“Naguravali” se, a onda je stigla FLAŠA: Matejeva devojka otkrila SVE o SUKOBU sa Zadranima

Sanja se osvrnula na incident koji se dogodio u klubu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Printscreen/Ilustracija

Sanja iz Splita, devojka Mateja Periša (27), koji je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine nestao u Beogradu, pošto je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali, u kom se provodio sa prijateljima iz Splita, u ispovesti je ispričala svoja saznanja o nestanku, kao i o tome šta je prethodilo Matejinom odlasku za Beograd, o čemu smo već pisali.

Ona je otkrila i kakva je tragedija zadesila Mateja pre četiri meseca, a opširnije o tome možete pročitati klikom OVDE.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sanja se osvrnula i na incident koji se dogodio u klubu. Navodno, reč je o tome da je konobar hteo da im naplati veliku svotu i da je tada došlo obezbeđenje.

Naime, nakon što se za hrvatske medije oglasio jedan Matejev prijatelj, koji je naveo da je kobne noći u beogradskom klubu došlo do incidenta o kom niko ne govori, i Sanja kaže da je čula za to od prijatelja.

– U klubu je navodno bio neki incident, koji je trajao tri minuta. Tu su bili neki momci iz Zadra, ne znam im ni imena, ni ništa o njima, i oni su se “naguravali” i onda je ubrzo posle toga njima poslata flaša pića za sto, tako da se tu smirilo. Tako da ne znam šta se moglo desiti posle toga – rekla je ona i dodala:

– Samo sam čula priču da je konobar ili konobarica, da su im veliku svotu novca hteli naplatiti i da je tu ispao incident i da je došlo obezbeđenje. E sad, da li taj klub želi to da zataška, ne znam, ali to je pouzdana informacija. To je sve bilo pre nego što je izašao iz kluba – objasnila je Sanja.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (5)

  1. Moja teorija je, da su konobari hteli da naplate ekstra boce. To je nešto što se retko desi ali desilo se više puta. Možda je neki od konobara i sipao nešto u piče, MDMA ili nešto slično, da bi lakše naplatio boce koje nije servirao.

    Odgovori
  2. DA SI VALJALA NE BI TE DECKO OSTAVIO U SPLITU SAMU ZA NOVU GODINU. A STO JE HRVATA TICE NEKA SVI DODJU U SRBIJU I NEKA SE DECI I UNUCIMA ONIH KOJI SU UBJALI SRBE ISTERALI ZI NJIHOVE ZEMLJE DESI ONO STO SU NJIHOVI OCEVI I DEDE URADILI SRBIMA..TO VAZI ZA SVE - SIPATRE, MAKEDONCE, MUSLIMANE, SLOVENCE I SVE STRANCE KOJI SU UBIJALI SRBE 1999...DODJITE POSALJITE DECU I UNUKE DA SHENLUCHE PA NEKA SE VRATE ONAKO KAKO STE VI URADILI SRBIMA

    Odgovori
  3. Devojko, skini nam se više! Ne lupaj gluposti i ne pravi sebi reklamu! Nemaš pojma da je drug poginuo pre DVA meseca, a ne četiri kako ti tvrdiš. I ne možeš da "znaš SVE" kako noninarčić piše, JER NISI BILA TAMO!

    Odgovori

Ostavite komentar