nek ti bude ko najlepši san, od srca ti želim srećan rođendan!

Rođendanske čestitke su veoma bitne, ali nekad kad nemate prave reči onda pomoć dobro dođe. Nije svako vešt sa rečima i to je u redu, bitnije je koliko volite nekoga. A pored toga što ćete poslati lepu poruku za rođendan možete kupiti i lep poklon.

Foto: profimedia/ – /Wavebreak/Profimedia

Oko poklona za rođendan se definitivno potrudimo onoliko koliko nam je do te osobe stalo. Jer kada želimo da kupimo nešto najužem krugu ljudi, onda se dobro raspitamo šta mu je potrebno, šta voli ili šta bi želeo.

Sa druge strane, poznanicima je dovoljno samo poslati neku od ovih poruka, iz kulture i simpatija koje imate prema toj osobi.

Kako da u jednu poruku smestim sve lepe želje koje imam za tebe? Želim ti ostvarenje svih planova i snova, želim ti uspeh gde god d kreneš! Zabavljaj se, provodi i uvek srećan budi! Da ti svaki dan bude slavlje, da su uz tebe ljubav i zdravlje! Da se raduješ svakog dana, a ja ti spremam nove želje do sledećeg rođendana! Srećan rođendan!

Čestitke za rođenje deteta – “Dobrodošao na svet, anđele mali”

Srećan rođendan! Sada si u najboljim godinama, dovoljno si zrela da mudro promisliš poruku, a dovoljno mlada da ne očajavaš kad pogrešiš.

Za mene danas nije običan dan! Danas moj prijatelj slavi rođendan! Zbog ovog prijateljstva što zlata vredi, želim ti sreću dok ti kosa ne posedi! Da te prati radost,  a napusti briga! Da ti svaki dan bude prva liga! Da provodiš svoje vreme slatko, ako si tužan da bude kratko! Sve o čemu maštaš, sve o čemu sanjaš nek se ostvaruje svaki dan! Želim ti srećan rođendan!

Foto: Freepik/halayalex

Prijateljice, da te sreća kroz život prati, da voliš i budeš voljena *Ljubav*, da nikad ne gubiš nadu u bolje sutra *Nada*, i da te tvoj Anđeo čuvar čuva od svakog zla *Vera* i sve najbolje za sve rodjendan ti želim ja… Srećan rođendan!

Čeka te još jedna godina puna avantura. Pozdravi ju slavljem svog rođendana u veselju i radosti. Želim ti sretan i zabavom ispunjen rođendan!

Rođendanske čestitke mogu nekome ulepšati slavlje, jer što više čestitiki dobijemo to više vidimo koliko je drugim ljudima stalo do nas. Nekad su, ipak, najbitnije poruke koje dobijemo od posebnih osoba – ljubavnog partnera, najbližih prijatelja i porodice.

Вudі ѕrеćаn! Dаnаѕ је dаn kаdа ѕі dоnеšen nа ѕvеt kаkо bі bіо blаgоѕlоv і іnѕріrасіја lјudіmа оkо ѕеbе! Ті ѕі рrеdіvnа оѕоbа! Žеlіm tі јоš mnоštvо rоđеndаnа kаkо bі іѕрunіо ѕvе ѕvоје ѕnоvе!

Čestitke za 18. rođendan
Foto:Victoria Gardner/Stockimo/Alamy/Alamy/Profimedia

Rođendanska slavlja dođu i prođu. Pokloni se potroše ili zaborave. Ali ljubav i sreća koju ti šaljem na ovaj dan ne može se nikad potrošiti! Budi radostan, pametan i zdrav! Ovo je tvoj dan i to je samo početak boljeg i lepšeg života! Srećan rođendan!

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse želje na današnji dan! Srećan ti rođendan!

Najlepše čestitke za 18. rođendan – srećno punoletstvo

Rođendanske čestitke za decu

Dečiji rođendani su jedan divan povod da se okupe porodica i prijatelji i da se proslavi još jedna godina i da mu se poželi puno zdravlja, sreće i ljubavi. Rođendanske čestitke za decu su razigrane, tople, najlepše u rimi.

No, uzmite u obzir i godine deteta, ako je premalo da čita, najbolje je rođendan detetu čestititati roditelju. Evo najlepših čestitki za rođendan deci:

Uvek mi tako lepa bila
moja devojčice mila
nek tvoja nogica bosa
i plava lepšava kosa
ukrase ovaj divan dan
Srećan ti rođendan!

Dragi roditelji, lice nek vam sija
nek vam osmeh deteta prija
svake godine u radosti da slavite
i rodjendan vašem sinu da pravite
Primite puno najlepših želja za rođendan vašeg sina!

Foto: Pixabay/AdinaVoicu

Malenoj princezi, nek je srećan divan dan, nek je radostan rođendan. Da proslava super prođe, da sva rodbina dođe! Da pokloni budu sjajni, a kolači bajni! A ona nek se smeje svima, nek joj život prija, uvek nek nam bude radosna i mala! Srećan rođendan, od srca ti želimo sve najlepše!

Našoj dragoj lutki želimo da uvek bude zdrava, da uvek bude srećna i nasmejana, da je život voli i mazi da se raduje svakom novom danu i da bude uvek okružena ljudima koji je vole! Srećan ti, dušo rođendan!

Najlepše SMS čestitke za 8. mart – Srećan Dan žena!

Lepotice, velika devojčice, sada si porasla, sada si odrasla, još malo ćeš se šminkati, još malo ćeš nositi štikle, a dok to ne dođe, nek ti život u sreći teče, nek te prijatelji vole, a mama i tata maze, samo neka paze, da te ne razmaze. Sve što poželiš, neka se ostvari, samo da si uvek srećna!

Foto: Freepik/prostooleh

Kada je u pitanju kupovina poklona za deci za rođendan, preporučujemo da se posavetujete sa roditeljima šta je detetu potrebno i šta voli. Tako je mnogo bolje nego da kupujete na slepo, a želite da iskreno iznenadite dete.

Kad je dete malo starije voleće i kad njega samog upitate šta želi, a i svako starije dete će se obradovati i novčanicama.

A čestitke za rođendan su pravi način da prema detetu izrazite svu nežnost i ljubav koju imate, da budete šaljivi i vedri. Evo šta mi predlažemo:

Neka ti je u životu sve lako i bezbrižno poput igre, neka te uvek štiti ljubav tvoje mame, a čuva snaga tvoga tate! Budi okružen drugarima i raduj se sitnicama! Srećan ti dečače rođendan!

Detinjstvo je dar prirode
tad andjeli kolo vode
tad ti se smeši svaki cvet
na radost miriše svet
Uživaj u detinjstvu i srećan ti rođendan!

najlepše rođendanske poruke
Foto: pixabay/rosysmith581

Tvoj nemirluk ponekad dovodi tvoje roditelje do ludila, a mene tera da se opet osećam mlado i bezbrižno! Nadam se da nikad nećeš izgubiti avanturistički duh i da će tvoj rođendan biti sjajan baš kao što si i ti! Srećan rođendan mom unuku!

 Danas nam je divan dan, divan dan, našem princu rođendan! Da nam bude dobar, vredan, da nam mudeo mio, zdrav, da ga uvek sreća prati, da je uvek mnogo jak. Živeo, živeo i srećan nam bio!

Originalne čestitke za rođendan za sve uzraste

Najlepše čestitke za rođendan prijateljima

Kako jedan citat kaže: “Prijatelji su porodica koju smo sami izabrali”. Prijatelji mnogima i jesu porodica, to su dragi ljudi koji su uvek tu za nas: kroz ljubavne nedaće, porodične razmirice, tu su da prate naš napredak, tu su da nas opomenu i kritikuju kada treba. Čak bi se reklo i da ne možeš biti potpun čovek dok nemaš bar jedno duboko prijateljstvo.

Kako su prijatelji toliko bitni, izuzetno je važno poslati im najlepše rođendanske čestitke prijateljima. A tu problem nastaje ako ne znate šta da im kažete, ako niste u stanju da svoje emocije pretočite u slova.

Tu ćemo vam mi pomoći, ovo su čestitke za rođendan prijateljima, nebitno da li je u pitanju prijatelj i prijateljica.

Čestitke za rođendan drugarici
Foto:Pexels/Daria Sheftsova

Budi svoja. Savršena si baš takva kakva jesi. Sve ove godine koliko te poznajem, nisi se pokvarila! Uvek si bila sve bolja i bolja. Volim te, drugarice moja i šaljem ti najbolje želje za srećan rođendan!

Čestitam što postaješ za godinu stariji. Neka ova godina tvoga života bude baš po tvojoj meri. Da potčiniš svaki izazov koji ti se nađe na putu. Nebo nije granica kada si ti u pitanju! Srećan rođendan, prijatelju!

Nikada ne bih dozvolio da neko naudi našem prijateljstvu. To je stvar koja mi je vrednija čak i od života i nikada neću dozvoliti da dospe u šake zlih i licemernih ljudi. Srećan ti rođendan prijatelju!

Sa tobom je svaki dan nagrada i nikada neću dozvoliti da odeš od mene, jer tvoje prijateljstvo je nešto najlepše što sam ikada doživeo. Srećan ti rođendan prijatelju!

Za rođendan ti želim mir jer njime sve započinje, ljubav jer daje smisao nesavršenom svetu, prijateljstvo jer ostaje i kad ničeg drugog nema, toleranciju jer nismo svi isti, smeh jer leči bolesti, sitnice jer se u njima krije sreća i snove jer se mogu ostvariti!

Originalne čestitke za rođendan
Foto: Pixabay/Efraimstochter

Prva je moja želja, nek ti život bude pun veselja, druga malo veća da te uvek prati sreća, i još jedna iz srca mog da te uvek čuva dragi Bog! Želim ti sve najbolje za tvoj rođendan.

Dobro osmišljene rođendanske čestitke mogu nekome ulepšati dan i obradovati, naročito ako poruka stigne od nekog od koga niste očekivali. Iznenadite vašeg prijatelja sa kojim se niste dugo čuli ili koji živi mnogo daleko, obnovite kontakte ako vam taj prijatelj nedostaje.

Najlepše i najemotivnije čestitke za rođendan drugarici

Drugarice moja draga, ti si veoma dobra i emotivna devojka i kada se nalazim blizu tebe osećam se neverovatno. Ti si dar prirode, ti si osoba koja me u potpunosti razume i sa kojom se fantastično slažem. Iskreno želim da naše prijateljstvo traje večno, uživam u tvom društvu, jer ti si zaista izvanredna drugarica. Danas je tvoj rođendan i želim ti da se u budućnosti ostvariš u svemu što želiš, neka ti sve ide lako i dobro. Želim ti srećan rođendan!

Foto: Pixabay/Pixabay

Mila moja drugarice, malo je reći da si ti meni veoma značajna u životu, tvoje društvo je neophodno za moje srce, jednostavno, tvoje društvo je lek za moju dušu. Naša bića su na neki način povezana i ta veza naziva se iskreno prijateljstvo. Ti i ja u životu delimo sve i neopisivo mi je drago zbog toga. Iskreno verujem da će uvek tako biti, jer pravo prijateljstvo uvek pobedjuje. Pre svega, želim ti svu radost i sreću ovoga dana, neka ti se ostvare sve željice i neka tvoje srculence bude veselo. Takodje, želim ti sve najlepše u životi, neka ti je srećan rođendan!

Želim ti malu vilu na jezeru, mini dvosjed Ferrari, malenu kreditnu karticu sa sumom od svega 2-3 miliončića, malu firmu u vlasništvu i nekoliko malih brilijantskih kamenčića… jer život čine male stvari. Srećan rođendan!

Da imaš zdravlja i da imaš sreće, da se ostvare želje i manje i veće, da zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, da liniju života imaš dugu, da ti se snovi ostvare na javi, da lepe misli imaš u glavi, da ti život bude kao najlepši san, od srca ti želim srećan rođendan!

najlepše rođendanske poruke
Foto: pixabay/m_u_z007

Želim ti crveno u novčaniku, plavo pred očima, bijelo u trbuhu, žuto na nebu, zeleno pod nogama …. naravno mislim na hiljadarke, more, vino, sunce i travu.. Sretan rođendan.

Drugarice, želim ti veru, nadu i ljubav, nek te sreća kroz život prati. Da voliš i da budeš voljena, da nikad ne gubiš nadu u bolje sutra i da te tvoj anđeo čuvar čuva od svakog zla, sve najbolje za rođendan ti želim ja.

Nemoj da brineš zbog godina, nisu važne bore, već sećanja! Ako se nasmeješ svakog dana, nema tog broja ni rođendana koji će reći da si star! Samo hrabro kroz život gazi, na svoje zdravlje i ljubav pazi! Sve drugo dođe i ode lako, neka te ne brine što je tako. Tvoj prijatelj je tu da ti leđa čuva i na ovaj dan, želim ti srećan rođendan!

U telu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspeh. Srećan rođendan, druže.

Ovo su originalne i najlepše rođendanske čestitke, imate veliki izbor i sigurno se mogu uklopiti kome god da poželite srećan rođendan.



Izvor: Objektiv.rs, opusteno.rs, duhoviti.com

Komentari (2)

  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

    Odgovori

Ostavite komentar