PRIZNALA šta joj SMETA: Vesna Đogani rekla zbog čega se ne pojavljuje više sa Đoletom u emisijama!

Vesna i Đole godinama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Vesna i Đole Đogani za 20 godina, koliko su u nevenčanoj zajednici, zajedno su prošli kroz dobre i loše stvari. Iako je često dolazilo do rasprava i svađa, uvek su preko svake razmirice uspevali da pređu, i danas mogu da se pohvale jako skladnim brakom, ali naime ono što je šokivalo mnoge jeste to što se pevačica Vesna Đogani odlučila da počne sama da gostuje u emisijama.

Kako je objasnila to joj mnogo pomaže da se oslobodi treme a i da njen lik dođe do izražaja, iako priznaje da joj je lakše kada je sa Đoletom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Drugačije mi je bez Đoleta, jer prosto kada smo u paru ako baš taj dan nisam raspoložena za priču, prepustim sve njemu – rekla je Đoganijeva i kroz smeh priznala da svojevremeno denser nije mogao da dođe do reči od nje.

Vesna i Đole Đogani, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Na pitanje da li je popularnija od Đoleta kao iz stopa je odgovorila.

– Jesam, da i to mi prija – rekla je ona, a društvene mreže pomogle su joj u popularnosti.

Koliko Đole vodi računa o svojoj supruzi je dobro poznato, ali ipak ne propušta priliku da je iskritikuje ako je to potrebno, te je nedavno istakla da posle njegovih komentara hejteri na društvenim mrežama joj ne mogu, ama baš ništa.

– On je opušten po pitanju toga što sam ja sad popularnija od njega, ali znaš kako me je spustio. Jednom mi je čak rekao dočekala si to posle 20 godina – ispričala je pevačica u “Grand magazinu” i nasmejala sve.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar