Baka Sandra (59) zarađuje 170.000 dinara mesečno od prodaje svojih GOLIŠAVIH slika na internetu! (FOTO)

Pratioci oduševljeni mole je da pozira i sa ćerkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/bibibrook

Sandra Maria Bruk u poslednje vreme živi na relaciji Portugal – Amsterdam jer joj se tako može.

Uspela je. Imala je solidan posao negovateljice i miran život, ali nešto je nedostajalo. Oduvek je privlačila pažnju “jačeg” pola, a na nagovor ćerke Jaele rešila je da tu popularnost kod muškaraca i unovči.

Postala je “18+ model” i to u svojoj 59. godini. Da li je uspela? I te kako!

Sa 11.000 pratilaca na Instagramu koji uzdišu za njenim provokativnim pozama i zaradom od 170.000 dinara mesečno samo na slikama, Sandra je skupila sve deliće slike života u mozaik.

Na stranici OnliFans je svakodnevno “vruće” jer Sandru možete videti u svakakvim odevnim kombinacijama, a vrlo često i golu. Pritom, u ustima će imati banane, krastavce, sve što muškarce može da asocira na bludne radnje. Biće u seksi donjem vešu, halterima, visokim štiklama.

“Razumem šta muškarci žele i znam kako da im to pružim. Bila sam u mladosti go-go plesačica, maserka, lični trener, pratnja i koreograf. Provela sam dosta vremena na pozornici, tako da znam sve o nastupu pred ljudima”, kaže Sandra.

Stranicu OnliFans otvorila je njena ćerka Jaela i imaju 434.000 pratilaca.

“Zakupile smo vilu u planinama Portugala. Jaela mi je detaljnije rekla o svom radu na mreži – bila sam srećna zbog nje što može da zaradi puno novca, čineći virtuelni svet da radi za nju. Bila sam ponosna na nju, ali pomislila sam da bih i sama mogla da radim ovaj posao”, kaže seksi baka.

Foto: Instagram printscreen/bibibrook

Sandra na OnliFans stranici i razgovara sa pratiocima. Kaže da uglavnom imaju oko 35 godina i da su sasvim OK ljudi.

“Uglavnom im se sviđa moja guza i traže što više slika s njom u prvom planu. Stopala su im isto atraktivna. Neki me pitaju i da li ću sa ćerkom snimati bezobrazne scene. Imaju tu incest fantaziju koju im nas dve, jasno, nikada nećemo ostvariti. Mi smo normalne majka i ćerka koje razumeju i podržavaju jedna drugu. Na kraju krajeva moj prvi posao i jeste posao bake, pa onda sve ostalo”, kaže popularna dama.

TAJNI ŽIVOT srpskog poštara: Spasavam brakove, “tešim” udovice, čuvam decu, idem i na sahrane!



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar