Mars u Ovnu menja živote svim znacima zodijaka: Kreće akcija, avantura, promena finansijske situacije!

"Crvena planeta" nam donosi vruće leto, nove poslove, pokret, polet i ljubavne avanture

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Elizaveta Kardaseva

Mars ulazi u znak Ovna 28. juna i ostaje sve do 7. januara 2021 godine. Mars u Ovnu ostaje čak šest meseci. To je zato što će u periodu od 10. septembra do 14. novembra biti u svom retrogradnom hodu. Zato, dok je ova “crvena planeta” u Ovnu u direktnom kretanju iskoristite svežu, direktnu, moćnu, jaku energiju novog početka i munjevitih akcija i promena. Svi zodijački znaci će osetiti jak upliv energije Marsa a najviše Ovnovi, Škorpije, Jarčevi i Vage. Nema više uspavane energije i osećaja kao da ste pod anastezijom, nema ni težeg buđenja već svežine akcije i poleta promena. Svakako će ova energija brzine i aktivnosti prijati svima kao esencija snage i volje.

 

 

Pročitajte šta donosi svim znacima tranzitni Mars u Ovnu:

OVAN

Ovo je vaših šest meseci i ujedno bolji i dinamičniji deo godine. Zato u ovom periodu iskoristite snagu Marsa u vašem znaku da prokrčite put do uspeha na poslovnom planu. Čeka vas veliko zalaganje i dinamizam ali možete se nadati i dobrim nagradama. Osobe koje nisu zaposlene mogu se nadati poslovnom angažmanu. Mars u Ovnu donosi vam zaljubljivanje na prvi pogled kao i brzi ulazak u vezu. Međutim, onoliko koliko budete brzo ušli u emotivnu vezu nadajte se još bržem izlasku.

BIK

Vi ste se potpuno uspavali kada je Mars boravio u znaku Riba. Ušuškali ste se u svoje planove i ciljeve pa polako, nigde ne žurite. Međutim, ulazak planete akcije u svoje sedište i znak Ovna, donosi vam početni impuls akcije. Ovaj Mars će probuditi vašu unutrašnju energiju i osvežiti nove ciljeve. Neće vam dati mira ova crvena planeta. To je dobar unutrašnji poroiv za akcijom. Zato se pripremite na pokret sad i odmah, bez planova pripreme i čekanja. Na ljubavnom planu imate mogućnost da uđete u tajnu vezu. Avantura je pred vama.

BLIZANCI

Imate dobru podršku prijatelja ili čak grupe ljudi koja vam pomaže na poslovnom planu. Zato iskoristite Mars u Ovnu kao dobar vetar u leđa da brzo delujete i ispunite sopstvena očekivanja. Kod vas je naglašeno više druženja i socijalnih kontakata kao i dobri odnosi sa prijateljima. Mars upozorava da budete manje impulsivni koliko je to moguće, jer svaki sukob može izazvati ozbiljan požar na poslovnom nivou. Emotivne veze su površne, bez mnogo upliva emocija, ali zabavne i potrebne.

RAK

Mars u Ovnu tera vas na akciju dragi Rakovi. Tako da više nema razloga da odugovlačite i čekate na aktivnost. Imaćete pune ruke posla i dovoljno energije da to i izdržite. Nema odmora jer vas Mars u Ovnu gura napred. Na ljubavnom planu možete ući u jednu neobičnu vezu sa Jarcem.

LAV

Dok je Mars boravio u znaku Riba bili ste uspavani zakočeni i niste bili svoji. Sada se to menja i ponovo dobijate svoju staru energiju. To vam puno znači jer vam je potrebno da ojačate svoje samopouzdanje. Na ljubavnom planu možete biti zadovoljni jer leto pred vama ima lepe događaje. Tako da na emotivnom planu možete imati raznovrsnost prilika i dobru zabavu.

DEVICA

Planirate da uložite veći trud i novac u poslovne aktvinosti. Mars u Ovnu može ubzati vaše planove. Imate cilj volju i snagu da idete napred. Na ljubavnom polju možete očekivati pojačanu seksualnu energiju. Ovaj Mars u Ovnu nećete zaboraviti.

VAGA

Pojedine Vage mogu imati više obaveza na poslu i u javnom životu. Mogući su problemi sa administracijom koji su lako rešivi. Predstoji puno nervoze jer vam Mars donosi mnogo rada i obaveza, ali to je ono što vas čeka.
Pojedini pripadnici Vage mogu završiti sa odnosom koji je ionako gotov. Tako da Mars u Ovnu može ubrzati kraj koji je već planiran. S druge strane, neki od vas će jako brzo ući (ili već jesu) u paralelnu vezu. Vage koje nisu u vezi mogu očekivati ulazak u novu vezu. Mars vas časti eliksirom ljubavi koji možete piti celo leto.

ŠKORPIJA

Vaš vladar Mars ubrzava vreme, posao, okolnosti i svakodnevnu aktivnost. Na poslovnom polju čeka vas neverovatno mnogo aktivnosti. Zato vežbajte, trenirajte i održavajte energiju koju ćete nemilosrdno trošiti. Kada je ljubavno polje u pitanju, kod vas se ne dešava ništa krucijalno do avgusta. Tada možete ući u emotivnu vezu sa kolegom sa posla ili sa osobom koju poznajete preko poslovnih aktivnosti.

STRELAC

Dragi Strečevi, budite kreativni i zablistajte. Mars u Ovnu donosi vam jaku svežu energiju akcije. Očekuje vas veliki trud i puno rada, ali ni nagrade neće izostati. Negativno je samo to što možete ponekad biti razdražljivi i napeti usled previše obaveza. Na ljubavnom planu vaša druželjubivost i otovorenost će doći do punog izražaja.

JARAC

Mars u Ovnu kod vas donosi početak završetka jednog poslovnog projekta. Takođe vam je upliv nove energije dobro došao jer ste se potpuno usporili. Zato vam predstoji malo veći dinamizam kada je posao u pitanju. Jarčevi koji su planirali privatan biznis u ovom periodu mogu dobiti šansu da to ostvare. Na ljubavnom polju Jarčevi mogu pokazati svoju drugačiju prirodu, što govori da mogu izraziti strast bez bojazni da ih partner neće razumeti. Hladnim Jarčevima ipak predstoji vruće leto.

VODOLIJA

Mars u Ovnu kod vas budi posebnu energiju koju upotrebljavate za inventivnost. Bićete ubedljivi više nego inače. Proces mišljenja je ubrzan pa ste u stanju da donostite brze odluke. Ova energija budi u vama radoznalost koja vas vodi ka neprestanim promenama. Na ljubavnom planu možete očekivati puno susreta i druženja. Dosta vremena možete provesti sa braćom ili sestrama.

RIBE

Drage Ribe imate priliv energije da nastavite započete poslove. Mars u Ovnu donosi vam još više posla i zarade, tako da možete biti sigurni da vam leto neće biti dosadno. Povedite računa o troškovima jer možete imati finansijski problem. Na ljubavnom polju možete očekivati ekspazivnu i pojačanu energiju. Svakako, to je dobra energija koja će prodrmati vaše srce.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar