NEDELJNI HOROSKOP

Veliki nedeljni horoskop: Uran i Saturn prave džumbus, a stelijum planeta u Vodoliji popravlja situaciju

Astrološka prognoza za dane od 8. do 14 febraura

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/papagnoc

OVAN

Posao
Sa ovoliko planeta u vašoj kući iznenađenja i mogućnosti na poslovnom planu je šarena situacija. Imate malo napretka, pa dogovora i ljutnje, pa ponovo u krug. Bićete i besni sredinom nedelje jer vas strpljenje polako izdaje. Ipak krajem nedelje posle otpuštanja balona stresa ulazite u manje napetu situaciju.
Ljubav
Ovo je nedelja ljubavi ali uz aspekte koji nas prate imamo smenu svađe, razumevanja, pa pomirenja. Oslobodite se stresa koji donosite u vezu jer tako pravite nesnosnu situaciju. Krajem nedelje spremite se da proslavite dan ljubavi udvoje i na miru.
Zdravlje
Vaša napetost odražava se na ishranu i zato ste u stanju da progutate sve što ima u frižideru.

Godišnji horoskop za OVNA: Nestaju poslovne barijere, stižu burna ljubavna dešavanja!

BIK

Posao
Neobična nedelja za vas je Uran ima nezgodan aspekt sa Saturnom. Napete situacije neće vam nedostajati. Pored toga sedmica je obeležena naglaskom na socijalne kontakte i društvene odnose, a vama je stalo do emotivne i materijalne sigurnosti. Zato se sredinom nedelje pripremite na izazove na poslu koje rešavate do kraja sedmice. Isto tako krajem sedmice imate dobru računicu ali slabu snagu delovanja.
Ljubav
Nije samo ova nedelja već i ceo period vreme testiranja nerava. Lakše dišete ali želite dugotrajnost, vernost i odgovorno ponašanje, međutim, toga nema. Zato se vaše iskušenje sastoji u razbijanju gvozdene rutine koje se grčevito držite. Bez ustaljenih navika, pravila na drugačiji način pokušajte da oživite vaš ljubavni život. Krajem sedmice imate velike šanse da se opustite i dopustite sebi popuštanje ventila strasti.
Zdravlje
Bez uobičajenih tegoba. Imate dobro zdravlje.

Godišnji horoskop za BIKA: Promene su neminovne, radujte im se!

 

BLIZANCI

Posao
Ovo je poslovna nedelja iznenađenja. Oni za koje ste mislili da vas ne vole pokazaće suprotno, a oni koji su vas podržavali okreću vam leđa. Kolo sreće se okreće, pa je tako i kod vas. Sredinom nedelje bavite se pravnim i administrativnim problemima. Krajem sedmice spremni ste da prezentujete ideje i tako napravite mali pomak u poslovnoj klimi.
Ljubav
Stelijum planeta u Vodoliji podržava vaš ljubavni život. Sa jedne strane imate dobru situaciju da budete otvoreni za kratke veze i flert. A sa druge da se ukočite i ne dozvolite da vam neko priđe. S obzirom da ste dvojni znak biće i jedno i drugo. Pomalo od svega. Krajem sedmice borite se između ljubavi i nezavisnosti.
Zdravlje
Odlično se osećate ako zanemarimo prekomernu upotrebu cigareta.

Godišnji horoskop za BLIZANCE: Ljubavni susreti drmaće vam srce, veliki poslovni uspeh stiže krajem leta

RAK

Posao
Neko vam trese stolicu na poslu, a vi ne znate ko je to. Nije ni važno da saznate jer je bitno da se čvrsto pozicionirate. Ovo je sedmica u kojoj rešavate manje finasijske probleme i troškove. Sredina nedelje rezervisana je za dobre poslovne dogovore. Kraj nedelje donosi manje nezadovoljsvo.
Ljubav
Početak sedmice je napet kada su emotivni odnosi u pitanju. Međutim razvoj situacije je lakši tokom nedelje jer dobar razgovor sa partnerom zlata vredi. Smeta vam partnerova preterana društvenost ali ni vama niko ne brani da se opustite sa prijateljima. Zato smanjite ljubavnu sebičnost. Krajem nedelje ipak imate romantična druženja i prilike za nežnosti koje vi volite.
Zdravlje
Previše brinete i to vam slabi opšte stanje organizma.

Godišnji horoskop za RAKOVE: Stiže vam srećnija godina, ostvarićete zacrtane ciljeve!

LAV

Posao
Vi ste već u neobičnoj poslovnoj situaciji ali će iznenadni obrti potpuno promeniti pravac aktivnosti. Cele sedmice bavite se finasijama, onim zaostalim i tekućim. Zato krajem nedelje imate pauzu kada je novac u pitanju i odahnućete.
Ljubav
Vaš partner ima sve što mu treba sem vas. Koliko je strpljenja potrebno to ne sanjate, ali imajte u vidu da niko ne može doveka da čeka. Zato se potrudite da posvetite pažnju porodici i partneru. Krajem sedmice priredite dan za pamćenje samo onako kako vi to umete.
Zdravlje
Veoma se dobro osećate.

Godišnji horoskop za LAVA: Finansije se poboljšavaju, smeši vam se liderska pozicija!

DEVICA

Posao
Mali zastoj na poslu je trenutna stvar. Zato nema potrebe za panikom i nervozom koja vas hvata. Sredinom nedelje prihvatite novi posao i sredite svoje finasije. Obaveštenje krajem sedmice donosi vam povoljne vesti o novcu.
Ljubav
Zatvoreni ste u svom zamku ljubavi i ne dozvoljavate da vam iko dođe u goste. Stelijum planeta u Vodoliji ne ide vam u korist jer vas navodi na susrete, komunikaciju i kada niste voljni. Ipak, krajem sedmice možete se nadati lepim ljubavnim dešavanjima sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Manji problemi sa leđima.

Godišnji horoskop za DEVICU: Zvezde su na vašoj strani, kreću promene, a od septembra stiže veći novac!

VAGA

Posao
Poslovna nedelja je dobra pa nemate pravo da budete nezadovoljni. Iskoristite stelijum u Vodoliji koji vas vodi ka društvenim kontaktima i vezama. Mnogo možete uraditi preko drugih ljudi i prijatelja. Krajem sedmice imate odlične dogovore kada je vaša poslovna budućnost u pitanju.
Ljubav
S obzirom da ste opterećeni finasijama i njihovim uvećanjem nemate dovoljna vremena za ljubavni život. Zato je preporuka planeta da spojite lepo sa korisnim. Flertujte i zavodite, pa ko se upeca, a vi odlučite. Krajem sedmice lepa romantična večera.
Zdravlje
Nema promena.

Godišnji horoskop za VAGU: Otvoriće se nove poslovne prilike, u februaru uplovljavate u ljubavne vode!

ŠKORPIJA

Posao
Nedelja počinje sa Mesecom u Jarcu koji vam donosi tenziju na poslovnom planu. Ipak to neće poremetiti vaše aktivnosti pa vas sredinom nedelje očekuju manji finasijski dobici. Vodite računa da dajete novac koji je već došao u vaše ruke. Krajem sedmice imate nepredviđeni poslovni rizični potez. Razmislite dobro koje odluke donosite da ne izgubite ono što ste izgradili. Idite na sigurno.
Ljubav
Kod vas je ovo nedelja neobičnih obrta i situacija na porodičnom planu. Imate sve moguće varijante ljubavi, emocija i druženja. Sredinom nedelje kulminacija društvenih i socijalnih kontakata koji se smiruju krajem sedmice. Ljubavne prilike su pomešane, ali dan ljubavi provodite uz emotivnog partnera.
Zdravlje
Nesanica vas opet muči.

Godišnji horoskop za ŠKORPIJU: Od februara povoljni poslovni događaji, ljubav stiže od juna!

STRELAC

Posao
Pregršt socijalnih i društvenih kontakata dovodi vas u nesmotrene situacije. Komunikacija i druženje uvodi vas u nesporazume jer govorite ono što ne mislite. Posle izvinjenja sve poslovne strategije su pod kontrolom. Krajem sedmice imate manji finasijiski problem. Kada ne izgovarate istinu to je isto laž, pa se suzdržite od učestvovanja u poslovnim raspravama.
Ljubav
Malo ljutnje, malo ljubavi pa opet ispočetka. To je situacija ove sedmice. Ipak sredinom sedmice uspostavljate kontrolu nad komunikacijom sa emotivnim partnerom i sve je opet po starom. Krajem nedelje pripremite većernji autfit jer idete u provod.
Zdravlje
Manji problem sa cirkulacijom.

Godišnji horoskop za STRELCA: Flert će biti vaše drugo ime, a željeni poslovni planovi postaju realnost!

JARAC

Posao
Početkom sedmice tranzitni Mesec je u vašem znaku, ali aspekt ka Uranu menja vaše ustaljen poslovne planove. Ipak vi se držite svojih ciljeva i napredak je i vama očigledan. Krajem sedmice imate mogućnost da se sretnete sa stranim poslovnim partnerima ili da sklopite posao sa inostranstvom.
Ljubav
Iako je trazitni Mesec u vašem znaku početkom sedmice, vi imate neodoljivu želju da se vratite u prošlost. Vaše ljubavne veze u kojim ste trenutno nisu donele ono što ste očekivali i zato se okrećete ka prošlom emotivnom partneru. Sredinom sedmice imate nesporazum sa partnerom koji pokušavate da izgladite dobrim buketom cveća. Međutim, to je samo trenutno prolazno smirenje, koje ponovo narušava vaša želja za slobodom.
Zdravlje
Imate solidno zdravlje.

Godišnji horoskop za JARCA: Očekujte nove poslovne mogućnosti, a vrata ljubavi će biti širom otvorena

VODOLIJA

Posao
Promenljivo raspoloženje je vaše drugo ime ove sedmice. Previše ste ozbiljni i stegnuti za ceo stelijum planeta u vašem znaku. Nema druge nego da ispoljite svoju pravu prirodu neobičnosti. Sredinom nedelje imate manje rasprave na poslu i puno napetih situacija koje vas uvode u nervozu. Ipak, krajem sedmice čeka vas novi poočetak koji vam daje vetar u leđa.
Ljubav
Imate problem da prihvatite izazove na ljubavnom polju. Želite dugoročna rešenja a to uz puno planeta u Vodoliji nije moguće. Zato je tokom sedmice povoljan period za prijateljska druženja i komunikaciju koja će vam doneti odlično raspoloženje i vratiti vas u dobra vremena.
Zdravlje
Manji probavni problemi.

Godišnji horoskop za VODOLIJU: Spremite se za nezaboravnu poslovnu avanturu, a i ljubav vreba iza ćoška

RIBE

Posao
Neptun je planeta koja vam muti pogled kada je posao u pitanju. Zato se ostavite mašte i nerealnih dugoročnih planova jer je sve sada i odmah. Reagujte na sve prilike jer se neće ponavljati. Krajem sedmice imate dobru povoljnu situaciju da rešite zaostale dugove.
Ljubav
Mešate prijateljstvo i ljubav. Zato imate tobogan osećanja. Ili ste previše srećni, a u drugom delu sedmice previše očajni. Realne osnove nema, jer nemate pravac i cilj. Nezadovoljni vezom mogu da je promene, a oni nezadovoljni trenutnim stanjem mogu da probaju da poboljšaju emotivne priče komunikacijom.
Zdravlje
Smanjite ugljene hidrate.

Godišnji horoskop za RIBE: Vi krčite put za novi životni ciklus, otarasite se svega nepotrebnog

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar