Nakon priča da se muva sa misicom, oglasila se Čorbina majka: Navijam za Jovanu!

Otkrila i kako gleda na njegovo druženje sa Kristijanom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Reper Milan Janković Čorba, nakon kratkih veza sa Tarom Simov i Paulom Hublin, ovih dana sve je bliži sa misicom Jovanom Ljubisavljević, koja je zauzeta.

Čorbina majka oglasila se sada za Pink pa rekla kako gleda na sinovljeno dosadašnje učešće u rijalitiju Zadruga, a prokomentarisala je i devojke sa kojima je bio blizak pa otkrila da navija za Jovanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moram da budem iskrena, ja u životu “Zadrugu” gledala nisam. Sad verujte, od ujutru do uveče. Snalazi se super, majkin sin, super je. Unuk gleda tatu, super je, čujemo se redovno. Gleda i njegova bivša supruga, iako su njihove relacije takve, jako joj je drago što se Milan lepo snalazi. Svi su uz njega, celo njegovo selo ne spava, svi ga prate”, rekla je Jadranka za na početku razgovora.

Foto: Printscreen TV Pink

“Sve su mi cure simpatične. Paula kao Paula, lepa zanimljiva. Tara je malo agresivna, malo više vulgarna. Jovana… Šta da kažem za Jovanu, preslatka je, kulturna, fina. Navijam za Jovanu, naravno…”, rekla je Čorbina mama.

Ona je prokomentarisala i to što mnogi zadrugari misle da se Čorba šlihta Kristijanu Goluboviću, i da tu nema iskrenog prijateljstva.

“Moj sin se ne šlihta nikome u životu, sve što je uspeo, uspeo je sam. I to što je pored Kristijana, ja kao majka mogu samo da budem srećna, što je pored zrelog čoveka koji je prošao mnogo u životu. On može moje dete da usmeri na pravi put, i da ga posavetuje i gleda kao svog sina. Vidim da ga je baš zavoleo, kao svog sina. Mi kao porodica smo baš srećni što je tu sa Kristijanom. Draže mi je što je sa njim, nego sa bilo kim drugim u toj spavaoni”, zaključila je Jadranka.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar