Elma Sinanović EKSKLUZIVNO za Objektiv: Posle SMRTI supruga šest meseci nisam ustala iz kreveta

Pevačica se za Objektiv prisetila svog odrastanja, života sa suprugom, ali i spora koji vodi sa Sašom Popovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Jedna od najangažovanijih pevačica današnjice Elma Sinanović imala je predivno detinjstvo i još lepši brak, koji je prekinula suprugova bolest, a potom i njegova smrt, nakon koje je upala u tešku depresiju. Poslednji udarac u životu zadao joj je direktor „Grand produkcije” Saša Popović, sa kojim se i dan-danas spori na sudu zbog prevare.

Uprkos svemu, Elma je uspela da prevaziđe sve nedaće, te je sa svojom ćerkom zakoračila putem srećnije budućnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Suprug ti je bio velika podrška. Kako danas gledaš na taj život koji je prošao i više ne postoji?

‒ Izgubila sam najvećeg prijatelja u životu kog sam mogla da imam. Udala sam se mlada, sa 19 godina. Bila sam više sa njim nego što sam bila u roditeljskoj kući. Ne može mene više nikad niko tako da voli, da me tako pazi. On je bio kao Kineski zid kad sam ja u pitanju. Takva zaštita. Počela sam i da pevam zahvaljujući njemu. Zaslužan je za sve ovo što sam ja danas.

Kako ste se upoznali?

‒ U radio-stanici. Mislim da je to bila praksa neka, a on je imao privatnu firmu i došao je zbog neke reklame. Mi smo se tu upoznali i on je meni prišao i rekao: „Kako se ti zoveš?”, ja sam u sebi prevrnula očima i pomislila da je neki navalentan lik. Ja kažem: „Elma”, na šta je on rekao: „Kako si ti lepa, ja ću tebe da oženim.” Bila sam tu sa nekim drugarom iz škole i rekla mu: „Ovaj je neki pijan”, smejala sam se. Imao je izuzetan karakter, nikada nisam upoznala takvog čoveka. Bila sam opozit njemu, jer sam nekad nervozna, a on se stalno smejao i zezao, njemu je sve to išlo nekako lako.

Autor: Goran Jovanović

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar