Tragičan kraj ĆERKE bivšeg predsednika SFRJ: Bila je LEPOTICA, umrla mlada, a onda je sestru zadesio UŽAS

U čuvenom prestoničkom klubu "Akademija" bila je stalni gost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Mirjana Mira Mijatović je bila ćerka poznatog jugoslovenskog političara Cvijetina Mijatovića, drugog predsednika Predsedništva SFRJ posle Josipa Broza Tita, zbog čega je njena privatnost od sredine 80-ih godina držana u strogoj tajnosti.

Rođena je u Ljubljani 1961. godine, a njena majka, glumica Sibina Mijatović poginula je u saobraćajnoj nezgodi kada je Mira imala samo devet godina. Nakon ove porodične tragedije, Mirin otac Cvijetin se oženio glumicom Mirom Stupicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je njen otac izabran za funkciju predsednika Predsedništva SFRJ njihova porodica je živela u vili na Dedinju, zbog čega su je zvali “Princezom od Dedinja”, u kojoj su Mira i njena mlađa sestra Maja često pravile žurke. Imale su veliko društvo koje su činile sve najpoznatije gradske face i imena beogradske muzičke scene 80-ih godina.

Godine 1981. Mira Mijatović je sa Bojanom Pečarom osnovala bend VIA Talas, sa kojim je 1983. godine snimila album “Perfektan dan za banana ribe”, a najpoznatija pesma sa albuma bila je numera “Sama” koja je postala nacionalni hit.

Međutim, grupa se vrlo brzo raspala, a Mira je nastavila da živi brzim i burnim životom. U čuvenom prestoničkom klubu “Akademija” bila je stalni gost.

Godine 1991. u svojoj 30. Mira Mijatović preminula je u Beogradu od prekomerne doze heroina. Da zla kob ove porodice bude još veća, njena sestra Maja umrla je iste godine u razmaku od svega nekoliko meseci.

Dve godine nakon smrti svojih ćerki, preminuo je i Cvijetin Mijatović, ostavivši svoju suprugu Miru Stupicu.

U beogradskim muzičkim krugovima dugo se pričalo da su mnogi detalji Mirinog života prikrivani od javnosti, prećutkivani, a njenih fotografija na internetu gotovo da i nema.

BONUS VIDEO



Izvor: Puls Online

Komentari (10)

  1. Ti treba da se lecis pod hitno, toliko podlosti, gliposti i zlobe moze doci samo od mentalnog bolesnika sa ozbiljnim problemima.

    Odgovori
  2. Ahahaha...ima u vašem komentaru puno istine, ali pregrubi ste spram djevojke. Odrasti bez majke, ogroman je hendikep.

    Odgovori

Ostavite komentar