Velika GREŠKA u seriji “Tajna vinove loze”: Svi gledaoci su uočili OVAJ DETALJ na Vojinu Ćetkoviću (FOTO)

Neplaniralio detalj našao se na odeći glavnog glumca

Foto: printscreen/RTS

Serija “Tajna vinove loze”, koja se emituje radnim danima, osvojila je srca milionima gledalaca širom regiona.

Međutim, greška koja se potkrala na snimanju jedne od najgledanijih serija koja se trenutno emituje, čist je dokaz da “ko radi, taj i greši”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Vojin Ćetković, koji u seriji tumači glavnu mušku ulogu Vuka Tomovića, na svojoj kapuljači ima učkur, kome tu svakako nije mesto.

Naime, prema toku radnje u seriji Vuk se trenutno nalazi u zatvoru, a prema pravilu zatvorenicima se skidaju svi detalji sa odavnih predmeta popšut pertli, učkura i slično.

Foto: printscreen/RTS

 

Osvojio je SIMPATIJE kao Bora u seriji “Tajna vinove loze”: Malo ko zna da je sin POZNATOG glumca (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (22)

Ostavi komentar

  • Ma cime se sve svet bavi ?
   Ovde nije bitan izgled vec prica koja se kroz glumu iznosi ustvari zivotne istine !

   Odgovori
  • Marko kad odlazi prvi put kod onog ” ludog” komšije priča kakao ga deda vozio čamcem, pre 2 dana Mirtea priča Veri da joj je svekar umro pa su joj muža ucenjivali baš dok se porađala, uporno pričaju šta je bilo pre 20 godina a Anja završila fakultet. Jelena pita Jovića kako izgleda Vera a rekla je još u početku da ju je videla na sajmu…ima još dosta toga tako da je zatvor najmanji problem

   Odgovori
 1. u trenutku kada advokat dolazi po njega u celiju on lezi okrenut ka zidu u carapama, vec u sledecoj sceni ustaje i odlazi, ne obuvsi cipele i patike.
  sloboda podize stoljnjak sa stola…tona bele prasine, u sledecoj sceni nema nista.
  kad se uzimaju toliki honorari mogli bi da znaju da mi nismo bas toliki slepci.
  a da ne pricam o montazi krajolika u pozadini i voznja kolima…holivudski zar ne?!

  Odgovori
 2. Baš preterujete sa zapažanjima.Baš gledaoci TO primećuju pored same tematike i drame,koja drži pažnju.Ne bih baš ništa zamerio kompletnoj glumačkoj ekipi ni reditelju!Tražite dlaku u jajetu i to još pod oznakom VELIKA greška.

  Odgovori
 3. ne gledam seriju nemam poverenja u domace, osim one na Prvoj jer su mlake a psovki i seksa im ne manjka. I sto je najgore ova serija se emituje a 32 domaca i 1 u bih, preterase!

  Odgovori
 4. Najveća greška ove serije je što glumci govore pogrešnim akcentom. U Negotinu se ne govori kao u Kruševcu, a bogme sigurno ne kao u Beogradu! Neverovatno da naši glumci nisu u stanju da govore na drugom dijalektu srpskog jezika, a oni holivudski govore i na izumrlim i izmišljenim!

  Odgovori
 5. Ako bismo se drzali pravila onda ne bi bilo ni sudjenja za ubistvo, jer ovakvi slucajevi zasterevaju za dvadeset godina od dana izvrsenja. Ovo je ipak samo serija …

  Odgovori

Ostavite komentar