TROJE mladih prevezeno u KC Niš, jedna devojka POGINULA: Detalji UŽASNE nesreće kod Grdelice

Do nesreće je došlo noćas oko pola četiri u mestu Guberevac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Troje mladih koji su teško povređeni u noćašnjem udesu na putu Leskovac – Grdelica, prevezeni su u Klinički centar Niš sa višestrukim povredama.

U Urgentnom centru Kliničkog centra Niš rano jutros primljena su tri pacijenta – P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18) sa višestrukim povredama.

Kako prenosi RTS, odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane lekara UKC Niš.

V. S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan.

Kod A. S. utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja.

Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Prethodno je Tanjugu u MUP-u rečeno da je jedna osoba poginula, a tri teško povređene kada je na putu Leskovac – Grdelica automobil sleteo sa puta i prevrnuo se.

Do nesreće je došlo noćas oko pola četiri u mestu Guberevac.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar