HOROSKOP

Šta donosi RETROGRADNI PLUTON znacima zodijaka? Spremite se za šamar istine!

Promene će svi osetiti na ljubavnom, poslovnom i finansijskom životnom polju od 25. aprila do 04. oktobra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/code404

Pluton je planeta ekstrema i od 25. aprila do 04. oktobra 2020 godine. započinje svoj retrogradni hod u Jarcu.

Spremite se za preokret na ljubavnom, poslovnom i finansijskom polju. Iako je ovo generacijska daleka planeta ovaj tranzit Plutona osetiće svi pripadnici zodijaka a naviše uticaja mogu osetiti Jarčevi, Škorpije, Rakovi, Ovnovi i Vage.

Međutim ovo retrogradno kretanje Plutona je standardni ciklus svake godine koje traje oko pet meseci. Tako nas ovaj tranzit uvodi u period razmišljanja o moći i kontroli sopstvenog života. Daje nam mogućnost da uvedemo korenite promene koje nam mogu biti upotrebljene u velikom poboljšanju života. Iako nam ova planetarna egzibicija donosi ekstremne promene u pozitivnom i negativnom smislu daje nam šansu da prekrojimo sadašnji život i ciljeve, kao i da eliminišemo nepotrebnu kontrolu, zavisnost ili predrasude koje su usporavale naš rast.

Iako mala planeta Pluton ipak ima dubok i dalekosežan uticaj koji nije moguće ne osetiti. Većina od nas ima natalno retrogradnog Plutona pa su sada u ovom periodu prozvani od univerzuma da skinu blokadu i pokažu svoju moć i uticaj na sopstveni život. Ovo je vreme za detoks uma i tela. I svako od nas najbolje zna gde je bio destruktivan, prema telu ili prema umu.

Da li će nam Plutonovo tranzitno kretanje doneti uspeh, sreću i isceljenje ili će nas sunovratiti u ponor neuspeha i očajanja? To naravno zavisi od položaja i aspekata u natalnoj ili mundanoj karti, kao i od pet meseci ispred nas. Ovaj glasnik obnove uz pomoć Urana u Biku učesnik je svih ličnih i globalnih izazova prvenstveno na finansijskom nivou, ali ne manje i na temeljnom civilizacijskom.

Stoga će se Device, Jarčevi i Bikovi tokom ovog perioda baviti finasijskim pitanjima ulaganja i investicija. U prividnom kretanju Plutona unazad i susretu sa Jupiterom vraća nam se fokus na posao, karijeru i novac. Pa će Ovnovi, Lavovi i Strelčevi imati bogat društveni ali i finasijski plan. Tako će mnogi od nas obnoviti svoje karijere i poslove i pokušati da spasu i zakrpe rupe na poslovnom nebu. To će raditi i globalne korporacije da bi se vratile na nivo pre pandemije.

Dok će se Jarčevi, Rakovi i Vage baviti partnerskim, poslovnim, prijateljskim i ljubavnim odnosima pa će prekinuti one odnose koji su se ugasili a obnoviće se oni gde ih je ljubav udružila i sačuvala. I Venera će od polovine maja pomoći Plutonu da rekonstruišemo odnose i budemo zadovoljni. U ovom retrogradnom periodu Pluton je hirurg koji otklanja sve bolesno, okamenjeno i lažno. Zato će Rakovi, Ribe i Škorpije osetiti ukus novih početaka na ljubavnom i profesionalnom planu. U istom vremenu ovog perioda Merkur nas i dalje opominje da se ne opuštamo i vodimo računa o higijeni ruku. I ne dozvoljava Merkur da se potpuno oslobodimo straha od bolesti, opsesivnih misli i lažnih informacija. Zato je potrebno da selektujemo, informacije koje dolaze do nas.

Isto tako Pluton je u ovom periodu zadužen da nam pomogne da shvatimo suštinu, jer on uvek ima šta da kaže kada je bitna istina. Zato je vreme da potonemo u sebe i nađemo uspavanu suštinu i saznamo šta stvarno želimo od života. Činjenica je da smo svi u potrazi za istinom ali je retko ko od nas spreman da je čuje ili prihvati. Ipak ovo je šamar istine ili pljuska u lice hteli mi to ili ne. Zato će neki od nas saznati ko mu je pravi a ko lažni prijatelj. Partnerski odnosi koji su bili prekriveni lažnim velom ljubavi nestaju kao i svi neiskreni neistiniti događaji i informacije.

Glavno pitanje Plutona je kontrola, nad životom nad zdravljem i nad finasijama. Stoga će Vodolije, Blizanci i Vage preuzeti kontrolu nad svojim životom. A tim pitanjima bavimo se do početka novembra .

Na globalnom planu sloboda kretanja, obrazovanje i zdravstvo pretrpeće temeljne promene. Tako se neke mere kretanja neće potpuno ukinuti u pojednim državama. Ovakav tranzit preporoda, obnove i transformacije može najaviti izlečenje ali i recidive na ličnom i kolektivnom nivou. Zato će i dalje biti prisutna borba sa svetskom pandemijom koja je uzdrmala temelje civilizacije. Nama ostaje da preuzmemo kontrolu nad kormilom sopstvenog života.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

ASTROLOG OTKRIVA: Kakva će nam biti novčana situacija u mesecu posle korone?

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar