Bila jedna od najpopularnjih pevačica u Srbiji, doživela je TRAGEDIJU, a evo kako danas IZGLEDA (FOTO)

I dalje je prelepa, a ima i ćerku koja neodoljivo podseća na nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Elma Sinanovic

Pevačica Elma Sinanović tokom dvehiljaditih godina bila je veoma popularna.

Elma o borbi sa koronavirusom: Ćerki i meni je trebalo ČETIRI meseca da OZDRAVIMO!

Njene hitove svi su pevali, a onda je, pre nekih desetak godina, naprasno odlučila da se povuče sa estrade i posveti se privatnom životu i odgajanju ćerke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se 2018. godine vratila estradi i izdala novi album, ali ju je zadesila tragedija kada je njen suprug Smail Sinanović Magi preminuo nakon duge i teške bolesti.

Foto: ATAImages

Smail i Selma 1997. godine dobili su ćerku Huliju, a pevačica neretko na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije sa naslednicom za koju mnogi kažu da je ista ona.

Elma je bila popularna, ne samo zbog svojih pesama, već i zbog atraktivnog izgleda i mada se za sve ovo vreme dosta promenila i nabacila koji kilogram, mnogi komentarišu to da i dalje izgleda prelepo.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official)

Ona se sada konačno vratila muzici i ponovo snima i nastupa, a u žižu javnosti dospela je i zbog tužbe koju je odlučila da podigne protiv Saše Popovića zbog navodnog duga koji ima prema njoj još od 2000. godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Prvoklasne mačke i Elma i Hulija.Kada sam jednom u Beogradu prošao pored Elme ne znam kako sam mogao da se obuzdam da je ne izljubim.Neodoljiva.Inače volim sa takvim ljepoticama zornjak da ih zvjerski žestoko izj na brzaka.Pozdrav iz Banjaluke.

    Odgovori
  2. Mačke prva liga i Elma i Hulija.Kad sam prošao pored Elme ne znam kako sam se mogao obuzdati da je ne poljubim.Neodoljiva.

    Odgovori

Ostavite komentar