Ispravka: Lepa Brena opovrgla medijske navode o planovima za skijalište i hotel na Trebeviću

Lepa Brena neće novac uložiti u izgradnju skijališta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Više portala u regionu, među kojima i Objektiv.rs, prenelo vest o novom biznisu Lepe Brene za koju se u međuvremenu ispostavilo da je netačna.

Lepa Brena neće novac od prodaje “Granda” uložiti u izgradnju skijališta i hotela, kao što su pisali bosanski mediji. Pevačica nema takve planove a to je potvrdila i “Avazu” rekavši da priča o novom projektu sa nekretninama nije istinita.

Naime, u spornom članku se navodi da je načelnik Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović potvrdio za Klix.ba da je usvojen regulacioni plan kojim je predviđena izgradnja dve skijaške staze sa tri zone, ali nije želeo da govori o investitoru.

Ipak, vest da popularna pevačica gradi skijalište i hotel na Trebeviću ubrzo se proširila u bosanskim i regionalnim medijima. Desetine portala prenele su Klixov članak, sa manjim izmenama i različitim varijantama naslova u kojima se navodi da Lepa Brena gradi ili planira da gradi skijalište i hotel. Pevačica je, međutim, ovo demantovala.

– Nije istina – kratko je poručila za „Dnevni Avaz“.

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.ba da vest koju smo preneli nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.ba čitajte KLIKOM OVDE!

BONUS VIDEO:



Izvor: Klix.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar