SMS PORUKE

Najlepše ljubavne poruke za laku noć – preko 40 SMS-ova

Hoćete da pošaljete ljubavnu poruku pre spavanja, a ne znate šta da kažete? Evo nekoliko predloga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
poruke za laku noć
Ilustracija.foto: Shutterstock,Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Nema ništa lepše nego kada za uveče pred spavanje dobijete poruku od te posebene osobe gde vam ona želi laku noć. Mnogi koji su se navikli na te poruke od voljenih ne mogu ni da zaspu dok ne dobiju tu posebnu poruku. SMS poruke za laku noć su jedan od najboljih načina da završite dan, najbolji je naravno da sa tom osobom ležete.

Pripremili smo veliki broj ljubavnih poruka koje bi svako voleo da dobije u svom inboksu. Ako sami niste nešto posebno rečiti i ne znate kako najboje da izrazite sopstvena osećanja, ove poruke će biti spas za vas, zato što su napisane tačno tako da izazovu najlepše emocije kod voljene osobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poruke za laku noć voljenim osobama

Sa ovim porukama ćete se približiti voljenoj osobi ako vas daljina razdvaja, smanjićete osećaj nedostajanja i makar u jednom trenutku ćete se osećati kao da je tu pored vas. Ovo su najlepše ljubavne poruke za laku noć:

Noćas ću anđelu ukrasti krila i odleteti do raja da uberem najlepšu ružu za tebe, da ti je stavim na jastuk i poljupcem poželim najlepše snove!

Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekani krevet odlučiš poći … anđeli neka čuvaju anđela mog. Poljubac iz srca šaljem ti svog. Volim te i laku noć.

Pogledaj u noćno nebo i pronađi zvezdu. To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Ispruži ruku i uzmi ga, jer je pripalo tebi!

Evo sada nagovaram mesečinu da u tvoju sobu zaviri i da te umesto mene zagrli i poljubi. Neka te grli neka te ljubi neka ti ona priča kad ne mogu ja!

Foto: Dragos Condrea / Alamy / Alamy / Profimedia

Moje oči su tužne jer te ne vide, moje ruke su prazne jer te ne grle, moje usne su hladne jer te ne ljube, moje srce je usamljeno jer nije uz tvoje, samo što mogu ovom je porukom zaželet ti laku noć ljubavi moja…

Najlepše rođendanske čestitke – Prijateljima, deci, svima voljenima

Princezo moja, kada ti spavaš ja sam osoba koja se pretvara u stražara koji pažljivo čuva tebe i koja nikako ne sme da dozvoli da se tvoj san prekine i pokvari. Ti si za mene nešto najvažnije što imam u životu i sve tvoje mi veoma znači. Nikada ne bih dozvolio da se tebi dogodi nešto loše i uvek ću se žrtvovati za tebe i tvoju sreću. Kada utoneš u sladak san znaj da ću doći i da ću te poljubiti, jedina moja ljubavi. Od sveg srca ti želim laku noć i najlepše snove!

Poruke za laku noć je najlepše slati svako veče, to može postati slatki mali ritual između vas i vašeg partnera. Kakav god da vam je bio dan, znate da ćete dobiti jednu poruku punu ljubavi koja će vas uspavati.

poruke za laku noć
Foto: Jurgis Mankauskas / Alamy / Alamy / Profimedia

Naravno, ove poruke nisu dovoljne da zamene prave zagrljaje i poljupce, ali ćete se ipak osetiti voljeno i srećno iako ta osoba nije pored vas.

Kada prstima dotaknem tvoje prelepo lice i kada te nežno milujem, tada je u mojim prstima zlato koje svojim sjajem može zaseniti sve. Ti si moje najveće bogatstvo, ti si najsvetlija tačka u mom životu. Bez tebe moja ličnost ne bi postojala, tvoje srce je moja velika podrška i bez nje ne mogu normalno da živim. Želim da ti ova noć bude najlepša u životu i želim da ti ona ostane u najlepšem sećanju. Ljubavi moja, laku noć i lepo sanjaj!

Sve je noćas za ljubav stvoreno, samo su tvoje usne daleko, daleko… i zato sklopi oči, a ja ću anđele moj u tvoj san doći, i u tom snu ljubiti te cele noći.

Najlepše čestitke za venčanje – šaljive, romantične, od kumova

Bila bih postelja u kojoj spavas i jastuk na kojem se budis, zvezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmeh kad se smeješ, učinila bih sve samo da sam uz tebe!

Svaku noć ja želim poć i u tvoj krevet doći, da delimo snove! Ali večeras kad me nema kraj tebe sanjaj mene! Laku noć! Znaj da te volim i uvek ću te voleti!

Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima u slatkom trenutku jednog slatkog dana sa slatkom namerom i može je dobiti samo slatko slatka osoba kao sto si ti! Lepo spavaj i slatko sanjaj.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Poruke kada vam ona/on nedostaje pre spavanja

Veze na daljinu su posebno teške, jer ta voljena osoba nije tu pored vas. Tada vam je osnovni vid komunikacije putem poruka i poziva. U ovim vezama je još bitnije da stovrite ovakve male rituale kao što je slanje ljubavne poruke za laku noć, jer je to u neku ruku zamena za poljubac za laku noć.

Ovo su najlepše poruke koje možete poslati kada vam ta osoba nedostaje.

Na rumene usne tvoje, jedan ružin listak pao, tu pun sreće drhtao je i milu ti dušu zvao.. umori ga šapat tihi, duša sama gubi moć, A ti sklopi snene oči.. milo moje.. Laku noć…

Bebo moja, devojčice lepa, maštam o tome da te ljubim silno! Misli na mene kao ja na tebe! Laku noć, lepotice!

Kad se noć spusti prekrije prozor tvoj po nebskoj pomračini poljubac ti šaljem svoj tamo gde ne mogu ja i tiho ti šapne da mislim na tebe ja.

Jedino što želim u ovoj noći je da pokraj tebe sklopim oči, da spavam kraj tebe, a svet da nestane, da vreme stane i da nikad ne svane.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ja nisam kraj tebe a ponoć je blizu, usne tvoje sad mi se grizu. Kako sad da budem kraj tebe, teško, treba mi moć. Želim ti laku noć, sreću svu i mene u snu. Volim te!

Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nežno ču te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu. Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.

Na kojoj strani kreveta spavaš? Često pitam sebe… Poželiš li nekad da sam pored tebe? Čisto da imaš s kim da se otimaš za ćebe!

Najlepše ljubavne poruke za nju i za njega

Ta večita žudnja jednog za drugim je ono što veze na da ljinu čine posebnim. Ovakvi parovi mnogo više komuniciraju, te je gotovo nemoguće da je u pitanju veza koja se svodi na seks. No, i ova veza ima svoje rizike, jer kad neko nije tu sa nama, postoji mogućnost da se plamen u vezi smanji. Zato su poruke za laku noć odličan način da održite tu bliskost i ne udaljite se jedan od drugog.

Volio bih da sam noćas suza, da lagano potečem niz tvoje lice, zaustavim se na tvojim usnama i uz poljubac nežno ti kažem… Laku noć ljubavi…

Evo sada nagovaram mesečinu da u tvoju sobu zaviri i da te umesto mene zagrli i poljubi. Neka te grli neka te ljubi neka ti ona priča kad ne mogu ja!

Foto: Shutterstock, ilustracija

Znam da ti je teško da zaspiš bez mene i neka to bude najveći problem u tvom životu. Uskoro, nećemo se uopšte razdvajati. Želim ti slatke snove!

Nadam se da se ovaj san koji sanjaš i u kome sam i ja jedan od učesnika, ne pretvori u noćnu moru jer planiram da ti dolazim u san svake noći. Slatki snovi, draga moja.

Zar ne misliš da mesec noćas sija jače? To je zato da bi ti osvetlio put kako bi lakše došla u moj san. Laku noć, najdraža devojko!

Ja noćas samo za tebe zvezde brojim, ne mogu da ih nađem dovoljno da ti kažu koliko te volim,
Spreman sam na ludost svaku, pevaću ti i najlepšu uspavanku,
Poljupcima ću da ti poželim i laku noć i dobar dan, mirno spavaj mene sanjaj,
Laka ti noć najmilija moja, neka ti svi snđeli noćas dođu u san!

Poruke za laku noć možete slati i u obliku stiha. Sasvim je u redu da prekucate šta je neko drugi rekao ako sami niste dovoljno vešti sa rečima da smislite šta biste dragojo osobi rekli. To ne znači da je manje volite, nego samo da niste vični u pisanju.

Foto: Shutterstock/ ilustracija

Laku noć, ti još poželim svaku noć,
I kad nisi moja ti, lepo sanjaj ljubavi,
Ja ne znam kolko njih za tobom uzdiše, ali jedno znam ko te voli najviše!”
Laku noć draga, svetlosti moje noći, i sunce moga neba, ti si osmeh i suština sveag što želim i što mi je život podario kao čudo.

Laku noć srce moje maleno, poljubac ti šalje jedno srce vatreno, koje kuca samo za tebe i gori poručujući da tebe najviše voli.

Čestitke za rođenje deteta – “Dobrodošao na svet, anđele mali”

Kad zvezde zasjaje u tamnoj noći i nestane dan, želim ti, srećo moja, najlepši san. Gubim se polako u ovoj tamnoj noći, mislim na tebe čak i kada sklopim oči. 

Gde god da krenem nešto mi fali, to si ti moj anđele mali. Laku noć i lepi snovi, želi ti netko ko te mnogo voli.

Ljubavne poruke za laku noć dečku

Za žene se vezuje da su emotivnije i romantičnije, zato smo odabrali ove poruke za laku noć dečku gde ćete moći izabrati najlepšu poruku za vašu voljenu osobu.

Svi moji snovi su se ostvarili od kako sam sa tobom. Čak mi je stvarnost lepša od snova koje sam sanjala, a to sve zbog tebe, zbog mene i nase ljubavi. Laku noć.

Nasa ljubav je najlepše što mi se moglo dogoditi. Ni sanjati nisam mogla da mogu toliko nekoga voleti kao tebe. Laku noć ljubavi moja!

poruke za laku noć
Foto: Profimedia/CRISTINA PEDRAZZINI/Sciencephoto

Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nežno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu. Poljubiću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.

Noć tiho pada i vetar nežno piri, žeim ti laku noć i neka te čuvaju vampiri, neka se drakule sa tobom slade, jer spavaš bez mene, slatki mali gade.

Ponekad mi je teško kad se setim tebe, mnogo mi nedostaješ, želim te kraj sebe, želim da te zagrlim, da te cele noći ljubim, kada zaspim da se kraj tebe probudim… Laku noć…

Poruke za dobro jutro – devojci, dečku, prijatelju

Svaki put kad se nad gradom spusta noć, teško mi je jer moram u prazan krevet poći, tada iz mog oka suza krene, jer niti ove noći, ljubavi, nisi pored mene. Želim ti laku noć!

Trgla sam se iz sna, a tebe nema tu. Spavam zagrljena sa tobom, a nažalost imam te samo u snu.

Kad se sutra probudiš i oči otvoriš, pusti neka ljubav tvoje srce vodi, jer kad dan osvane i obasja planetu, znaj da te volim najviše na svetu.

Foto: Ilustracija, Profimedia/Cristina Neacsu/Alamy

Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nežno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu. Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.

Ti imaš divan pogled, ti imaš divan osmeh, al najlepše su tvoje oči, koje sanjam svake noći! Laku noć ljubavi!

Želim da vidim okice tvoje da mi ulepšaš noćne boje. U njima ima čudna moć, šaljem ti poljubac za laku noć.

Najlepše SMS čestitke za rođendan sestri

U tamnoj noći dok kiša tiho pada, kad ti se izgubi i poslednja nada, kad ti tužna postane noć, seti se da neko misli na tebe i ljubi te za laku noć!

Jedna od ovih poruka će vam se sigurno dopati i poželećete da je pošaljete vašoj voljenoj osobi. No, ne zaboravite da je nekad sasvim dovoljno da pošaljete i “Laku noć!”

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, duhoviti.com, cestitkomat.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar