“Čulo se kao da BOMBE pucaju”: Komšije Belivukovog “vojnika” uhapšenog zbog ubistva Radojevića u ŠOKU

Mihajlović se nedavno uselio u stan u kome je uhapšen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Beograđanin Nikola Mitić (33), šesta žrtva koljačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u kući strave u Ritopeku otet je i ubijen zbog povezanosti sa Lazarom Vukićevićem. Kako smo već pisali, Mitić je glavom platio to što je kasnije masakriranom Vukićeviću odavao informacije o kretanju pripadnika ovog klana, tvrdi izvor Objektiva.

Ekipa Objektiva juče je bila u Borči, gde su u ponedeljak uhapšeni Senad Rešović (33) zbog sumnje da je umešan u otmicu i ubistvo Nikole Mitića, kao i Dejan Mihajlović (32), koji je osumnjičen za ubistvo Zdravka Radojevića, čoveka za koga se odranije zna da je život završio u kući strave u Ritopeku. Kako smo saznali od komšija, Mihajlović se nedavno uselio u stan u kome je uhapšen, a koji je iznajmljivao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je novija zgrada, ne znamo se međusobno, ali sam njega viđala. Tu živi sa ženom, koja je, kako sam čula, trudna. Iznenađena sam da tako kulturan i fin mladić može da bude uopšte povezan sa tim klanom Belivuk, a da ne govorimo da je uhapšen jer je nekoga možda ubio – navodi sagovornica Objektiva.

Prema njenim rečima, cela zgrada je ostala u šoku kada se dogodilo hapšenje.

– Kada su razvaljivali vrata stana, čulo se kao da bombe pucaju. U istoj zgradi žive i vlasnici stana, koji su takođe iznenađeni, jer za tog čoveka niko ne bi rekao da je deo tog klana. Čak se ni po njihovom načinu života ne bi reklo da odskaču od prosečne srpske porodice – zaključuje naša sagovornica.

Rešović je pak uhapšen u jednoj teretani u ovom beogradskom naselju.

Foto: Facebook/Printscreen

STIGLA NOVA PRIJAVA PROTIV VELJE NEVOLJE

Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj muškarac je radio kao obezbeđenje u poznatim beogradskim lokalima po Beogradu, a za Belivukovu grupu je navodno i rasturao narkotike. On se tereti da je zajedno sa Belivukom i Miljkovićem, ali i Vladom Draganićem, jednim od braće Budimir, Dejanom Tešićem, Srđanom Lalićem, Bojanom Hrvatinom i još četiri lica učestvovao u otmici ubistvu Mitića.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 20. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar