Mrkonjić će biti sahranjen uz OVU PESMU: Političar lio suze dok je slušao – imala je posebno značenje

Ovu numeru mu je pevač pevao uživo u emisiji kod voditeljke Jelene Bačić Alimpić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Narodni poslanik i počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini, u subotu 27. novembra. Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, a sahrana će biti na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana.

Lider SPS Ivica Dačić, koji je održao govor na komemoraciji, rekao je da će Mrka biti sahranjen uz pesmu Bekija Bekića “Čubura”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovu numeru mu je pevač pevao uživo u emisiji kod voditeljke Jelene Bačić Alimpić. Mrkonjić je tada zaplakao jer ga seća na majku koja je preminula i Čuburu na kojoj je odrastao.

– Viđate li moju majku što na nebu živi sama pitajte je što ostavi mene jadnog sirotana – glase stihovi ove pesme.

Inače, u Skupštini Srbije na komemoraciji prisustvovali su brojni prijatelji i kolege, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je govor.

Milutinova sestra Nada došla je među prvima na komemoraciju, a tu su bili i voditeljka Sanja Kužet, Gordana Šaulić sa sinom Mihajlom,Saša Popović sa suprugom Suzanom, trubač Dejan Petrović.

Milutinova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta došla je na komemoraciju u pratnji sina Igora Polića i unuka Sonje i Branka, a suze zbog gubitka nije mogla da sakrije.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar