Vruća TROJKA: Vodim ljubav sa DVA muškarca, jedan je oženjen, drugi nije, ali problem je moja OPSESIJA

Istovremena veza sa dvojicom muškaraca se, očekivano, iskomplikovala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Galina Tcivina / Alamy / Alamy

Ponekad je teško nositi se sa jednom vezom, a šta tek reći kada u isto vreme imate seks sa dvojicom muškaraca.

“Imam 25 godina sam u duploj sam vezi, sa muškarcem koji je oženjen, i sa drugim koji je “solo”, i ne mogu da se odlučim sa kojim zaista želim da budem”, započinje svoju priču jedna Engleskinja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pre godinu dana sam upoznala briljantnog čoveka. Seks je bio fantastičan i počeli smo da izlazimo, na veliko čuđenje mojih prijatelja. On je 7 godina stariji od mene i ubrzo sam se zaljubila u njega”, nastavlja ona.

“Tri meseca kasnije priznao je da je oženjen i da ima sinčića. Odmah sam raskinula sa njim i osećala sam da mi je srce slomljeno. Mesec dana posle toga, on me je nazvao, rekao da mu nedostajem i počeli smo ponovo da se viđamo, i od tada smo u “tamo-vamo” vezi”, kaže devojka.

Foto: Freepik/ svetlanasokolova

“Prvo on raskine sa mnom da bi se fokusirao na brak, a onda mi se vrati i govori mi da ne može da živi bez mene. A ja ga primim nazad jer ne mogu da mu odolim. U isto vreme upoznala sam divnog momka koji u mom kraju isporučuje pakete. On je moje godište, singl i veoma zgodan, i dogovorili smo se da se vidimo posle ukidanja karantina. Počeli smo da se viđamo dva puta nedeljno i često imamo seks. On je ljubazan, brižan i lud je za mnom”, opisuje svoje ljubavne probleme neodlučna Britanka.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Znam da bih sa ovim momkom mogla da imam sjajnu vezu, ukoliko bih sebi dozvolila da se obavežem. Ali, problem je što sam opsednuta svojim oženjenim ljubavnikom, iako znam da je to bolna i toksična veza”, iskrena je ona.

“Više ne verujem da će zbog mene ostaviti suprugu, i vidim nas u istoj situaciji i za godinu dana i duže. Svesna sam da sam ja ta koja mora da okonča ovu vezu jednom za svagda”.

“Ubedim sebe da je to ispravan potez, ali kada čujem njegov glas ili osetim dodir njegove ruke, ja se potpuno istopim”, zaključila je devojka.

Foto: Freepik/yanalya

Savet psihologa: Oženjeni čovek je veoma štetan za vas i vašu šansu za srećan život. Nije lako raskinuti sa ovakvim tipovima, ali probajte sledeće: Blokirajte njegove poruke i poručite mu da vas više ne zove i naglasite mu da ćete svaki pokušaj komunikacije smatrati surovim, i to ponavljajte i sebi. Takođe, ne zaboravite da je on opasan igrač, i da vas je prvo namamio pre nego što je otkrio da ima ženu i decu.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar