Tadić preko svog funkcionera poručio: Đilas i Marinika su PROTIV Evrope, nećemo sa njima! (FOTO)

Samofalov je na Đilasove napade reagovao, ističući da ako je to stav "pravoverne" opozicije o Evropskoj Uniji i evropskim poslanicima, onda on nije taj "pravoverni"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Konstantin Samofalov, funkcioner Socijaldemokratske stranke na čijem čelu se nalazi Boris Tadić, kritikovao je lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa zbog napada na evroparlamentarce.

Naime, Đilas je nazvao “prevarom” privremeno nadzorno telo za kontrolu medija i poručio da evroparlamentarcima Tanji Fajon, Knutu Flekenštajnu, Vladimiru Bilčiku i Eduardu Kukanu da treba da ih bude sramota.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Samofalov je na ove napade reagovao, ističući da ako je to stav “pravoverne” opozicije o Evropskoj Uniji i evropskim poslanicima, onda on nije taj “pravoverni”.

– Ako je ovo stav “pravoverne” opozicije o Evropskoj Uniji, evropskim poslanicima, našim prijateljima iz sestrinskih socijaldemokratskih stranaka Flekenštajnu i Tanji Fajon… Onda odmah da kažem da ja nisam taj “pravoverni”. Da se razumemo na vreme – napisao je Samofalov na svom Tviter nalogu.

Foto: Twitter/Printscreen

Tadić je na ovaj način, preko svog funkcionera, praktično poručio Đilasu i potpredsednici njegove partije Mariniki Tepić da su protiv EU, te da ne planiraju da budu sa njima u koaliciji na izborima koji se u Srbiji održavaju 3. aprila naredne godine.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar