SMS PORUKE

Najlepše ljubavne poruke za nju i za njega

Ulepšajte dan voljenoj osobi sa ovim romantičnim SMS-ovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za rođendan dečku
Foto: Ilustracija, Profimedia/Cristina Neacsu/Alamy

Ljubav mnogi smatraju smislom života. Nebitno da li je u pitanju ljubav prema partneru, ljubavniku, roditeljima, prijateljima, deci, poslu koji radimo. Ljubav je uvek ta koja nas pokreće, koja život čini lepšim, bez koje je nemoguće imati ispunjen život. Dakle, mnogo toga se vrti oko ljubavi, a najlepše ljubavne poruke za nju ili za njega su pravi način da iskažete nežnost prema voljenoj osobi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dovoljno je reći i “Volim te”, ali nekad sve što osećamo prema jednoj osobi ne mogu stati samo u te dve reči i želimo da još bolje pokažemo dubinu osećanja. Zato vam preporučujemo da odaberete jednu od ovih SMS poruka, uz pomoć kojih ćete moći još bolje da se izrazite.

Najlepše ljubavne poruke za nju

Iskažite joj svoju ljubav uz ove poruke. Mnogi se pitaju koliko često nekom treba pokazivati ljubav, sve zavisi od vas i od osobe sa kojom ste u vezi, ali jedno je sigurno, ako nekog volite treba do da mu kažete kad god imate potrebu za tim.

U očima tvojim vidim zvezda sjaj, na usnama mednim tvojim, dotako sam raj. To što sam te sreo, to je pravo čudo, pogledao jednom, zavoleo ludo. Što me činiš srećnim beskrajno ti hvala, voleću te zauvek, srećo moja mala.

šta znači sanjati bivšeg dečka
Foto: Freepik/master1305

Dušo moja, heroju moj, poljubaca imam za tebe, ne znam im broj! Samo dođi, u zagrljaj kao u srce uđi, svi su mi drugi strani i tuđi. Tebe jedino želim, o tebi jedino sanjam, tebi celo telo i dušu poklanjam! Volim te!

Niko na svetu celom ne oseća ono što osećam prema tebi ja! Ti si moje sunce, zvezda što u mom srcu sja! Ti si sve što sam ikad želeo! Moja radost, moje nebo, moja krila!

Čestitke za rođenje deteta – “Dobrodošao na svet, anđele mali”

Dok trljaš te lepe okice snene
misliš li možda i ti na mene.
Da li ko i ja, čezneš i patiš
često mi dođeš u misli svratiš.
Želim te, dođi, budi kraj mene
da ljubim te lepe okice snene.

Foto: Freepik/drobotdean

Ako odem u nebo pre tebe, na svaku zvezdu ću napisati tvoje ime, tako će svi anđeli znati koliko mi značiš…

Vilo moja, princezo iz bajke, još ne videh takvu lepotu u majke! Tvoje sjajne oči svetle mi u noći i čine da pobedim svaki strah! Kraj tebe ne znam za tugu, nesreću i mrak. Ti si moja čarobnica i veštica! Srećan sam što te imam!

50 pitanja za dečka koji ti se sviđa na prvom dejtu

Postoji nekoliko načina kako iskazujemo ljubav. Neki to rade kupovinom poklona, neki rečima, neki dodirima, neki pažnjom i brigom. Svako od nas pokazuje ljubav na svoji način i želi da mu ona bude pokazana na određeni način.

ljubavne poruke
Foto: Freepik/jcomp

Ove ljubavne poruke za devojku će rastopiti njeno srce naročito ako ona voli da joj rečima iskažete ljubav. Muškarci često umeju da budu škrti na rečima, te su zbog toga žene u stanju da proizvedu čitavu dramu u glavi misleći da ih partner ne voli. Lepo je s vremena na vreme pokazati ljubavi i lepom romantičnom porukom.

A ako oboje to volite, možete jedno drugom slati ovakve romantične ljubavne poruke stalno. Kad su ovakve stvari u pitanju ništa nije previše dok oboma prija.

Samo sam ti hteo reći dobro jutro, ljubavi moja, jer ako to ne učinim, osetim se prazno i to me proganja čitavog dana. Volim te, ludo!

Nikada te neću ostaviti, nikada; jer mi je do tebe stalo, uvek ću biti kraj tebe, čak i kad ne bude trebalo. Ti si moja sreća, ti si moje sve. Samo ću ti reći ljubavi – Volim te!

Pusti me da budem romantičniji i šarmantniji nego inače i da ti kažem da je ovo zvezdano nebo prazno bez tebe. Sunce nije toplo i ništa me ne čini srećnim… jedino ti moj život ispunjavaš smislom.

Foto: Freepik/freepik

Dao bih ti najlepši buket cveća kao znak moje duboke ljubavi prema tebi, ali taj buket bi bio isuviše bled u odnosu na tvoju lepotu. Nazvao bih te zvezdom, ali je sjaj zvezde ništa u poređenju sa tvojim blistavim očima. Zbog toga ću ti samo reći da je tvoja ljubav najdragocenija u mom životu.

Kako se ponaša povređen muškarac – znaci da potiskuje emocije

Nema lepše stvari na svetu nego kad vas probudi ljubavna poruka od partnera u kojoj vam želi dobro jutro. To je jedan od najboljih načina da započnete dan. Zato je i veoma lepo da vi nju obradujete na takav na ovakav način.

Kuda ti, tu i ja, duša jedna, a srca dva. Ti si moje najlepše na svetu, ptica u letu i savršenstvo u paketu. Volim te do neba i još više ako treba. Nikada nemoj potceniti ovu ljubav što ti dajem, jer ne želim nikad da prestane.

Ako negde postoji sjaj, onda je on u tvojim ocima. Ako negde postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je iko na ovom svietu voljen onda si, veruj mi, ti!

Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo vise.

Foto: Freepik/master1305

Kakve ljubavne poruke poslati njemu

Devojke su prosto veoma romantična bića kojima mnogo lakše ide da pokažu osećanja prema partneru. No, to ne znači da je svaka devojka spretna sa rečima, zato vam je ponekad i potrebna pomoć, odnosno ljubavne poruke za njega, koje će vam pomoći da što bolje opišete šta osećate prema partneru.

Htela bih da napišem najlepše stihove za tebe, htela bih da otpevam najlepšu pesmu za tebe, htela bih da ti ispletem džemper crvene boje, da ga uvek nosiš i da uvek budeš srećan. Ali ne znam, ni da pišem, ni da pevam, ni d apletem, samo mogu da ti kažem da te ludo volim ja!

Zbog tebe se ujutru budim, zbog tebe hoću da poludim. Moje srce samo za tebe kuca, moje srce samo tebe želi, samo ti i niko drugi na ovom svetu za mene ne postoji.

Da li mu se sviđam? 10 znakova da želi ozbiljno sa tobom

Kada si ušao u moj život, sve se okrenulo naglavačke, ljubav je dobila novu dimenziju za mene, promenio si mene i moje poglede na svet, učinio da nikada ne budem tužna, da nikada ne budem sama, da uvek volim i osećam se voljeno. Svaki svoj osmeh za tebe nosim i hoću da znaš da te mnogo volim.

ljubavne poruke za nju
Foto: Pixabay/Dimitris Vetsikas

Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao i čak i onda kada ne bih pobedila, učinio da se osećam kao pobednik. Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvek bio moj oslonac, onda kada sam se osećala kao da sam jedina na svetu i hvala ti što bi me uvek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što postojiš i hvala ti što me voliš.

Daj mi tvoju ruku i zažmuri. Čujes li kako moje srce kuca? Razumeš li sto kaže? Priča o mojoj ljubavi prema tebi!

Ljubavne poruke su čest način iskazivanja ljubavi među parovima. Nekad je mnogo lakše napismeno reći šta osećate, zato što ta osoba nije tu pred vama i nećete smesta videti njenu reakciju na te lepe reči. Zato će mnogi priznati da vole nekog preko poruke, a ne uživo.

ljubavne poruke za nju
Foto/Pexels.com/Artem Beliaikin

U redu je da to tako učinite, ako se plašite odbijanja, zato se i pišu ljubavne poruke za dečka. No, lepo je od vas i da pokažete takvu nežnost i uživo i u poruci, da ne i bilo razilaženja u ponašanju

Htela bih da napišem najlepše stihove za tebe, htela bih da otpevam najlepšu pesmu za tebe, htela bih da ti ispletem džemper crvene boje, da ga uvek nosiš i da uvek budeš srećan. Ali ne znam, ni da pišem, ni da pevam, ni d apletem, samo mogu da ti kažem da te ludo volim ja!

Najlepše čestitke za 18. rođendan – srećno punoletstvo

Za ono što osećam prema tebi, nisu potrebne reči bez broja, treba mi samo srce k’o kuća, da u njega stane sva ljubav moja. U njega da staneš i ti i pogled tvoj sneni, da zauvek ostaneš sa mnom, kraj mene i u meni.

Foto: Freepik/ArthurHidden

I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a ništa im dala, jer kad se samo tvojih očiju setim, na svim se nedužnim muškarcima svetim…

Ove 2 reči su važnije od VOLIM TE, retko ih izgovaramo a bez njih nema uspešne veze

Dva poslednja daha ja bih tebi dala, jednim da te poljubim, drugim da ti kažem „volim te i hvala“.

Ti si moja iluzija, ti si moja stvarnost, ti si moja opsesija i moja realnost, ti si moja maza mala i prelepo zračiš, ti si moje malo srce i mnogo mi značiš!

Foto: Freepik/freepik

Svako slovo tvoga imena podseća me na ljubav, sreću i trenutke kada smo skupa. Sretan sam što s tobom dijelim sve svoje sretne i tužne trenutke. Volim svaku našu šetnju, razgovor i zagrljaj jer to su trenutci koji se pamte.

S tobom želim sve, sva jutra i sve noći. Sanjam te kada spavam, ali i budna. O tebi mislim danima i ne znam kako opisati osećaj kada te nema kraj mene. Ti si moja mirna luka u koju uplovim svake noći i svakog jutra. Volim te.

Kada je u pitanju veza na daljinu, jedini način održavanja veze i jeste preko ekrana, te je slanje poruka osnovni vid vaše komunikacije. Ljubavne poruke za dečka su u tom slučaju jedini način da mu pokažete svoja osećanja. Ako vas zanimaju saveti kako da vaša veza na daljinu opstane, pročitajte ovaj tekst:

Veza na daljinu – Provereni saveti kako da uspe



Izvor: Objektiv.rs, duhoviti.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar