“Kupovao mi je stanove, ja NISAM htela da budem sa njim: Elma Sinanović otkrila kakve PONUDE je dobijala

Pevačica je otkrila do sad nepoznat detalj iz prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Poznata pevačica Elma Sinanović gostovala je u emisiji “Magazin in” sa koleginicom Nadom Topčagić, voditeljkom Draganom Katić, glumicom Ivom Štrljić i bivšom zadrugarkom Majom Marinković.

Tom prilikom, Elma je govorila o svom ljubavnom životu, pa otkrila kakve udvarače i ponude je imala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je meni kupovao stanove, sve mi je nudio, a ja nisam htela… Pa naravno i ja nisam htela da budem s njim – rekla je ona, ali nije otkrila o kome je reč.

Podsetimo, Elma je nedavno govorila za Objektiv i tom prilikom priznala da nakon smrti supruga Smaila Sinanovića Magija nije ustala iz kreveta šest meseci.

– Izgubila sam najvećeg prijatelja u životu kog sam mogla da imam. Udala sam se mlada, sa 19 godina. Bila sam više sa njim nego što sam bila u roditeljskoj kući. Ne može mene više nikad niko tako da voli, da me tako pazi. On je bio kao Kineski zid kad sam ja u pitanju. Takva zaštita. Počela sam i da pevam zahvaljujući njemu. Zaslužan je za sve ovo što sam ja danas – priznala je pevačica tada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Eh. Moja elmice da nisi videla novi zivot i luksuz u kom je zive isla si do te mere da istera zenu i decu napolje nisi htela stan i auto htela. Si sve namesteno meci da ga varala i sup kartu a meca je sve stvorila sa magijem i vozila najbolja kola deca joj uzivala sve dok te nije pokula iz supe gde si zivela i zaposlila cudime da novinari ne nadzu bivsu zenu i da iznese sve sto ima kojoj unistio pravo na imetak i zivot te dece stidi se elmice u tudzoj kuci zivis i taj luksuz nisi ti stvorila vec meca i magi

    Odgovori

Ostavite komentar