“U Zvečanskoj sam dozivala mamu, ali nje NIJE BILO”: Vesna Đogani kroz suze progovorila o DETINJSTVU

Pevačica se prisetila traumatičnog perioda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen

Pevačica Vesna Đogani je otvorila dušu o teškom životnom razdoblju, te se prisetila kako ju je majka kao malu ostavila u domu za nezbrinutu decu, da su joj kumovi pomogli da ima normalan život, ali i da je oprostila ocu što nikada nije izrazio interesovanje da je upozna.

– Rodila sam se iz velike ljubavi, to nije bila veza na jedno veče. Ali sam kao beba ostala sama sa majkom i nikada nisam dobila odgovor zašto nas je otac ostavio i nije želeo da plaća alimentaciju, niti da me vidi – započela je Vesna svoju priču te se prisetila perioda koji je provela u domu za nezbrinutu decu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sećam se toga iako sam bila baš mala. Sećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene. Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim. Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima.

Nakon par meseci u Zvečanskoj, Vesnina majka je uspela da nađe ljude koji će je izvući iz doma.

– Mama je u tom periodu jako patila, bila je van sebe, zato je na sve moguće načine tražila nekog da me zbrine. Upoznala je naše današnje kumove, to su ljudi koji su radili sa njom u fabrici. Ona je toliko plakala i oni su se sažalili, nisu imali dece, te su me oni izvukli iz Zvečanske i od tada sam bila kod njih. Do sedme godine sam živela sa njima, dok mama nije sredila svoju stambenu situaciju, pa sam tada prešla kod nje, ali sam stalno bila na relaciji majka i kumovi – ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar