SRAMNO! Đilas promoviše zakon koji je pisao čovek koji je pozivao na SILOVANJE premijerke (VIDEO)

Osim premijerke, vređao je i udovicu Olivera Ivanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
printscreen

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas obećao da će, ako pobedi na izborima, usvojiti Zakon o radu kojeg je pisao navodni sindikalac Željko Veselinović koji je poznat po tome što je pretio silovanjem premijerki Ani Brnabić.

– Ići ćemo na izbore s jednom stvari koju i Vaše kolege malo pominju, a to je Zakon o radu. Vi imate državu u kojoj se radnici danas tretiraju kao robovi u mnogim stranim kompanijama. Sindikat Sloga je pokrenuo eminentni profesor radnog prava sa Pravnog fakulteta Olof Palma fondacija su napravili novi Zakon o radu – izjavio je Đilas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Član tadašnjeg Saveza za Srbiju Željko Veselinović na najgori mogući način izvređao premijerku Anu Brnabić, koristeći ogavne reči i izraze. Između ostalog nazivao ju je “fikus” premijerkom, lezbejkom i tu se nije zaustavio, već je javno pozivao na njeno silovanje.

Na pitanje da li je razmišljao o tome da Veselinović možda bude isključen iz Saveza, Đilas je tada odgovorio:

– Ne, Savez za Srbiju i nema tu mogućnost.

Veselinović je osim premijerke vređao i udovicu ubijenog političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića, Milenu Popović, kada je prokomentarisala njegove napade na Anu Brnabić, pri čemu je pokazao koliko su mu niski udarci:

– Pored takve žene, Oliveru neprijatelj nije ni bio potreban. Žena koja par meseci nakon ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dođe na godišnji parastos ubijenom mužu je žena đavo – sramno je izvređao Milenu Popović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar